![]() |
MoshePeretz.co.il
שלום פתחתי היום את האתר הראשון שאני מתכנת.
כנסו: www.MoshePeretz.co.il אני יודע שזה לא מקצועי שעבדתי עם פריימים והכל בHTML ולא בPHP אבל זה האתר הראשון שאני בונה אז תנו תגובות בונות |
נחמד מאוד.. האייפרים לא בעייתי פה, בקושי שמים לב.
|
יפה אחי =] שיהיה בהצלחה !
בFF עולה לאט מאוד |
נחמד מאוד
את העיצוב בכללי אני די אהבתי, סגנון וסידור מתאים לדעתי בהצלחה עם האתר |
נראה אחלה,
רק באמת צריך לעבוד על הקידוד.. |
נראה מעולה! כל הכבוד אם זה ראשון =], בהצלחההה
|
עולה לאט מאוד .. תוסיף alt לתמונות
בהצלחה |
אוקיי, קודם כל, יפה מאוד לאתר ראשון - כאתר ראשון, יש השקעה ויפה מאוד.
אז נתחיל: תגים שאני אישית ממליץ לא להשתמש בהם: -התאג marquee, עכשיו אתה בטח שואל, איך אפשר לעשות את הטקסט נע בלי התאג marquee? פשוט מאוד, תלמד לעבוד עם JavaScript. -התאג font, תחליף מהר את התאג הזה, תמחק אותו מהזיכרון שלך, יש מספיק תאגים אחרים שאפשר להשתמש בהם. כמו: Span, Div, ואז שימוש פשוט ב-CSS. נעבור להמלצות: -תלמד לחתוך עיצוב, ולהשתמש ב-Table, אני אישית ממליץ Div, אבל שניהם בסדר בצורה טובה, בלי תמונות מיותרות, ואל תיתן לתוכנה שבה אתה חותך את העיצוב - ImageReady, וכו', ליצור את קובץ ה-Index, אלא תיצור אותו בעצמך, תלמד XHTML ו-CSS. -אני ממליץ, ב-Head, לרשום את כל תאגי ה-Meta ביחד. זאת אומרת, בצורה כזו: PHP קוד:
-אני ממליץ, ב-"יצירת קשר", לעשות בדיקה קצת יותר טבוה לאימייל שנכתב, רשמתי כזה דבר: קוד:
asdasd@ בכללי, אתר יפה מאוד לאחד שמתחיל, כמובן שיש עוד הרבה מה ללמוד, אבל לאט לאט :) בהצלחה. |
תודה רבה לכולם :) אקח לתשומת לבי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וfont הוא מיושן, כיום משתמשים בSTYLE וDIVים, P, SPAN וכל השאר. |
אחלה זמר דבר ראשון !, שומע את כל השירים שלו, חוץ מיזה אחלה אתר :)
|
אישור מאקו"ם לפרסום של המילים יש?
|
נחמד, עולה לאט, שפר קידוד. בהצלחה :)
|
לפי מה שהבנתי בעבר הוא יכול לתבוע אותך על זה ש"לקחת" דומיין שנמצא על השם שלו (כמו שתקנה את nissan.co.il) אבל אני לא בטוח!
האתר דיי יפה בחירת צבעים טובה מאוד! ועל הדרך הסינגל שלו אלייך יצא ממש יפה בנתיים השיר הכי יפה לחודש הזה! |
ציטוט:
זמר טוב. |
אין אפשרות לתבוע, על שם אי אפשר לרשום בלעדיות בכל צורה שהיא.
|
x-ray תודה על התשובה הייתי בטוח אחרת!
|
גל אחד העיצובים החזקים שלך!
ממש אהבתי אחשלי , אגב זה רוסלן P: |
אתר יפה!
ולמי שאמר שהאתר עולה לאט בפיירפוקס.. טעה, האתר עולה מהר מאוד! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ