![]() |
האם אתם מתחשבים בחשיבות שילוב המודעות באתר?? (חשוב לדעת)
היי,
בתחילת השביתה ידעתי שהיא תיהיה ארוכה ואמרתי לעצמי למה לא לנצל את הזמן ללמוד מקצוע חדש, אז זה מה שעשיתי, קראתי לפחות 4 ספרים ונכנסתי לעשרות אתרי מדריכים בנושא CTA (Click Through Ads), ונדהמתי לגלות שזה פשוט מגדיל את האחוזי הקלקות ביחס לכניסות בצורה מדהימה!, היה לי אתר אם 600 כניסות יחודיות בממוצע ביום ולחצו ביום על הפרסומות מהו כמו 10 - 15 אנשים, אחרי שהשתמשתי בידע שלמדתי על שילוב המודעות בצורה מקצועית באתר הגעתי למשפר מדהים של 60 - 80 הקלקות ביום!!! אני ממליץ לכולם ללמוד את הנושא הזה ופשוט לשנות את הרווחים שלהם בצורה קיצונית וחוקית. אם תרצו עזרה או עצות בנושא תגידו לי אני אשמח לעזור. אגב אם יש לכם אתר עם הרבה כניסות ואתם רוצים לשלב מודעות בצורה רצינית יותר מאשר סתם לשים אותם בתוך בלוק של מודעות, אני אשמח לעזור לשני הראשונים שפונים אלי דרך הודעה פרטית. בהצלחה. |
יש מצב לקצת טיפים?
או אתרים ללמוד מהם? |
אמרתי שאני מוכן לעזור לשני הפונים הראשונים באתר שלהם ותוך כדי גם תוכלו ללמוד =)
|
ציטוט:
עריכה: אולי לא הייתי ברור אבל BENG עוזר לי ולא אני עוזר לו, אז אל תבקשו ממני עזרה בנושא :P |
אני אשמח להסברה :).
ד"א, תודה רבה מראש. |
כל הכבוד לך.. בהצלחה בהמשך..
אשמח לקבל איזה טיפ קטן :) תודה |
ציטוט:
מי שעוד רוצה, יש עוד מקום לא להתבייש.:-) |
יש איזה אתר משהו? :S
|
אשמח לקבל כמה טיפים בנושא.
|
ציטוט:
ציטוט:
כל כך פשוט P= |
[QUOTE=beng;590676]מה הכוונה?
למדת מאתר נכון? אם כן, מהו? |קורץ| |
[QUOTE=Ranker;590678]
ציטוט:
|
[QUOTE=beng;590682]
ציטוט:
וממ אם תוכל לשלוח גם את שמות הספרים, תודה. המשך יום נעים. |
[QUOTE=beng;590682]
ציטוט:
+ אני יכול להראות לך אתר ואתה תגיד בערך איפה לשים את המודעות? |
[QUOTE=Ranker;590684]
ציטוט:
כן זה הרעיון של היעוץ, אתם תבואו אלי עם אתר ואני יעזור לך לשפר אותו על מנת להגדיל את רווחיך. |
כרגע אין לי ממש אתר..
אני מתכוון טיפים בכללי בנוגע לצבעים (צביעם בולטים\משולבים) מיקום (למעלה\למטה) מידות (יחידה ענקית או כמה מפוזרות) וכדומה... אשמח לקבל לינק לבלוג גם |
חח ניצן,תפצה לחפירות ממני היום:)
סתם סתם אני צוחק,סחתיין על היידע. |
חחחח דווקא מבינינו אני החופר P=
נדבר הערב סבבה? |
אין בעייה:)
|
אתה יכול אולי פשוט לשים כאן את השמות של הספרים והאתר, ולתת טיפים כלליים במקום שכל אחד ישלח הודעה? :S
|
אממ את האמת שאני חושב שמי שרוצה ורציני ישלח הודעה ולא כל גולש יראה שם של ספר וילך לחפש אותו באתרי ווארז.
|
אני אשמח לקצת מידע
|
ציטוט:
ממש עצות טובות קיבלתי ממנו ולקחתי לצומת ליבי וגם חלק מהן מימשתי באתר שלי.. תודה שוב :) |
ציטוט:
|
אוקיי סיימתי עכשיו אם האתר השני אני עובר למבקש השלישי..
|
אפשר לדעת עם איזה בדיוק אתר יש לך עם 600 כניסות ו 80-60 לחיצות ?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
שלחתי הודעה פרטית :)
|
|
אני אשמח לקבל ביקורת על מיקום המודעות באתר החדש שלי למרות שאני עוד לא יודע את הרווחים.
Hot Photoshop Tutorials |
ציטוט:
אם אתה רוצה צור איתי קשר במסנג'ר gindi107@walla.co.il יש לי עוד מקומות טובים שתוכל לשים בהם פרסומות, אני יציע לך במסנג'ר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ