![]() |
למכירה | פורום
שלום לכולם,
אני הבעלים של האתר ישרארט, אני מאמין שחלק מכם מכיר את האתר כבר. האתר מוצע למכירה, הדומיין + המערכת פורומים VB שלו. אין לי הרבה מה להסביר, סטטיסטיקה תישלח למעוניינים . אשמח לקבל הצעות כאן, או בפרטי . |
אפשר לדעת למה אתה מוכר אותו?
|
ברור שאפשר,
מי שנמצא באתר מודע לזה שכבר אין לי זמן לניהול האתר ולדאוג לו כמו פעם, האתר הזה דורש מישהו שבאמת מעוניין לדאוג לו ולהיות מעודכן בו. תאמין לי מי שיידע לנהל אותו כמו שצריך יכול להרוויח סכומים די טובים. |
אשמח לדעת האם וויסות המשתמשים הוא נכון או לא, ומה הזמן המדוייק של הפעולה האחרונה של משתמש כדי להימצא ברשימת המשתמשים הפעילים.
|
סטטיסטיקות+מחיר אם אפשר לפרטי.
תודה. |
ציטוט:
ציטוט:
כאילו מה שאני יבין מערכת פורומים מכנה הוא לבד כתב VB וכתובת בכותרת ועוברים על זה כאילו כלום? |
1. אם נכנסים לאתר, זה מראה שלאתר יש וירוס. תבדוק בקודים של האתר, השתילו לכם שורת קוד המתריעה בפניי וירוס.
2. תשלח לי בפרטי מחיר + סטט' של האתר + רווחים שהיו לאתר וממה הוא הרוויח אני לא יכול להכנס לאתר ולראות. |
ציטוט:
שבת שלום. |
ציטוט:
שבת שלום.. :) |
סטטיסטיקות+מחיר אם אפשר לפרטי.
תודה. |
זה אליאור,
תתן הצעה בפרטי |
סטטיסטיקות בפרטי + מחיר התחלתי
|
ציטוט:
|
סטטיסטיקות מדוייקות + רווחים לחודש + סיבת המכירה
|
סטטיסטיקות לפרטי + מחיר , תודה.
|
ציטוט:
|
בבקשה שלח לי לפרטי סטסטיקות+מחיר+רווחים אם יש+הוצאות
|
לאור הביקוש הרב לדו"ח הסטטיסטיקות, אני אשים אותו פה.
להלן סטטיסטיקה: http://www.isrart.co.il/Analytics.pdf הכנסות לאתר: יש הכנסות מגוגל אדסנס (נשלח כבר לחלק מהמעוניינים אך הפסקתי את זה מכיוון שזה יישלח רק למעוניינים הרציניים) , הכנסות ממכירת עיצובים, וכמובן מפרסומות (יש ביקוש גדול) . הוצאות : ההוצאות היחידות שיש הם השרת, וזה 150 שקל . מסנג'ר\איימיל: mast3rk@gmail.com |
א. הכותרת עם שם הפורום נערכה.
ב. שלח לי פרטים בהודעה פרטית בבקשה |
אשמח אם תשלח לי לפרטי
מחיר + סטטיסטיקות + סיבת מכירה + לכמה זמן תקף הדומיין + הרישיון של המערכת + רווחים |
אנא שלח לפרטי מחיר+רווחים.
אני רציני מאוד מוכן לקנות במידית את האתר! |
הסטטיסטיקות שפירסמת לא עובדות.
אשמח אם תוכל לתקן. |
תשלח לי בפרטי מחיר + סטט' של האתר + רווחים שהיו לאתר וממה הוא הרוויח אני לא יכול להכנס לאתר ולראות.
|
שלח לי הצעת מחיר
אני מעוניין ליקנות מיידית את האתר אם הסכום יהיה מתאים לי |
שלח לי את המחיר בבקשה בפרטי אם המחיר יהיה סביר אני יקנה
|
שלח לי מחיר
|
שלח מחיר וסטטיסטיקות בבקשה.
|
שלח לי מחיר והכנסות מגוגל אדסנס בבקשה
|
ציטוט: