![]() |
גם לכם במקיף/תיכון יש את זה?
גם לכם במקיף/תיכון יש את זה שאפשר לבדוק ציונים + משמעת והכל באתר הזה: http://tiktalmid.co.il
כל תלמיד מקבל שם משתמש וסיסמא ורואה את הכל ,זה בעיקר מיועד להורים. למי יש את זה? |
לא :)
|
הרבה עכשיו מנסים לחכות את SchoolZone..
|
אני בונה כמחויבות אישית לבית ספר שלי משהו דומה. :)
|
יש לנו משהו דומה mashov.info תוכנת הלשנה.. כוס אמא של מי שהכין אותה.... רציני זה כבר לא מוסרי.. מזל שההורים שלי עדיין לא יודעים על קיומה :)
|
אצלנו גם נכנסים לזה בימים הקרובים..
|
משוב... לא משתמש בזה אבל :)
|
גם אצלי יש אבל במערכת ICONTACT
יש שם הכל חיסורים איחורים הפרעות אי הכנות שיעורים בית וציונים ונתנו את הפרטים להורים גם.. |
שום דבר,
בית ספר עני.. |
יש רק בשיעור פיזיקה מערכת של שיעורי בית וציונים וכ"ו אבל בכל שאר הדברים אין כלום
|
ציטוט:
איזה בית ספר זה?אם אפשר לדעת :-D |
תוך חודש וחצי הבציפר שלנו IN.
|
ציטוט:
אשדוד :O |
ציטוט:
אני זוכר לפני כמה שנים התמקמנו שם במגמת קלנוע. רק העיצוב במסדרונות שלכם עולה יותר מכל בית הספר הישן שלי. |
חחחחח בית ספר מעפן יש לי
אין כלום וטוב שכך :P |
למזלי אין , הדבר הכי קרוב שעשו לנו זה אתר שנותן את הציון של הבגרויות , רק מה?
יש אתר בול אותו דבר של משרד החינוך , מפגרים לאללה אצלינו... (אורט סינגאלובסקי , חור) |
ציטוט:
וגם אין לנו שום היכל תרבות, אולי אתה מתכוון לאודיטוריום .. למרות שנעשים בקושי דברים שם. |
ציטוט:
בית הספר נראה טוב, משמע מוציאים עליו כסף. 'אודיטוריום' הוא סוג של מבנה. התפקיד שלו הוא 'היכל תרבות'. |
שחכתי להגיד.
לנו בביצפר עשו משהו אחר ): כל המורים מתחברים דרך הפלאפון וההורים מקבלים עידכונים בSMSים וכל זה |
זה היה נחמד אם היה... אבל אין..
בשביל לדעת את כל הציונים צריך לגשת מורה מורה S: |
ציטוט:
|
ציטוט:
היא מכירה כבר את אבא של חבר שלי יום אחד היא סיימה איתו שיחה כזאת "טוב ברוך אני הולך לטייל עם החתולה נדבר כבר" והיא פשוט מחפשת למי להתקשר חחחח אין לה חיים ואין לה חברים נגיד אתה מברזי מהשיעור הראשון היא דואגת להעיר אותך שתבוא ב 9 חחחחחח |
ציטוט:
|
אלעד צודק , העלו את מחיר השיחות , ושכר המורים בשפל.
בכל מקרה , אצל אח שלי כשהוא למד לא היה את זה , ואצלי אין . |
כלום למזלי:|
מה אני צריך שההורים יחפרו דרך האתר בצפר? :S |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחח אני נכנס מידי פעם למשוב ככה לבדוק את הציונים..ההורים שלי לא יודעים שהיא קיימת ונקווה שהם גם לא ידעו חחחח |
ציטוט:
|
חחח זה לא אומר שאני לומד בבית ספר כל-כך מפואר , הבית ספר משלם גרושים על זה , הם אומרים שבכל העולם ההורים אומרים "אההה ,ניתן למורה להתקשר אלינו ולהגיד מה חדש אם הילד וכל מינה שטויות"
אז הם אומרים עכשיו זה אחריות ההורים להכנס לאתר לבדוק ציונים מכתבים "לא טובים" וכדומה ולהתקשר לבד למורים/למחכנת ,אבל עדין יש מורים שמתקשרים.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ