![]() |
תקציר למאמר| Nvidia שחררה את ה-7800GTX 512MB!
יש לו 24 צינורות עיבוד,
מהירות הליבה שלו היא 550MH, מהירות הזכרונות שלו היא 1700MH, הוא משתמש בקירור של ה-Quadro FX 4500 הכרטיס של הגרפיקאים! הכרטיס כ"כ חזק עד שהמעבד מגביל אותו, כלומר בשביל מפלצת כזו צריך מעבד מפלצת במקביל כדי לקבל תוצאות יותר טובות ולנצל אותו כמו שצריך. הכרטיס הוא תשובה של nvidia ל-ati X1800XT. הכרטיס הזה נחשב כיום לכרטיס החזק בעולם... מספר חברות כבר התחילו להפיק את הכרטיס... אחלה כרטיס! מה דעתכם? יש לכם משהו להוסיף? נלקח מאתר החומרה הישראלי HWzone: http://hwzone.co.il/archive.php?file...132010464,1011, |
יש לי 2 כאהל במחשב :P
|
אם היה לי כרגע מחשב נורמאלי, הייתי רוכש בשמחה את הכרטיס הזה.
אז קודם נקנה מחשב חדש (5000~ ש"ח), אחרי זה נוסיף כרטיס מסך מטורף! |
ציטוט:
ואלמוג מישהו בכלל בדק אותו? כי אחרי הכל הוא עדיין משתמש בליבה של 7800GTX הרגיל וזה קצת מחשיד כי זה חרא של כרטיס... עריכה: זה שהגיב מעלי... חחח הכרטיס לדעתי עולה איזה 5,000 ש''ח ומחשב חלש כמו שאתה מתאר לא ינצל את כל כוחו של הכרטיס. |
ציטוט:
הכרטיס עולה 649$ בחו"ל, ז"א 3000 ש"ח, כלומר 3500 ש"ח בארץ. |
ציטוט:
|
יפה מאוד :)
|
GIGABYTE גם משווקת גרסא משלה? אם כן אני אשיג שני כרטיסים כאלו להעמיד למבחן מול הGe Force 6800 Ultra 512MB החמודים שלי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מדבר איתכם על חנויות ראליסטיות, כמו נעה מחשבים ו-KSP.
המחיר בחנויות הנ"ל יהיה מקסימום 3800 ש"ח לכרטיס הזה! |
ציטוט:
|
עצוב לראות אנשים שיקנו את זה.
יותר ויותר אנשים מעדיפים לראות תמסך של המחשב במקום לראות בחורה. |
ציטוט:
|
כן שמעתי שהוא כרטיס מעולה יש לי GFORC 5200 FX כרטיס חזק ובמחשב הראשון יש לי RENDON גם כרטיס חזק במיוחד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לשחק עם 7800GTX ומעבד FX-57 בטלוויזיה 50 אינץ', וגם לראות בחורות.
|
ציטוט:
|
אני לא רואה שתיארתי בכלל מחשב כלשהו, סתם הבאתי דוגמא למשהו שהיה לי בראש.
איזה מחשב יש לך בכלל, תפרט בבקשה (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כרטיס קול, ספק כוח). |
ציטוט:
:P |
ציטוט:
ואל ת*יין לי בשכל שלא, כי כל מי שקונה מחשב עם כזה דבר ישאר בכלוב שלו בבית. זה חוק מרפי. |
ציטוט:
וד''א אף פעם לא שמעתי על חוק מרפי כזה... |
אממממממ תשתמשו בשפה נאותה ולא אני אצטרך לחלק אזהרות...
פריקי מיקי הוא יעלה הרבה יותר ממה שאתה חושב... אל תהפכו את הדיון הזה לדיון על בחורות כי אני אחלק אזהרות וחבל... עומרי, אני מאמין שכן שיש לג'יגהבייט כרטיס כזה רק ייקח להם כמה ימים להוציא אותו רישמית... אני מאמין שדואל 7800GTS 512MB לוקח את הדואל 6800 שיש לך... יש כל מיני ביקורות בכתבה מאתרי חומרה בחו"ל תכנס ותראה למה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש מצב לכרטיס טוב של NVIDIA :)
אבל ת'אמת עדיין לא ראיתי את ה1800 של ATI... ואת ה7800 (256MB) ראיתי.... אזזזזזזזזזזזזזזזזז אולי יצא משהו מNVIDIA בסוף ^_^ |
ציטוט:
תומר אתה יודע מה הבעייה שלך? שאתה פרימטיבי - אתה הולך עם הראש בקיר אתה לא מוכן לשמוע על דעה אחרת או חברה אחרת אתה פשוט הולך בשלך מבלי להסתכל לצדדים... זה בדיוק אותו סיפור של אינטל ו-AMD בארץ בהתחלה...! ל-nvidia יש דברים חזק'ים וטובים מאוד וכעת להם יש את ספינת הדגל 7800GTX 512MB שהוא הכי טוב בשוק כיום, גם יותר מ-X1800XT, וזה לא משנה אם תראה את זה או לא כי בתכלס יש מבחנים אשר מציגים את זה, ולא מבחן אחד - עשרות! |
ציטוט:
|
ציטוט:
בדיוק כמו AMD ואינטל, כל אחד בחר צד... אינטל מתמחה בקידוד ולעומת זאת AMD במשחקים! :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ו.. דווקא לא, לא תמיד תלוי בסוג של הקידוד, ואיזה מעבד intel מדובר. במשחקים, לרוב, AMD יותר טוב.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תקשיב אני לא מנסה לזלזל אבל כל תשובה שלך קשורה למשהו שהיה כתוב בתוצאות בנצ'מארק...אבל זה לא הולך ככה! אתה צריך ללמוד מנסיון... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולנושא, שוב תפנים ואני מאמין שבעזרת זה תגיע רחוק יותר כי רואים שאתה אוהב חומרה. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ