![]() |
דיון| הערבים השיגו 7.4 מיליארד דולר
ראיתי היום בחדשות שהרשות בעזה גייסה 7.4 מיליארד דולר!
שזה ממש המון ביחס לכך שהכסף הרב שהם קיבלו היה גג 50 מיליון דולר וגם זה היה הרבה בעבר. מה דעתכם על זה? לאן הכסף יגיע? האם זה טוב שתהיה עוד מדינה ערבית בקירבתנו? זה רעיון טוב שתהיה עוד מדינה ערבית? לא מספיק לנו מה שגם ככה יש? סעודיה(הטחונה בנפט): 500 מיליון דולר ארצות הברית: 550 מיליון דולר ועוד מדינות רבות מהאיחוד האירופי תרמו... |
כל העולם מרחם עליהם חחח
|
כל זה ילך לשדרות ולפיגועים בארץ...
מאיפה לדעתכם יש להם נ.מ? הם מתחזקים.. |
חלק יגיע למטרה טובה (שיקום כלכלי של הערבים --> שקט בשבילנו), חלק לא קטן יגיע לארגוני טרור. אל תשכחו שהפת"ח, כמה שמנסים לעשות מהם צדיקים אצלנו, רצחו לפני כחודש ישראלי בשומרון. אחד המבוקשים הגדולים ביותר של השנים האחרונות (זביידי) הוא חלק מהפת"ח...אז גם אם לא יגיע כסף לחמאס הוא יגיע לארגון טרור.
|
לא רוצה להשמע גזען אבל שום דבר לא יהיה למטרה טובה
כמו בתקופתו של רבין כל יום פיגוע אחר אבל אין דבר עם ישראל נשאר "ואריה אם ישאג מי לא ירא?" |
בס"ד
ילך לפיגועים. אם בחוקותי תלכו ואת מצוותי תשמרו ועשיתם אותם, ונתתי גשמכם בעתם ונתנה הארץ יבולה, ואכלתם לחמכם לשובע, וישבתם לבטח בארצכם, ונתתי שלום בארץ, ורדפתם את אויביכם, ונתתי משכני בתוככם, וכו'.. ואם לא תשמעו לי: "ויספתי ליסרה אתכם. "- לא פסוק מהתורה, זה רש"י זה התנאי לשלום. נוסף לכך, כתוב בגמרא: בכה רבן יוחנן בן זכאי ואמר: אשריכם ישראל, בזמן שעושין רצונו של מקום - אין כל אומה ולשון שולטת בהם, ובזמן שאין עושין רצונו של מקום - מוסרן ביד אומה שפלה, ולא ביד אומה שפלה אלא ביד בהמתן של אומה שפלה. |
ציטוט:
אבל האמת? אפילו אני לא מאמין לתסריט הזה ולדעתי הכסף הזה יביא הרבה אסונות למדינתנו. |
ציטוט:
אני מסכים איתך... |
ציטוט:
ולא זה לא |
בס"ד
ציטוט:
ואם אתם רוצים להבין את הסכסוך הישראלי ערבי ולהבין אותו באמת למה הוא קיים ולהבין את השורשים שלו, מה הזכות שלנו על המדינה ועוד דברים ממש מעיינים, יש סרט מאוד מאוד יפה (זה סרט, לא הרצאה) שקוראים לו שעת האפס. הוא ממש ממש יפה, הושקע בו המון מאמץ והוא ממש לא משעמם אני מבטיח לכם. לצפייה בסרט: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=887 יש לו גם המשך שמתאר את מה שיהיה באחרית הימים, בגוג ומגוג, זה אומר המלחמה שבה מלך פרס(איראן) יחריב כמה מדינות: http://www.hidabroot.org/Site/ProDet...D=9&subID=9142 אם אתם תראו את הסרט הראשון אני מבטיח לכם שתבינו ששום דבר לא יעזור נגד הערבים, לא צה"ל ולא מחסומים ולא פנויים ולא כלום אלא רק התנאי שכתבתי בהודעה הקודמת. דרך אגב אם יש לכם שאלות שקשורות לדת אתם מוזמנים לפנות אלי חופשי |
לדעתי יש רק פתרון אחד לכל הסכסוך הישראלי ערבי.
נגיד תקחו 100 ילדים חצי ערבים חצי ישראלים ותתנו להם לגדול יחד ותמנעו מהם לשמוע או להכיר בסכסוך העברי-ישראלי - הם יסתדרו מצויין. מה שאני אומר בעצם זה שבמקום לחשוף ילדים למלחמה ולסכסוך הנורא הזה אז צריך לחנך אותם להסתדר אחד עם השני כי קיימת שנאה בפנים אני יודע לדוגמא שאני לא חושב שאוכל להסתדר או להרגיש בנוח לחלוטין ליד ערבי (אולי כן, אבל התחושה תהיה מזוייפת). העניין הוא שכל זה מסתבך במיוחד כאשר שבשנים האחרונות יצא לנו לראות שבעצם מלמדים ערבים יותר ויותר לשנוא אותנו, אז המצד רק מתדרדר למעשה. ולדעתי הפעלת כוח מצידנו לעולם לא תיפתור את הבעיה, אבל גם אי הפעלת כוח לא בהכרח תפתור את הבעיה. שום הסכמי שלום, שום כסף ושום עבודה לא תרומם את הערבים הרי אנחנו אלו שמטיסים F16 מעליהם או שולחים מסוקים שיפציצו להם מכוניות (אם לחיות תחת קסמים זה מפחיד אז איך זה לחיות כשטנק עובר לך ליד הבית?). |
ציטוט:
ככה שבדרך כלל - הקורבנות הם אלו שבחרו בחיים האלו, ולא אלו שיצאו 'בהגרלה'. |
ציטוט:
שעובר לך טנק ליד הבית זה אולי מפחיד, שמטוסים ומסוקים פוגעים נקודתית במכוניות של פעילי טרור זה מפחיד. אבל מה לעשות? תמיכה בפעילי טרור זה רע. תמיכה בחמאס (הפגנה של מאות אלפים) זה רע. הגנה על פעילי טרור זה רע. כל זה = מחויבות של צה"ל לפעול גם אם יש אזרחים מסביב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מוכן להתערב איתך שאם מחר יטוס מסוק של איראן מעל לבית שלך ויפוצץ מכונית, אתה תפעל כמו מה שהערבים עושים. ולא מדובר פה בניתוק מהמציאות ואני מצטער שהמציאות שלך היא מלחמה וזה שטנק עובר לך ליד הבית, ומסוק טס לך מעל לשכונה, ומטוס F-16 יוצר בום על-קולי מעל לעיר שלך - זה לא מפחיד, זה מעורר שנאה... שלא תטעו אני לא מצדיק גם תערבים אבל אני מנסה לומר שאפשר לראות שהם עושים את כל מה שהם עושים לא רק מטימטום מוחלט אלא מעוד מספר סיבות שרובנו בוחרים להתעלם מהם. Tai - איזה מן הבדל מרכזי זה בדיוק? יורים לך טיל ליד הבית! זה לא מעורר בך שנאה שתרגום לך לעשות הכול כדי להפטר מהאיום? |
ציטוט:
זה הולך ככה: אם תהיה ערבי ותעשה מה שערבים עושים, מחר יטוס יטוס מסוק של ישראל מעל הבית שלך ויפוצץ מכונית. מה נראה לך שאין לזה הצדקה? זה המוניטין והצורה שהם בנו לעצמם לא אנחנו להם. יש מקומות שאם תגיד בהם טרוריסט במקום יחשבו על איזה פריק שלא מרוצה משיטת הממשל, למה? כי זה המוניטין שהם יצרו לעצמם. אותו דבר לגבי הערבים, שמעת את המילה מחבל? במקום עלה לך בראש ערבי. |
זה כבר לא יהיה רק שדירות .. עם מה שהם עשו היה עם 50 מליון .. עכשיו הם יכולים הרבה יותר
הצבא שלנו צריך ליהיות מוכן לכל דבר בקיצור |
ציטוט:
ציטוט:
ב. מציאות = מה שקורה באמת = מלחמה. זה לא שזו המציאות שלי, זו המציאות של כולנו וגם שלך. אתה יכול להתנתק ממנה אבל זה לא אומר שזו לא המציאות כיום.-+ ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ