![]() |
[Apache ] היכן עורכים את דף האינדקס.
שלום יש לי שאלה שלא מצאתי תשובה.
בקיצור מכירים את זה שאם אין קובץ index אז יש רשימת קבצים ? כמו כאן : http://www.w3.org/Icons/ עכשיו הייתי רוצה לדעת איך אני עורך את זה בשרת שלי. כלומר איפה עורכים את זה ואיך הקובץ נקרא. או במילים אחרות אם אי אפשר לערוך. איך אני קובע שקובץ מסויים שאני מכין יופיע במקום זה. תודה. דניאל |
אתה יכול לקבוע אם השרת יציג את רשימת הקבצים אן לא. השינויים בהגדרות נעשים בHTTP.CONF
|
ציטוט:
אני שאלתי אם אפשר לערוך את זה לא איך לעשות שזה יופיע :/ |
צריך לעשות את זה עם .htaccess...
זה הפקודה: Options +Indexes |
ציטוט:
תוסיף או תמחוק קבצים מהתיקיה אחרת א אפשר. השרת מדפיס את רשימת הקבצים שנמצאים בתיקיה ו"לערוך" זה להוסיף או למחוק אותם. ציטוט:
|
מה, למה אתה אומר שאי אפשר?
קוד:
Options -Indexes |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אומר לי לחשוב אל לא חושב בעצמך.. אני רוצה לערוך את איך שזה יוצג..את העיצוב של זה אם לא הבנת.. זאת הכוונה.. שבת שלום. דניאל |
מצטער, לא הבנתי נכון. וכנראה לא רק אני, אחרים ענו את אותו הדבר
כאן כתוב על אפשרויות עיצוב של דף רשימת הקבצים |
תיצור באותה תיקיה קובץ שנקרא index.html ותערוך אותו איך שבא לך
|
ציטוט:
אנשים קצת לקרוא.. מה אתה חושב שאני עד כדי כך מטומטם שלא יודע ליצור index.html ;) טוב תודה שניסיתם אנשים אני רואה שאף אחד כאן לא הבין.. אני לא רוצה לבדוק תחליף סתם לדוגמא הרקע של זה לבן אני רוצה לשנות את הרקע לצבע כחול.. סתם דוגמא לשנות את כל העיצוב אבל שיעבוד אותו הדבר |
ציטוט:
ציטוט:
את הדברים האלו אני לא ניסיתי לעשות אבל זה הכיוון |
ציטוט:
בכל מקרה.. כנראה שבאמת לא הבנתי אותך.. אז ניסיתי להבין מחדש (: אתה רוצה שזה עדין יציג רשימה של הקבצים אבל לתת לזה עיצוב שונה? אם כן אז תבנה משהו חמוד וקצר בPHP שיציג רשימה של הקבצים ותעצב אותו ^^ |
ציטוט:
הבעיה היא לא לבנות איך אני עושה שכל פעם במצב שהעמוד הזה צריך להופיע שהקובץ שלי יופיע.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ