![]() |
[בקשה] קבצי שרת משחק
שלום לכם , בירצוני לבקש קבצים לשרתי משחק לינוקס .
אבל לא ל AMD אלה ל Intel , צרו איתי קשר איסי : 245639119 פלא: 0544356564 (לא זמין עד 5 בערב רק היום! 14.12 ) |
תציין איזה קבצים? של אילו משחקים? איך נדע אם לא תכתוב.
תציין בבקשה את שמות המשחקים ואנסה לעזור לך. |
Counter-Strike 1.6
CounterStrike Source CounterStrike Zero את שלושת אלה , תודה רבה קבצי שרת Intel .. למערכת לינוקס |
תחפש פה ב"פורום מדריכים", יש שם מדרכים להרצה של המשחקים הללו.
|
ציטוט:
|
אין קבצים, במדריכים האלו יש פקודות אשר מורידות את הקבצים.
זה לא הולך ככה, פשוט תחפש את המדריכים, תמצא אותם. ותלך לפי השלבים, אתה תראה שזה יוריד לך את הקבצים. |
ציטוט:
הדרך הכי פשוטה להשיג את הקבצים היא להוריד לאחר שאתה שם את הפקודות במדריכים. |
ציטוט:
לכן שיטה זו אינה מומלצת וכדאית לפי דעתי. |
ציטוט:
|
אם הייתי רואה שזה שם לא הייתי כותב פה נכון ?
הסתכלתי במדריכים וראיתי תקישורים אבל הם כבר שבורים ואני לא יכול להוריד אותם , למישהו יש קישורים תקינים ל Steam הורדה? |
במדריך של יוגב [SagroN], עכשיו בדקתי, והלינקים פועלים..
אם אתה צריך עזרה אתה יכול לפנות אלי ב-ICQ |
סליחה על הדאבל
~~~~~~~~~ אוקי אז ככה השגתי קישור טוב , הורדתי דרך PUTTY עשיתי ./steam כתב לי איזה כמה שורות אחרי זה כתבתי ./steam -command update -game cstrike -dir domains/ds.net/public_html/hlds וזה כתב לי : Checking bootstrapper version ... Updating Installation Cannot open output file '/domains/ds.net/public_html/hlds//InstallRecord.blob' וניסיתי גם ./steam -command update -game cstrike -dir /home/admints/hlds וכתב לי : Checking bootstrapper version ... Updating Installation Cannot open output file '/home/admints/hlds/InstallRecord.blob' וניכנסתי ל FTP ובאמת אין תקובץ הזה שם .. יש לכם מושג מה לעשות ? והראשון הוא המיקום הנכון לתיקיה שם |
ציטוט:
עד שתיהיה בתוך התיקייה שאליה אתה רוצה שירדו הקבצים, ברגע שאתה בתוכה תירשום את הפקודה ./steam -command update -game cstrike -dir . |
התסדרתי תודה בכל מקרה ..
אבל יש בעיה קטנה ניראלי זה יותר מיידי זמן כמעט 10 בערב ושמתי תהרצה ב 8:15 דקות וזה רק על 23 אחוז מה אפשר לעשות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנראה פעם הבא אקח תקבצים שעכשיו זה מתקין ואגבה אותם על המחשב ואז בשרת אחר העלה את זה ויהיה פחות זמן לא ? כי זה ממש הרבה זמן ואם זה יהיה ככה כל שרת ושרת אצטרך לחכות מעל ל 4 שעות כדי שיריץ אותו |
הקבצים האלה דורשים עדכונים, אז מה זה משנה אם תוריד את הקבצים פעם אחת ואז הם יהיו לך?
בכ"מ תציין איזה סוג של מעבד, 32BIT או 64BIT... כלומר סט פקודות של X82 או של X64 |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי זה ממש לאט ההורדת קבצים הזאת! עכשיו זה על 55 .. זה ממש ממש ממש אבל איטי ואם זה יהיה ככה כל שרת להרצה זה ממש לא טוב יש עוד איזשהי דרך להאיץ תמהירות ההורדת קבצים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אם כן אני אגבה אחרי שזה יסיים וזה יקח הרבה יותר פחות זמן .. במקום 5 שעות רק חצי שעה.. ככה חבר שלי אמר לי לעשות |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ