![]() |
[דרושים] אתר מלונה.נט עובר שדרוג, רוצים לקחת חלק בתהליך?
שלום,
הוותיקים בפורום וודאי מכירים את האתר, למי שלא, אז זהו אתר מלונה, האתר הוא בעצם פורטל לכתבות, מודעות אימוץ ודיונים בנוגע לבעלי חיים שאין להם בית חם לחזור אליו, האתר מלונה מנסה לעזור לתנו לחיות לחיות ולעמותות מסוגו למצוא בית לחיות רחוב, בעיקר כלבים וחתולים. עכשיו, האתר לא התעדכן הרבה זמן מכיוון שהכתבים שלנו פרשו מהאתר, ואז לא נשאר מי שיכתוב תוכן לאתר ולמען האמת גם אני כבר התחלתי להזניח את האתר במשך תקופה ארוכה מדי ואפילו חשבתי למכור אותו, אבל עכשיו השבתי את עצמי, חשבתי מה אני עושה והחלטתי שאני הולך לפתוח מחדש את האתר ולחפש צוות חדש. דרושים לצוות האתר: *מעצב ברמה לעבודות קטנות. *כתבים בנושא שיכתבו עדכונים ומדריכים באתר. *מישהו שעובד עם כל סוג של מערכות פורומים בצורה מקצועית על מנת לעזור לנו לפתוח פורום חדש ויותר מקצועי. *מקדם אתרים שמוכן לעזור לסיים את עבודת הקידום שכבר לקראת סופה. *בעלי אתרים שמוכנים לתת לנו יד ולהציע לנו את שירותי הפרסום שלהם על מנת לקדם את האתר ולהגדיל את הכניסות שלו. ....- בעלי אתרים שמוכנים לשים את הלינק שלנו על מנת לעזור לנו בקידום האתר במנועי חיפוש. אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור בכל צורה שהיא, אנא הציעו את עצמכם כאן, אני בטוח שלכל אחד יש קצת זמן פנוי לנצל את כישוריו ולעזור לנו להביא את האתר לפעילות מלאה. בתקופת פעילותו האתר עזר ליותר מ60 חיות למצוא בית חם, אני מאמין שנוכל להכפיל ואפילו לשלש את המספר הזה אם כל אחד ישים יד ויעזור. שלכם, מנהל האתר, ניצן. כניסה לאתר: www.meluna.net אנא ממכם לא להגיב אלא אם כן אתם באמת רוצים לעזור ולא רק ששמכם יופיע באשכול. |
אתר בעל 1000 כניסות יחודיות ביום, לכל הפחות, קהל יעד : 17+ (לא פורנו)
אני ישמח גם להיות כתב באתר ולעזור לך בכל מה שתצטרך, צור קשר :) |
ציטוט:
שירבו כמוך. |
דבר איתי בנוגע לעבודות העיצוב.
|
אם אתה צריך מישהו שיעזור (בחינם) בהתאמת האתר למנועי חיפוש אז צור קשר
|
וואו 60 חיות ?! זה מספר מדהים ניצן, אני הייתי גאה בעצמי אם הייתי מצליח לגרום לכך שבעל חיים אחד ימצא בית.
בהצלחה P: |
אם יש צורך באיזה תיכנות או תיקון באגים ושיפור המערכת אני ישמח לעזור תמיד
|
ציטוט:
נוצר קשר עם המתנדבים. |
אני מוכן בקשר לפירסום..
|
ציטוט:
תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שלך ניצן. |
אני מוכן לעזור בקשר למערכת הפורומים.
בגדול, אין לי בעיה עם שום מערכת, אני מבין דיי טוב ברובן. אך המערכת בה אני הכי מקצועי היא VB. |
ציטוט:
אם לדוגמה יהיה לך עוד "מהפך", ותרצה למכור את האתר, מה מבטיח לי שגם לא תמכור את התוכן/עיצוב/תיכנות שלי? [יש אישור מ-Tomer] |
ציטוט:
ציטוט:
|
זאת אומרת שאתה מתחייב לחלוטין, שבמידה ותחליט למכור את האתר, אתה לא תשתמש בשום תוכן שאנשים תרמו? שום עיצוב, תיכנות, קידוד, מאמרים, טיפים, וכו', בלי אישורם המפורש?
|
ציטוט:
בהחלט. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ