![]() |
SilvUp.net - האתר המחודש
שלום לכל גולשי הוסטס,
לפני מספר ימים, הוצע האתר SilvUp למכירה ואני קניתי אותו. כאשר קיבלתי אותו, החלטתי לשנות את העיצוב של האתר. נכון, העיצוב הקודם היה יותר יפה ובלי הרבה פרסומות אבל העיצוב הנוכחי יותר נוח לטעמי (נכון, יש גם פרסומות אבל גם בכל אתר יש). אשמח לשמוע ביקורת על האתר ואשמח אם תעלו את התמונות והקבצים שלכם דרך האתר. ולמי שעדיין לא מכיר: SilvUp - העלאת תמונות הערה: המערכת עדיין בתיקונים, אם מצאתם באגים, אנא דווחו לי. הערה2: היו הרבה החלפות קישורים עם האתר, את כל האתרים מהעמוד הראשי שלא מצאתי קישור חוזר, הורדתי ואני אחזיר אם הבעלים שלהם יפנה אליי ויציין מה נתן בתמורה. בנוגע לעמודי הקישורים - שם עוד לא הסרתי כי לא הספקתי לבדוק. אם נתתם קישור, תציינו זאת. |
ציטוט:
לא אהבתי כלום,ממש חבל.. מה שהיה מיוחד באתר הזה שהוא היה יפה יותר מהאתרים האחרים. בהצלחה|עצוב| |
עיצוב לא הייתי קורא לזה (מלבד הלוגו),
אבל חשכו עייני כשראיתי את כל הפרסומות! כמה פרסומות? תוריד כמה מהם זה עושה חשק לצאת מהאתר. סה"כ שירות ממש טוב לא יצא לי לעלות שם אף פעם. בהצלחה בהמשך. |
עיצוב ממש גרוע 1/10
|
עיצוב בסדר לגמרי!
הלוגו יצא יפה מאוד. אבל מה זה אתר טקטואלי מדי הייתי ממליץ לעצב תפריט לחלק העליון לדוגמא, כי זה פשוט לינקים עם הפרדה של | בניהם וזה לא יפה. בנוסף למעלה בצד ימין כתוב "אתר העלאת תמונות מספר 1 בישראל" לדעתי כדאי למצא שורה אחרת גם אם האתר הזה הוא אכן האתר המוביל בתחומו. סך הכול נראה בסדר גמור, בהצלחה עם האתר החדש! |
יפה, בהצלחה :)
|
העיצוב הרבה יותר יפה ממקודם!
הקודם ניסה להיות יפה.. לא הצליח. זה פשוט ויפה, והלוגו גם! בהצלחה. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
... |
חבר'ה,
אולי בגלל שהעיצוב יותר מידי לבן זה נראה ריק, בכל אופן, שיניתי את התפריט לפי ההמלצה של SATAN והורדתי פרסומת אחת... אשמח לביקורת גם מהמגיבים שהגיבו כבר. |
נראה טוב, מתאים למטרה.
אפשר היה לנסות ולשים רקע בצבע כהה. |
העיצוב הקודם אומנם היה יותר אחי אולי אבל העיצוב הנוכחי יותר פרקטי לטעמי והרי זאת מטרת האתר. בנוסף, התפריט החדש הרבה יותר יפה ואולי בכל זאת כדי לבחון את רעיון הוספת הרקע.
בהצלחה ! |
הוספתי רקע לאתר
תגובות מאוד טובות הבאתם... פעם כולם היו אומרים "יפה מאוד" "לא יפה" וזהו... סחטיין 8-) אשמח לעוד תגובות |
חמוד,עיצוב לא נוח במיוחד.
|
09:56 האתר לא עולה
|
האתר אמור לחזור בדקות הקרובות.
התמיכה אמרו שיש בעיה בחומרה והיא תיפתר בזמן הקרוב. תודה על העדכון. |
האתר חזר סוף סוף.
הם התקינו חומרה חדשה והיה להם סיבוך עם ההתקנה. בכל אופן, הם הבטיחו שזה לא יקרה שוב. אשמח לקבל שוב חוות דעת נוספת ממשתמשים חדשים וממשתמשים שכבר הגיבו כאן כי שיניתי לא מעט דברים בזכות כמה עצות נהדרות שלכם. אם האתר לא עובד לכם, תמחקו קבצים זמניים. |
האתר נראה מעולה, כמעט בדיוק כמו שאתה העלאת קבצים צריך להראות.
למה כמעט? בגלל שיש יותר מדי טקסט, אבל אם לא היה טקסט, היה יותר קשה להתקדם בגוגל. בגלל זה אמרתי מעולה. רק הערה קטנה לשיפור: כדאי להדגיש יותר את החלק של ההעלאה עצמה, כדי שמי שנכנס ישר יבחין בחלק הזה ולא יצטרך להתחיל לחפש. |
נחמד מאוד
האתר עולה לאט אהבתי את התפריט בהצלחה |
לא יודע מה לגבי אחרים, אבל אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב-הכל מסודר,נכון ונעים לענין!
רק מה, לפי מה שאני ראיתי, יש רק שני בלוקים של פרסומות גוגל(שזה בכלל לא הרבה), אבל כל האתר מלא בטקסט שדומה לפרסומות, דבר שגורם לי אישית ואוליי גם לאחרים לחשוב שזה גם פרסומות(וזה מציק). מה שאני מציע זה-להפריד את הטקסטים בצבעים שונים או בבלוקים, כדי שיהיה מובן יותר. חוץ מזה, אני אהבתי! |
אתר יפה מאוד, אהבתי את העיצוב.
תתחדש ושיהיה בהצלחה. |
איזה כיף לקרוא את התגובות :)
בהשראת התגובה של Barramuda "שדרגתי" טיפה את החלון של השאלות בצד שמאל והוספתי חצים כדי שלא יראה כמו מודעת אדסנס. יש עוד עבודה בעמוד התצוגה של הקבצים, אני עובד על זה כרגע. תודה לכל המגיבים עד כה. אשמח לעוד הצעות לשיפורים. |
אחרי השינויים שעשית נראה הרבה יותר טוב
בהצלחה...... |
האתר נראה הרבה יותר טוב ומקצועי עכשיו, רק שאתה ניכנס בפעם הראשונה יש יותר מדי טקסט וזה מבלבל - הגולשים כבר יתרגלו...
בהצלחה |
האתר לא תומך ברזולוציות גבוההות (אני משתמש ב1280 * 1024) וזה על מחצית מהמסך אצלי...
סה"כ נחמד. |
האתר נראה נחמד מאוד,
בהצלחה |
לא משהו העיצוב
|
לעומת מה שהיה מקודם, זה ממש לא יפה.
מציע לך להחליף...הכול לא מתחבר, מצטער. בהצלחה בכל מקרה. |
תודה על התגובות...
אשמח לעוד :) בנוסף, ראיתי שבעמודי הקישורים של האתר, יש המון קישורים ורובם הוחלפו עם משתמשים מהוסטס. כאשר סיירתי באותם אתרים, לא מצאתי קישורים חוזרים ולכן הסרתי את הקישורים. בעלי אתרים שמעוניינים להחליף עימי קישורים שוב, מוזמנים ליצור קשר דרך טופס צור קשר באתר. תודה על שיתוף הפעולה. |
לדעתי, הרבה יותר נוח הקודם שהיה.
יותר מעוצב ויפה מאשר העכשוי. הוא דווקא היה מאוד נוח. בכ"מ, בהצלחה בהמשך :) |
יותר מקצועי מהקודם אין ספק.
|
עיצוב יפה מאוד לדעתי , עולה מהר יותר מהקודם .
בהצלחה |
נחמד
בין האתרים הראשונים שהחליפו קישורים עם מערכת החלפת הקישורים שלי wantip.info/links המערכת הסירה את הקישור לאתר שלך אוטומתי ברגע שהסרתה את הקישור החוזר |
ציטוט:
תודה לכולם על התגובות, אם יש עוד כמה משתמשים שמעוניינים להגיב, אשמח לקבל הערות חדשות. |
עיצוב יפה מאוד, לוגו עוד יותר יפה..
שיהיה בהצלחה |
לא אהבתי עיצוב.
|
האתר החדש הרבה יותר טוב.
אהבתי תעיצוב,מקצועי ופשוט! האתר הרבה יותר מהיר. בהצלחה הייתי מוריד קצת פרסומות אבל כמובן שצריך כסף בחייים חח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ