![]() |
עיצוב חדש | פורום
טוב אני בדרך כלל לא נוהג לעצב פורומים.
גם התחיל לעצבן אותי ש99.9% מהפורומים בארץ נראים אותו דבר, אז רציתי להוכיח שאפשר לחדש טיפה =] הנה העיצוב: http://www.speedshare.us/uploads/1201857947879.jpg תודה חבר'ה|קורץ| |
that's what I'm talking about!!
עיצוב יפה מאוד עם מבנה מיוחד. מה שכן, הלוגו צריך שיפור ועוד מלא שיפורים קטנים (gradients וכו') שיעשו את העיצוב למשהו יותר מושך. יפה מאוד בכללי! |
מהמם...
באמת אחד העיצובים היפים... אתה מאוד מוכשר... בהצלחה :] |
תשמע העיצוב נראה מאוד מקצועי (אם זה המטרה אז יצא מצויין, כי רוב הפורומים אצלינו לדעתי מעדיפים עיצוב פורום יפה מאשר עיצוב מקצועי ואוהבים סגנון חובבני - אלא שלא מבינים כ''כ בעיצוב), הלוגו חייב עבודה, הייתי מוסיף הברקות כדי שהעיצוב יהיה פחות משעמם ויפה יותר, בחירת הצבעים טובה מאוד, העיצוב מאוד מסודר, נראה מאוד מיוחד - וזה הדבר שמעלה את ערך העיצוב לדעתי.
סה''כ עיצוב טוב מאוד, אהבתי. בהצלחה:) |
ציטוט:
אני אעבוד על הלוגו. ציטוט:
ציטוט:
אני אישית לא אוהב את עניין ההברקות האלה על כל דבר,זו הסיבה שאני לא משתמש בהם. בקשר ללוגו-הלוגו ישופר. |
אוי יפה אחי עיצוב מדהים..
|
הרעיון מעולה
אלמנטים מעולים רק טיפה מגושם וגדול כול מקרה רעיון יפה כול הכבוד ! |
שפר את הלוגו, חוץ מזה יצא פצצה!
אין מילים =] |
יפה ומקורי :)
בהצלחה |
מבנה ורעיונות יפים הצבעים גם כן אבל העיצוב נראה מעט לא מעובד מספיק ..שבת שלום ובהצלחה
|
בטח שהפורומים בארץ נראים אותו הדבר, כי אנשים לא בונים עיצוב חדש, אלא מלבישים על עיצוב....
אם זה ניתן לתיכנות, אז זה אחלה עיצוב! |
ציטוט:
תלוי מי מתכנת וכמה משלמים. |
ניתן לתכנות וזה קל למדי, אבל הוא לא עובר לי בעין.
דברים מסוימים שאמורים לבלוט, לא בולטים. הכל נראה מעורבב. מה גם שהרבה מה"אפקטים" נעשו בהדרגות, וזה נוגד את שאר העיצוב. זה יוצר ניגוד מעצבן. |
מבנה יפה ויחודי.
הלוגו לא מתחבר לעיצוב. שיהיה בהצלחה שי ! :) |
יפה מאוד, אהבתי :)
|
עיצוב יפה מאוד. הקרדיט קצת גדול מדי וגוזמתי. אני מציע לך להקטין אותו.
את הכפתורים ואת כל החלק העליון ממש אהבתי. ממש מעוצב בטוב טעם ומקצועיות.. את הלוגו קצת פחות אהבתי אבל בסדר, הוא נחמד.. |
פצצה!
|
יפה מאוד, בהחלט לא דומה למאות הפורומים שקיימים בארץ.
buis. |
|
עיצוב יפה .. אבל להתאים עיצוב קשה למערכות זה לא פשוט וזה לוקח הרבה זמן
|
ציטוט:
יש מערכות שמשתמשות במערכות טמפלטים, ומשם זה הרבה יותר פשוט.. |
העיצוב עצמו יצא יפה למדי, אבל הקרדיט של ה S למטה ה-ר-ב-ה יותר מדי גדול לדעתי, ממש צריך להקטין אותו בדחיפות, הוא יותר גדול מהלוגו למעלה אפילו, מבחינת גובה.
בנוסף, העיצוב נחמד אבל ממליץ להחליף הצהרות שקריות במלוא מובן המילה כגון "הפורומים הגדולים בישראל" כי זה מוריד מרמת הפורום לעתיד :). |
ציטוט:
הקרטיד היה כדי לנסות משהו,ולא היה לי רעיון טוב לסלוגאן =] תודה. |
אהבתי! עיצוב באמת מיוחד!:)
תמשיך להראות לנו עיצובים יפים ויחודיים. |
פצצה!!!
באמת יפה! |
חמוד מאוד
שילוב יפהפה בין שני הצבעים .. אהבתי את העיצוב הלוגו דרוש לשיפור קליל.. יהיה נחמד לראות את העיצוב הזה בנוי על פורום מסויים כולל פלאש בלוגו :) בהצלחה במכירה |
אחלה מבנה יש, וצבעים גם יפים, לא עמוס מידי יש מקום לכל דבר קיצר חשת על הכול, אבל הבעיה הגדולה היא לתכנת דבר כזה חח =]
|
תודה רבה לכולם =]
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ