![]() |
[בקשת ביקורת] seeq.co.il עלה בעיצוב חדש ומערכות חדשות
שלום לכולם :)
כמו שכולכם יודעים אני אחד מהבעלים של www.ilcq.co.il וביגלל סיבות כאלה ואחרות...החלטנו להחליף עיצוב ולשנות שם לשם החדש SeeQ ...החלפנו עיצוב דומיין קנינו שרת יעודי משלנו והכנסנו אותו בחווה של 013[ אנחנו עד כה מאוד מרוצים מהשרות ומהמהירות פשוט מצויינים!] למתעניינים בפרטים של השרת שקנינו אז זה הפרטים דגם INTEL KALAHAN 1U SR1530CL מעבד Xeon QUAD 5310 בקר SATA RAID 0 , 1 זיכרון 4GB ECC DDR2 דיסק 2X160 SATA 7200 SATA אחריות שלוש שנים באתר הלקוח תקשורת 2X1000 כוננים 1U INTEL CD SLIM אחרי עבודה קשה מאוד של שבועיים בלי לאכול ולישון חחחח סיימנו אם העיצוב החדש והתקנו הכול על השרת החדש המעולה שלנו אם שלוש מערכות חדשות! מאמרים מבוקשים ומחר גם פפראצי אשמח לקבל חוות דעת על כול השידרוג! www.seeq.co.il זה הכתובת החדשה והשם החדש למרות שגם הדומיין הישן יוביל לאתר הזה! |
נראה נחמד מאוד !
עושה רושם שאתם רציניים.. כל הכבוד ! ב=ה=צ=ל=ח=ה !! שבת שלום :) |
תודה רבה אחי :)
|
אתם תהיו ענקיים, שמע מה אני אומר לך..
|
יפה מאוד! מערכת מצויינת , עיצוב מעולה =] בהצלחחחההההההההההה !!
|
וואלה.. נראה נחמד.
אם תשקיעו בפרסום ענקי ותקדמו את האתר בצורה משמעותית תהיו בין הגדולים בארץ. |
חמוד,
כמובן שפחות טוב מהחדשים: שוקסים וכאלה... אבל חמוד לגמריי. צפוייה הצלחה. |
בהחלט יש השקעה.
נראה כי אתם רציניים מאוד :) שיהיה בהצלחה. |
יפה מאוד, בהצלחה :)
|
האתר לא עולה |Rolleyes|
|
ו-א-ו!!
עיצוב מעולה , מערכת ענקית! בהצלחה , אין מצב שלא תהיו גדולים :) |
חברה תודה רבה על החוות דעת :)
שמח לראות שאהבתם תמערכות ותעיצוב שלנו קרענו תתחת בשביל זה חחח |
מערכת נראית טוב, יש סיכוי להצלחה...
העיצוב בחלקים מסויימים נראה טוב ובחלקים אחרים לא נראה טוב.. כדאי לשנות בכל זאת... תשקיעו סכום רציני בקידוד ובעיצוב ותצליחו יותר.. בהצלחה :] |
אם אני לא טועה ראיתי את עיצוב האתר בעבר והוא היה יפה יותר מזה.
האמת לא הבנתי כל כך מהי מטרת האתר אבל בהצלחה בכל זאת |
יש פוטנציאל, העיצוב כבד מדי, יותר מדי תמונות הרבה פחות CSS , אתם חייבים לעבוד על תכנות כמו שצריך כי כמו שהאתר עולה עכשיו זאת קטסטרופה.
הלוגו חמוד, להעיף את 2 הדמויות האלה של הגבר והבת עם המשקפיים רק יעשו לו טוב. וזהו, שיהיה בהצלחה |
יפה מאוד, רק תסדרו את הקידוד אמרתי כבר לאדיר כמה פעמים.
בהצלחה!!! |
לא הבנתי למה אני אמור להכניס את האיסקיו וסיסמא שלי?
|
ציטוט:
בהתחלה לקהילה קראו ilcq שזה בעצם רשת חברתית של משתמשי האיסיקיו.. זה השתנה לseeq ודרך ההתחברות וההרשמה נשארו עם icq... זה הכל.. |
מערכת מצוינת..
עיצוב יפה בהצלחה עם האתר |
עיצוב יפה!! ממש אהבתי
|
האתר נראה רציני וזה יפה מאוד
אבל כדאי לכם לתקן את הקידוד של האתר ואם תקדמו אותו אתם תצליחו בגדול |
יש תרגום למילה Seeq או משהו שאתם המצאתם?
|
ציטוט:
זה כמו ICQ = I Seek You. |
כמו שאמרתי באשכול הראשון על האתר,
צפוייה הצלחה מדהימה, פירסום במקומות הנכונים יגרום להצלחה מהירה יותר. רק דבר אחד מפריע לוקח לפחות משהו כמו 30 שניות עד שכול האתר עולה במלאו... בהצגת התמונות הייתם משתמשים בJS במקום להטעין את כול העמוד מחדש, יש אפשרויות דיי גדולות שאפשר לשדרג וליעל את המערכת, קחו זאת לצומך לבכם. בקשר לשרת, אם זה שרת פרטי רק לאתר הזה נטו, ניראה לי מוגזם ואפילו מיותר... היה אפשר להסתפק אם מפרט הרבה הרבה יותר פשוט וזול, אבל החלטה שלכם... ובקשר לדומיין לי זה ניראה יותר כמו see - q = רומז על icq . אבל אני רואה שאתם קוראים לזה סיק .. בכול מקרה שיהיה בהצלחה דומיינים קליטים מאוד. |
אתר טוב, תפרסמו אותו יותר,
יש עתיד, בהצלחה. |
נראה מעולה.. תשנה עיצוב.. :).
|
מי עיצב את העיצוב?<??
|
אהבתי את העיצוב :]
|
אתר נחמד מאוד אני רשוםש ם :P חח הייתי ממליך לשבת קצת על המערכת...
במיוחד על הקטע של התמונות איך שהם מתקבצות זה מעצבן קצת :S תשתמשו ב GD |
לא עולה
|
seeq בהצלחה....
אהבתי את הרעיו המקורי של האתר, שי לי בעיה עם העיצוב של האתר, תוריד את שניי האנשים מצד שמאל ההם לא מתאיצים שם.( נראהי לדותי מדי )
עיצוב מינימליסטי כמה שיותר,הרבה זמן עש שכל האתר עולה. אני מאחל לכם הרבה הצלחה תמשיכו ככה ותגיעו רחוק... בברכה, אמיר.פ |
יש פוטנציאל להצלחה ענקית!
בהצלחה!! |
אחלה אתר :) כל הכבוד
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ