![]() |
שיווק אתרים - דרך קצת שונה ומיוחדת - כנסו !
חשבתי לא מזמן על דרך נוספת חוץ מהקידום באינטרנט ,
חשבתי איך לקדם ולשווק את האתר שלי : www.m-sound.co.il - רדיו קול המזרח בדרך היום יום , אחרי זמן של חשיבה הלכתי לדפוס והדפסתי 16 אלף כרטיסי ביקור , שוב - כרטיסי ביקור של הרדיו , לא פלאיירים , ותשאלו למה ? כי כרטיס רוב מי שיחלקו לו ישים בכיס זה נכנס בכל מקום . פלאייר אנשים זורקים ברוב הפעמים . אז כבר המון חילקתי , חשבתי על קהל היעד הכי קרוב למוזיקה המזרחית . אוהדי בית"ר - אז חילקתי במשחקים של בית"ר בכמה איצטדיונים . מסיבות / הופעות מזרחית - אני מחלק לכל אחד שנכנס . ולתלמידי בתי ספר . עכשיו אני רואה בסטטיסטיקות כניסות שעלו פלאים , וזה המון כניסות כל יום ! רואים שהאתר נהיה ממש אימפריה מזרחית ברשת . כל אחד שרוצה לדעת על מחירים של כרטיסי ביקור יכול לדבר איתי בפרטי . בכל מקרה אני הכנתי עיצוב פשוט , אמרתי לא צריך לעצב משהו מיוחד , פשוט עם לוגו האתר והכתובת ואולי עוד תוספת . אז קחו כמה תמונות , אמנם לא באיכות הכי טובה ומציאותית אבל גם משהו . http://www.lup.co.il/front.jpg http://www.lup.co.il/back.jpg http://www.lup.co.il/all.jpg אם יש לכם תגובות , הערות והארות אני אשמח לשמוע ! |
משתי הצדדים אותו הדבר?
|
16 אלף כרטיסים?? כמה עלה לך?
דרך טובה מאוד לשיווק האתר שלך! כד הכבוד! |
ציטוט:
|
ציטוט:
הדפסה על 2 צדדים צבעוני עם למינציה - חיתוך - ואריזה 1,400 ש"ח 0.0875 - אגורות לכל כרטיס . |
מי אמר ששיווק חייב להיעשות רק על גבי רשת האינטרנט ?
יפה מאוד, מחיר טוב. |
יש מצב שתומר את הבדלי הכניסות במספרים?
וכל הכבוד על ההשקעה. |
ציטוט:
זה שזה הביא יותר כניסות זה דיי ברור אבל האם זה באמת הביא כל כך הרבה כניסות שיכסו את ה1400 ש"ח? |
סטטיסטיות מופרטות בע"ה אני יעלה לכם בערב ,
אתה שואל אם זה שווה את המחיר ? אני אומר לך שכן , אני לעומת הרבה אנשים עם ראש עסקי , ובשביל להרוויח צריך להפסיד , מי שלא מסתכן לא מרוויח . אני מעדיף בינתיים להרוויח פחות כסף מהאתר ולהשקיע יותר על פרסום ושיווק . ועוד כמה חודשים להרוויח הרבה כסף מאשר עכשיו להרוויח כסף טוב ועם הזמן זה רק ידעך . |
כרטיסי ביקור זה לא מאתים לכל אתר
עם 1400 הייתה יכול פשוט לפרסם באתר גדול מאוד שקשור לרדיו/מזרחית או משהו דומה וההחזר היה הרבה יותר גדול. אף אחד לא ישמור כרטיס ביקור של אתר אצלו הוא יסתכל ויזרוק.. |
נועם אתה כל כך בטוח ?
מה שאני מקבל מאתרי מזרחית שונים זה אפילו לא רבע ממה שאני מקבל מהכרטיסים . אתה רק חושב שאף אחד לא ישמור , אבל תוצאות מדברות בעד עצמם חביבי . |
דרך נחמדה. אני מסכים עם מי שהגיב ואמר שיכולת ליצור פרסום הרבה יותר אפקטיבי ברשת עם 1400 ש"ח.
|
כול הכבוד על ההשקעה...
מזרחית זה בהחלט תחום שמדבר להרוב (לפחות לקהל היעד שאתה חילקת), ואני מאמין שזה עשה עבודה מעולה. בהחלט שווה את ההשקעה, ומספיק שהגולש יכנס פעם אחת לאתר ויאוהב אותו הוא ישמור אותו במעדפים או יזכור אותו ויכנס אליו בצורה קבועה. ד"א כול גולש שנכנס אוטומתית רדיו עולה, יש לך שרת פרטי וקו גדול שאתה מצליח להחזיק בלי עומס ונפילות? |
עשית מהלך יפה.
מתוך 16,000 כרטיסי ביקור, בטוח יכנסו 4000 אנשים לפחות (אם מחלקים לקהל היעד הנכון). מתוכם אני מאמין ש1000 יישארו מאזינים קבועים כי יגלו שזה אחלה רדיו (ד"א זה באמת רדיו נחמד). אני לא מאמין שהיית מקבל משהו דומה בפרסום דרך האינטרנט. |
אני לא מצטער לרגע על מה שעשיתי , להפך .
גם אין לי על מה , זה רק עוזר לי ואני צריך לשים לב לזה לא אחרים . וכן יש לי שרת פרטי . |
1400 שקל
במחיר הזה יכולת לפרסם באתרים גדולים או לפרסם באתרים של 6000 כניסות למשל ולפרוש שם הרבה מאוד באנרים ותאמין לי שאתה תקבל יותר כניסות וזה בטוח עליי אם אתה רוצה צור איתי קשר וגם תקבל הודעה למשתמשי האתר 60 אלף משתמשים על האתר שלך |
ציטוט:
"אתרים של 6000 כניסות" - ולפרוס הרבה באנרים ? למשל האתר הזה זה קוצים ולמשל האתר הזה היה רבה יותר כניסות ומיום ליום יורד , הרסתם אותו עם הכמות של הפרסומות בכל פינה ולא מסתפקים בזה אז הם גם מתחלפות , הודעה פרטית לשישים אלף משתמשים ? כמעט כולם כולל אותי שהייתי חבר אצליכם לשעבר בפורום שמו אותכם בדואר זבל , אתם לא מפסיקים להציף כל יום 3 הודעות פרטיות . אתה אומר שאני יקבל הרבה יותר כניסות וזה בטוח עלייך ? עד שלא תנסה את הדרך הזאת לא תדע כמה כניסות זה יביא לך , אז אל תדבר באוויר , ותנסה דרך זה להשיג עוד מפרסם אצליכם . |
ציטוט:
זה סיכם את מערכת היחסים בני לבין אתרים שמציעים משהו שהם לא יכולים להבטיח. אגב Bji הייתי ממליץ לך ללכת על שיווק מפה לאוזן זה משהו אדיר באמת, לדוגמא עכשיו כבר 2 דודים שלי ביקשו ממני שאשיג להם שירים יפים וזה... ואז נתקלתי באתר שלך ואני אעביר אותו אליהם. |
כל הכבוד..
זאת דרך טובה.. אבל לא מתאים לכל נושא .. לדוגמא לשלך מתאים.. וזאת אחלה השקעה.. בהצלחה.. מקווה בשבילך שתרוויח הרבה אהבתי את העיצוב של הסטיקר.. ד"א |
אהבתי את הרעיון!!
זה באמת דרך די טובה לפירסום.. וזה ברור שזה שווה את המחיר.. |
וואלה תץאמת אני מאזין קבוע לרדיו אחלה מין אחלה של רדיו (:
אתה משקיע המון בפרסום יש לך הרבה מאזינים (חוץ מנושמים מזרחית יש לך הכי הרבה). אבל חבל שבאתר עצמו אתה לא משקיע.. עיצוב לא משהו ואין מערכת מי בשידור.. תשקיע יותר באתר עצמו. |
קודם כל תודה על התגובות .
דבר שני לי יש יותר מאזינים מנושמים מזרחית . אצלי המאזינים הם אמיתיים והבאתי אותם אל האתר ביושר ובהמון השקעה . אצליהם יש בוטים , עובדה ששדרנים שמשדרים שם אומרים איך יכול להיות שכתוב שיש - 500 מאזינים ואין כמעט ד"שים ? ועזוב אותך לא רק בגלל זה יש עובדות שיש שם בוטים ורמאויות . מה שהאתר שלי עשה בחצי שנה עוד מעט ברשת , לא עשו הרבה אתרים ואני מוכן להבטיח לך , אני מאחל לכל אתר שיתקדם כמוני . דבר שלישי , העיצוב מצויין וככה צריך להיות פשוט לא מצועצע ואני לא שוקל בקרוב להחליף עיצוב , מה שכן הולך להיות זה שדרוג רציני , שהיה באתר : גלריית תמונות ממסיבות עדכוני מסיבות ים תיכוניות - מזרחיות . צ'ט אונליין - שיהיה אירוח זמרים בו , ושליחת ד"שים בשידור חי מערכת מי בשידור + שם השיר המתנגן . האזנה בחלון קופץ קטן עם נגן איכותי ומיוחד . הכל לאט לאט , תאמין לי שאני לא יושב בבית סתם ככה , אין יום שאני לא משקיע את מה שאני יכול לטובת האתר , אם זה לתחזק ( שזה לא פשוט בשביל אתר גדול יחסית עם תעבורה ותחלופת מאזינים כזאת ) שהכל יתקתק ויעבוד בלי תקלות . זמר החודש , סקר שבועי , שירים חדשים . |
ציטוט:
|
לא יורד על אף אחד , זה עובדות - הרוב כבר יודעים .
|
כן אמרו לי שהם מרמים בזה.. אולי זה נכון.
ואם מה שאמרת תוסיף באתר, כל הגלריות והאזנה בניפרד ומי בשידור, אז באמת זה יהיה טוב (: בהצלחה , אחלה רדיו זה! מזרחיםם שולטיםםם (: |
יפה מאוד, דרך מצויינת לשיווק האתר. בהצלחה :)
|
ציטוט:
בדפים הראשונים שקראתי חשבתי על כמה אני יהלל אותך על זה שאתה מעלה את המזרחית רמה וכמה שיותר פורטלים של מוזיקה מזרחית זה יותר טוב לדעתי (דעת אחד ששומע מזרחית 7\24) ואני בתור משתמש בנושמים ומנהל לשעבר התבאסתי... למה אתה לא היחיד שמעליל על ה"בוטים" של נושמים אבל שמע כמה עובדות: נושמים פועל משנת 2003 משמע 4 שנים לנושמים יש פורום ע-נ-ק אם לא בין הגדולים בארץ נושמים נמצע מקום ראשון בגוגל לתוצאה מזרחית. הנה תמונה שתראה לך הכל: http://www.siz.co.il/up/wzgimj0dgfnz.jpg ועוד תמונה: http://traffic.alexa.com/graph?c=1&f...=3&h=300&w=610 וזהו אין מי מה להגיד חוץ מזה שרק ככה המוזיקה המזרחית מתדרדרת בגלל אנשים שמלכלכים סתם! הפסדת מאזין משתמש באתר שלך! |
אל תדאג אני לא מפחד ממאזין או משתמש .
זה שאתה מראה תמונה של אייפים של מאזינים זה לא אומר כלום וזה רק מראה כמה שאתה לא יודע מה זה בוטים , בזמן שאנשים הורידו דברים מהאתר או לא יודע דרך אחרת , נכנס להם משהו במחשב שהם כל הזמן מאזינים כל עוד המחשב דלוק , אז אין סיבה שיהיה אייפים אותו דבר . בקיצור במילה מזרחית אני מקום - 2 ואני ברגע יכול לעלות למקום הראשון אבל בינתיים אני מקדם את המילה רדיו ואני מקום - 2 |
יש מצב לסטטיקות? יצירתי מאוד.
|
כל הכבוד על ההשקעה! =]
|
ציטוט:
גבר, ברגע שראיתי תהקדמה שעשית על נושמים, ישר מבחינתי ירד לך הערך... אתה לא צריך להתעסק בקטנות כאלה. אם יש אתרים שמרמים או מזייפים כניסות או לא יודע מה שיבושם להם, מה זה אמור להיות אכפת לך ולמה אתה צריך להצטדק בקשר לזה בכלל? בכל מקרה, השיטת שיווק הזאת היא באמת טובה. גם אני פעם חשבתי לעשות דבר כזה |
שמע בעל האתר לפני כמה זמן פרסם הודעה על זה שהוא צריך שרת רדיו חדש בגלל שיש הרבה מאזינים אז מן הסתם שלא הגיוני שהוא יקנה שרת רק בגלל שבוטים תופסים את מקומם של המאזינים...
לפי מה שקראתי איבדת 2 מאזינים... דררך אגב אני מאמין שאתה יכוול לעלות למקום ראשון כי נושמים מזמן לא מקדמים ולא כלום הסיבה היחידה שהם ראשונים זה הותק... |
נחמד ,
אני הייתי מעדיף תוכנית שותפים / תוכנית לפי קליקים , בכל מקרה לאחר שקצת סרקתי את האתר שלך יש לי עצה בשבילך , קח מקדם אתרים מיקצועי ואל תנסה לקדם את האתר שלך לבד . יש אנשים שזה העבודה שלהם ולדעתי זה צעד מאוד לא נכון לנהל את הרדיו מבחינת תוכן וכל מיני קקש כאלה ואחרים ולעסוק בשיווק וקידום האתר . כי אם אתה רוצה להגדיל את כמות המבקרים באופן משמעותי אתה צריך לחלק את העבודה ואתה תיהיה "המנכל" . |
שליחטא לדעתי הוא עושה עבודה מעולה בקידום!
ויש לך פרטית שליחטא. |
נחמד מאוד...
אני חושב שהיית צריך להראות יותר על האתר .. כי לי אישית "קול המזרח" לא היה אומר שום דבר... |
אהלן,
*אני כותב את התגובה הזאת מבלי לקרוא את שאר הדיון, אז אם מישהו אמר כבר את מה שיש בתגובה והגבת לו כבר, סליחה מראש* דבר ראשון, 1400 ש"ח זה המון כסף (לא אומר שטחנו אותך במחיר או משהו, לא בכוונה הזאת). ב-1400 ש"ח היית יכול לפרסם באתר גדול, מאוד גדול, ולשלם רק על גולשים שנכנסים לאתר. אני כתושב רגיל שלא מאזין לרדיו שלך, ברגע שאני מקבל פרסומות בדואר, אני מעיף מבט מהיר, וזורק. וגם אם משהו יעניין אותי, רוב הסיכויים שהוא יעמוד סתם בחדר שלי ויעלה אבק. ולמה? אתה צריך ללכת למחשב ולהיכנס לאתר לבד, מה שפרסום באינטרנט לא מצריך אותך, כי אתה פשוט לוחץ על שם האתר שאתה רוצה. מתוך 16000 כרטיסים שייצרת, אני חושב שמקסימום 1000 אנשים באמת יכנסו לאתר דרך הכרטיסים, וגם עכשיו אני חושב אם לא ניחשתי מספר גדול מדיי. כמו כן, פרסום שאינט באינטרנט, לא מתאים לכל אתר, ולדעתי, במיוחד לא לאתר רדיו-אינטרנט. צריך לפרסם אתר אינטרנט רק אם יש בו משהו מהפכני, או משהו גדול שאין באתרים אחרים, או פשוט אם יש מבצע גדול, למשל מבצע מטורף בוואלה! שופס. (סתם משהו שעלה לי לראש על הרגע) אבל אני לא אדם מקצועי, יש לי ניסיון בתחום אבל אני לא מקצועי. מקווה בשבילך שהפרסום היה שווה, וטעיתי. תפרסם סטטיסטיקות שנדע אם הרעיון טוב. לילה טוב, אור |
ציטוט:
אם פונים לקהל הנכון אז נושא האתר כמעט ולא משנה, השאלה היא איפה הוא מחלק את הכרטיסים ואני מאמין שאם מחלקים נכון ועושים כרטיסים מגניבים שאנשים ירצו להחזיק לא רק המחזיקים יכנסו לאתר אלא גם החברים שלהם שמצאו במקרה את הכרטיס במגירה שלהם (סתם דוגמא להשתלשלות העניינים), אני חושב שפרסום כזה כמעט ולא נגמר וזאת השקעה מעולה! כל הכבוד, בהצלחה. ופרסם סטטיסטיקות אני אשמח גם לראות איך זה הולך |
ציטוט:
שאתה מחלק כרטיסי ביקור, אתה לא יכול לדעת מי הקהל שאתה מחלק לו. אפילו אם השכונה חדשה, ויש בה זוגות צעירים, הסיכוי שתקלע לבית עם ילדים בגיל 10-15 (ניקח את הגילאים הללו כגילאים שבהם מקשיבים לרדיו-אינטרנט) הוא 50% לדוגמא? אז כבר נשארנו עם 8000 כרטיסים רלוונטים. מתוך האנשים הרלוונטים, לא כולם יכנסו לאתר, ואני מניח שלא יותר מ-1000 אנשים מתוכם יקחו יוזמה ויכנסו לאתר. ולא בגלל שזה אתר רדיו, אלא בגלל שצריך ללכת למחשב ולהקליד, וכמה שזה נ שמע טיפשי, זה דיי נכון אם תחשוב על זה. אני לא יודע כמה עולה פרסום בעיתון איזורי (לדוגמא: "גל-גפן" או "שקמה" למי למכיר, עיתונים מאוד גדולים), אבל אני חושב שפרסום שם, יכול להיות יותר יעיל כי הוא מוצג מול הרבה יותר אנשים, ואולי הפרסומת פחות בולטת, אבל עיתון אתה לא זורק לפח כל כך מהר. |
ציטוט:
|
רעיון יפה מאוד. כל הכבוד.
לדעתי כמות של 16,000 היא מוגזמת, יכלת להסתפק גם ב 10,000. במשחקים של בית"ר אם היית מחלק את זה בסוף המשחק היו יותר כניסות כי לא הרבה אנשים יישבו עם זה משחק שלם ויזכרו כשהם מגיעים הבייתה להכנס. זה בוודאי ייתן לך זינוק רציני ויכול להפוך את הרדיו שלך לרדיו גדול ממש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ