![]() |
Hosts: שאלות, ה(א)ערות, שינוי Nick ומשוב
שלום לכולם, באשכול זה תוכלו להעיר לנו, להאיר את פנינו, לשנות את הNick שלכם ולשאול את השאלות הקשות ביותר. לפני שאתם שולחים הודעה, בכל נושא מסויים קראו את הFaq (תשובות לשאלות נפוצות). חוקי הפורום ומידעועכשיו, יש לכם שאלה או תשובה? הערה או הארה? משוב או תלונה? **רוצים לשנות את הכינוי שלכם? כתבו לנו באשכול בצורה מסודרת, הכוללת את כל הפרטים ובצורה מכובדת. **על-מנת שנשנה את השם משתמש, אתם מתבקשים לכתוב את שם משתמש החדש ברור ולחכות בסבלנות (לא מי יודע מה הרבה, המקסימום). כינויים שלא ישונו: שלכם, צוות Hosts. |
שמי כרגע הוא GMB ואשמח לשנות את השם ל Vistudio
|
ציטוט:
|
שלום. אבקשכם לשנות את הכינוי מהנוכחי Lux
ל Polaczek ltd ... בנושא הכותרת הסגולה - בטיפול אלמוג. אבל ביקשו ממני להפריד בין השניים. תודה מראש. |
מזל טוב על העיצוב החדש, תתחדשו!.. ו.. תודה, מאוד נוח.
|
|
למה הורד פורום חסויות(חינמיים)?
-יש עמותות וארגונים שלהם זה חשוב... |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך פה הרבה עסקים (שסוף סוף עסקים שהם מוכרים כך גם), צור איתם קשר, אתה בטוח תשיג חסות. פורום "חינמיים" איבד את עצמו, למרות שמטרתו היא גם מפלס של עמותות וארגונים לקבל חסות, אבל היא הייתה לרוב מקום של התגששות חברים. אתה גם יכול להריץ חיפוש במסחר, יש שם עסקים שמציעים חסויות. כמו שנמרוד אמר, המתכונת הזאת ניסיונית ואנחנו בוחנים את הנושא, כחלק ממנו "חינמיים" נכנס בתוך מסחר במתכונת אחרת. bjl, תבחר שם קצר יותר. |
m-sound
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
מ upfiles.co.il
ל upfile תודה. |
שלום,
רציתי לדעת אם יש מצב שתמחקו לי את כל ההודעות כי זה די מציק לי שפתחתי המון אשכולות. אשמח לכן, אם לא - אבין תודה. |
אשמח אם תשנו את השם משתמש שלי לBernoli
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
האם אפשר לפתוח אשכול דסקטופים לשנת 2008 :] ?
תודה ושבת שלום דניאל |
אבקש לשנות את הכינוי שלי ל:
Madream - במידה ותפוס לא לשנות. תודה רבה. |
אשמח אם תשנו לי את השם מ Tal | Line-Serv.co.il ל Line-Serv.Co.il ,תודה
|
שלום! ראיתי את האשכול החדש בקשר להודעות הפרטיות, אז רציתי לבקש להגדיל את התיבה - אני מרוקן את התיבה שלי כרגע פעם-פעמיים בחודש, אני מוריד גיבויים אבל בכל זאת יותר נוח לשמור בתיבה הכל (בפורומים בחו"ל יש לי 600 הודעות פרטיות..). אשמח אם תגדילו את התיבה שלי, תודה.
|
ציטוט:
זה בלתי אפשרי ממש להתמודד אם 50 הודעות ,אם אתה מדבר בשבוע אם 3 אנשים וכל אחד שולח לך מהם 4-5 הודעות בבמוצע ואתם משיב להם גם באותו מ'ס הודעות זה ממלא ישר את כל התיבה.. הצעה:תגידלו עד 500 הודעות לפחות.... אם לא תוכלו בכללי להגדיל לכולם אשמח אם תגידלו לי עד 100 הודעות לפחות... |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
פעם הבאה - אשכול הצעות בנעוץ (: |
תודה לך [:
|
אבקש לשנות את שמי ל Gil | Polaczek LTD בעוד מספר דקות תאושר הבקשה על ידיי החברה.
|
ציטוט:
רק תשנו ל ltd לא לLTD בבקשה |
בקשה: שינוי כינוי.
מ- freshgame.net לשם-Fox תודה |
אשמח עם תשנו לי את הכינוי ל:
MediaMarket המון המון תודה מראש |
|
שלום יש לי שאלה...
מתי שאני לוחץ על המשתמש שלי בכל הודעה שלי אז מופיע לי כזה דבר בצבע אדום.. אזהרות פעילות : 4 השעיות : 1 כל אהזרות נגמרו כבר ... אבל מתי זה ירד בכלל.. זה נשאר לכל הזמן?:(? |
אני קיבלתי אזהרה והגשתי ערעור ואז הסירו לי אותה אבל יש לי אותה עדיין בצבע ירוק
|
ציטוט:
זה לא אזהרות פעילות אלא סך כל האזהרות מאז ומתמיד או משהו כזה. לי כתוב התראות: 2 אזהרות פעילות: 4 כשהאזהרות שלי נגמרו לפני חודשיים או יותר |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אבקש לשנות את הכינוי שלי מ Yaniv|
ל Yaniv|Fore.co.il תודה מראש, יניב |
ציטוט:
תמונות עם איכות גבוהה ושקיפות? מושלם לחתימות. |winky| |
השם שלי עכשיו YaroNiX אשמח לשנות את הכינוי ל
BoLo |
ציטוט:
(עלייך להיות מנהל העסק שמצווין אצלנו) ציטוט:
ציטוט:
Y-a-n-i-v, הזיכרון שלי בסדר גמור, המסד הנתונים לא מוחק דברים, לא יכול להיות שתציף את הצוות בכל מקום אפשרי כדי שנמלא אחר בקשתך (שהיא אולי דרישתך?), ההצפה הזאת גרמה לאי הטיפול שלנו בנושא שלך ולנוסף להשעייתך. |
שלום רציתי לשאול איפו אני יכול לבקש חסות \ אם בכלל.
תודה מראש, |
ציטוט:
(דבר איתי) |
ציטוט:
|
שלום,
אני רוצה לשנות את הניק מ: shokopiguz ל: אידן שדמי תודה מראש |Rolleyes| |
אהלן, שאלה לי אלייכם,
אפשרי לשים באנר פלאש בחתימה ? כי לפי הידוע לי אתם מקציבים מקום מסויים, וקובץ פלאש שוקל הרבה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ