![]() |
אשכול הנרגילות הגדול!
מנשמע?
אמממ.. באווירה חמימה ופתוחה אני גאה לפתוח בפניכם את אשכול הנרגילות הגדול! תרגישו חופשי להעביר דיבורים על הנרגילות! :) זאת הנרגילה שלי: http://img113.imageshack.us/img113/9708/dsc00319eg3.jpg מצטער על האיכות ---> פלאפון! מצאתי תמונה שלה באיטרנט: http://www.nargila.co.il/images/auto...t/modjblue.gif . הטעם האהוב עלי תות מנטה/מלון. :) עומר. |
לא משהו, לא מלהיב קטנות...
חוצמזה שנרגילה זה פסה :> |
נרגילה=סיגריה.
ואני הפסקתי לעשן. |
ציטוט:
סיגריות הרבה יותר קשה. דרך אגב, לנרגילה שיש לך קוראים עגבניה... תכף אולי נעלה תמונה של הנרגילות שלי |
מעשן כשיוצא, כבר לא באופן סדיר כמו פעם. טעם אהוב? וואלה אין לי מושג. מלון-בננה שילוב ענק מבחינתי. גם מנטה-תפוח-לימון שילוב שהולך טוב עם מים קפואים בכד ועלי נענע. היו לי זיכרונות יפים מימי הנרגולים...
ולמי שמאיזור חיפה והקריות - אבו חאלד או לא להיות! (כמובן שיש את שלתיאלי בחוף בחיפה, ועליאלי סולטאן בעכו, אבל עדיין...אין על הזכרונות מחאלד) |
ציטוט:
טעם? אממ דובדבן ותפוח. |
איכסס.. תפוח? אני לא מבין איך אנשים מעשנים את זה.. מילא עם מנטה.. אבל זה מדביק לנרגילה טעם של גועל.
|
ציטוט:
|
טעם דובדבן או אפרסק :P
יש לנו לחברה 2 וחצי נרגילות חחחחחח אחת קטנה בתיק כזה כמו שלך אבל שונה אחת ענקית ועוד חצי יש לנו רק תגוף חחחחח חסר כד אבל אני כבר לא מעשן מדי פעם שחטה פה ושחטה שם לא יותר |
למען האמת בכלל לא הייתי מתגאה בזה.
בכל מקרה - תהיו בריאים. |
חח , אוהב אנשים כמוכם .
מעשנים בשביל הפוזה , מתגאים בזה שהם הורסים לעצמם את הכושר והבריאות , ובסוף משקיעים על זה כסף . מה זה נותן לך? חוץ מהפוזה של ה"גבר" ? |
ציטוט:
אני אישית בחיים לא אעשן שום דבר,אני ספורטאי:-D |
מעולם לא לקחתי שחטה מסיגריה\נרגילה P:
[בן 19 עוד שבוע]. |
ציטוט:
על כל אלה אתה בטוח עובר אז מה ספורטאי? |
ציטוט:
אשכול התלהבות... |
חחח איזה חרטוטים עלק בשביל הפוזה.. מי שמתחיל לעשן סיגריות זה בשביל הפוזה לבוא לצאת בערב עם חברים ולבקש סיגריה ולעשן ולהסתובב כמו עבריין . נרגילה זה חברים למה אני בא לעשות פוזות על חברים שלי? פותחים נרגילה בשביל לשבת לראות משחק או סתם לשבת עם חברים ומעשנים... מה אנחנו צריכים לעשות פוזות על עצמינו?
|
לא תמיד אנשים מתחילים בגלל הפוזה.. יש כאלה שמתחילים בגלל דיכאון..
ומה הקטע לפתוח אשכול להראות.. :/ מי שלא עושה את זה בשביל הפוזה לא מפליץ את זה לכל אחד |
ציטוט:
איזה פוזות יש בלעשן נרגילה? |
ציטוט:
פעם הבאה תחשוב לפני שאתה מגיב. אני גם לא אמרתי שכל מי שמעשן זה בשביל הפוזה אז אל תכניס לי מילים לפה |
באמת, לא הבנתי איפה הפוזה בלעשן נרגילה..
לפחות בגילאים האלה, סיגריות אני מבין שזה בשביל הפוזה, אבל נרגילה? והקשר הוא? אין שום קשר, אם אני רוצה לצאת עם חברים טובים שלי מכיתה א' ואנחנו מביאים נרגילה, זה בגלל שזה כיף קצת לתפוס ראש, זה לא כי אנחנו עושים אחד על השני פוזה |
ציטוט:
דרך אגב, אני יחשוב מתי שנראה לי לנכון לחשוב ולא מתי שאתה תגיד לי חמודי |
אני מעשן נרגילה מגיל 13. ולפני שבוע התחלתי גם סיגריות.
זה לא לפוזה ולא לשום דבר, אני לא מעשן בחוץ הכי הרבה אני מעשן אצל חבר בבית/או בחדר שלי. אי עושה את זה כי זה מה שבאלי, זה לא קשור לפוזה. |
אני וחבר רוצים ליקנות כזאת :]
מדיי פעם לעשן.. חיים פעם אחת. |
ציטוט:
|
אמרת בעצמך , " חיים פעם אחת " .
אם אתה יודע שחיים פעם אחת , מה הטעם בלקצר אותם? |
חבל על הדיון. מי שמעשן נרגילה - גם אם יש סיכוי לשנות את התפיסה שלו, זה בטח לא יהיה פה בפורום.
דעתי על כל זה היא שאם אתה לא יכול לשבת עם חברים לראות משחק כדורגל בזמן שהם מעשנים נרגילה ואתה לא - או שאתה חלש אופי או שהם חרא חברים. אבל עזבו.. תהנו. חיים רק פעם אחת, תחרבנו את החיים האלו עד הסוף.. |
בהזדמות אני יצלם תנרגילה ותבנגילה שלי ואני יראה פה אם האשכול הזה עדיין יהיה קיים,
יש לי 2 טעמים מועדפים תות+חלב בננה=טעם של תות בננה וחלב בננה+קוקוס=טעם חדש :) |
ציטוט:
אל תשאל אני מסתובב איתה בכיס, כל פעם שעוברת איזו אחת אני שולף אותה עם גחל מוכן. ואילו שמכירים אותי פנים אל פנים בפורום יודעים כמה פוזה אני :) (למוגבלים אני לא אחד של פוזה) |
ציטוט:
ציטוט:
חבל שאתה מעוות את הדברים כדי להתנפל עליי. יום טוב. דניאל |
נרגילה זה באמת לא בקטע של פוזה.
אני לא בעד ולא נגד עישון ואני מאמין לאף אחד כאן אין זכות לשפוט את האחר על מעשיו. אתם יכולים להמליץ להם מה לעשות, לא להגיד להם ולקבוע להם. אם הם רוצים לעשן, בבקשה. אם זה מפריע לכם שזה לידכם, תלכו או שתבקשו מהם לחכות קצת ולעשן אח"כ. כמו שנאמר, חיים רק פעם אחת, גם אם תקצרו את הפעם הזאת, עשו מה שעושה לכם טוב. (באדיבות משרד הפרסום של קוקה-קולה) |
לא מעשן כלום ^_^
ואל תיקחו אותי כאחד שנגעל מי זה יש לי חברים מעשנים כמו ארובה נרגליה אני בסבבה יושב איתם הייתי מה זה קרוב לנסות את הדבר האמיתי אבל סחבו אותי משם >< (למי שלא הבין אמסטרדם COFFE SHOP וחברים שהיו איתי שם סחבו אותי משם :() |
יש לי נרגילה כמו שלך רק עם מנורה במרכז , משהו חמוד..
ועוד 2 גדולות ובאנגילה קטנה .. בקרוב אני אעלה תמונה :P |
היה לי נרגילה חדשה עד שהיא נעלמה בעעעע חחח
טעם אהוב... בנ-נע.. תות בננה (שילוב קטלני).. מלון.. רוב הטעמים זורמים חוץ מתפוח ותפוח ערק.. |
הנרגילה הגדולה שלי: (אל תתיחסו לשיכור ששם)
http://www.siz.co.il/up/0ntqmlgyzje3.jpg עוד נרגילה (קוקי) אבל היא כבר מתה .... :( http://www.siz.co.il/up/1addmjmmuozf.jpg האדומה (היתה קטלנית אבל נהרסה) http://www.siz.co.il/up/zyo1zltmmmuy.jpg יש לי עוד כמה נרגילות אבל אין תמונות שלהם... עכשיו כולם פה כותבים הודעות שכל מי שהוא מעשן הוא פוזאיסט וכל זה.. יש כאלה שמעשנים בשביל הפוזה אבל לא כולם מה אתם מקשקשים... אני עכשיו מעשן בהרבה פחות מפעם (4 פעמים בשבוע בערך) פעם ההיתי מעשן כל יום... זה היה הרגל... ההיתי חוזר מבצפר אני מעשן ההיתי נוסע לים לקחתי תנרגילה אני נוסע לאנשהו חוזר מאוחר בלילה מדליק גחל... אבל זה לא לפוזה ההיתי מעשן את הרוב לבד.... אז תפסיקו עם התגובות האלה כבר.... נרגילה זה דבר שאני מת עליו =] טעמים... אני אוהב תפוח (הכנה ידנית), אפרסק, דובדבן ולפעמים לשלב בטעמים שאני אוהב מנטה... |
יש לי 15 נרגילות בחדר .. בהזדמנות אני יצלם אותם ואחת מהם כמו שלך ..
ממ טעם אהוב - מלון \ אבטיח (לא מייצרים אותו יותר) |
ציטוט:
ציטוט:
ותאמינו לי נרגילה זה לא בישביל הפוזה.. נראה לכם אני בא פותח נרגילה באמצע הרחוב איפה שיש בנות וזה?! אני מעשן ממש כל חודש חודשיים.. אם מעשנים ממש קבוע אז זה באמת פוגע בבריאות אני לא מכור לזה.. אבל אל תנסו להגביל את עצמכם על שטויות.. פשוט אל תתמכרו מדיי פעם פה ושם אפשר. איזה מין חיים אלה כשגם ככה אין לך כמעט כלום אז גם בזה אתה מגביל ת'עצמך?|Stare| |
ציטוט:
|
ציטוט:
ושאתה לא אוכל חודשיים שווארמה ואתה הולך עם חברים שלך לאכול ואתה אומר "ווואייי איך בא לי עכשיו שווראמה" אז אתה מכור לשווראמה? להפך, עצם זה שהוא לא חשב על נרגילה חודשיים ולא היה משנה לו לא לעשן חודשיים זה רק מראה כמה שהוא לא מכור וכמה שלא מתרגלים לזה.. |
ציטוט:
|
CrazyLioNeT וShimon,
החודש הראשון של 2008 לא בא לכם בטוב, ביטאתם את אדם לאדם זאב, וכמו שהמשפט אומר - אתם יוצאים בחוץ. האשכול הזה היה יכול להיות אשכול חבר'ה, לפעמים נורא כייף לספר חוויות שלנו, וכמו שזכותכם לספר חוויות, חובתכם לקבל דעות אחרים. אנשים כמו CrazyLioNeT וShimon לא יהיו פה במשך חצי שנה, רק בגלל שלא קבלו דעה של אחר - ובעקבות זה תקפו משתמש. וזה בכלל לא משנה אם מישהו כאן מסכים עם מישהו (והאחר עם מישהו אחר), בHosts יהיה דיון מכובד. לא יהיה? הדיון ינעל. תלמדו קצת להנות מהחיים, וגם לפעמים להבין שיש אנשים שחושבים אחרת ממכם, וזה בסדר גמור. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ