![]() |
Prove Your Logic!
בלי יותר מדי מילים, אתר נחמד עם חידות מחשבה.
אם מישהו יצטרך עזרה, אני יביא רמזים :P http://www.proveyourlogic.com/ |
תוך 2 דקות אני בשלב 4, עכשיו זה דורש קצת יותר חשיבה =\
עריכה: עברתי את 4, 5, ו-6, הם לא קשים... עריכה 2: 8 קשה באמת... יש איזה רמז קטן? |
שלב 8, טיפה תקוע :X אל תביא רמזים בבקשה או שתצבע בצבע רקע =P.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה הרבה פחות מתוחכם ממה שנדמה בהתחלה... חיפשתי משו מטורף XD |
עדיין תקוע ב-8, רמז קטן, מישהו?
|
חח 12 ממש נחמד!
hod, תחשוב פשוט... באמת פשוט זה רמז קטן מאוד :X לורוצה להרוס לך |
הצלחתי את 8, אבל בניחוש :X
|
רק אני תקוע ב2 , אהה? ^^ בושה לעצמי.
|
תקוע עמוק ב-17... מישו?
ד"א איזה קורעת זאתי מתוצאות האמת XD לחוצה טילים.... "נו גורי... יאללה..." עריכה: לא משנה עליתי על הפואנטה, אבל מעצבן זה לוקח עכשיו שעה |
איך עוברים את 2?
|
ציטוט:
תחשוב על הספרות 1-10... |
היה נחמד.
סיימתי :-) מי שצריך עזרה בקשר לאיזו שאלה אני פה. |
אני ב4 ומרגיש טיפש.
|
ציטוט:
|
פנדה - מה זה איך עוברים את זה, תחשוב.
אם התייאשת לגמרי תגיד לי בה''פ ואני אשים לך תשובה , למה להרוס לכולם... אפשר רמז קטן ל4 , מישהו? רמז קטן :) |
מה זה 20? אני מניח שזו לא התשובה הפשוטה כי אלו חידות הגיון :| תקוע
רמז ל-4: שים לב למשו מיוחד במספרים המופיעים בשאלה |
רמז ל-15?
אני תקוע בוו כבר הרבה זמן... |
ישש הצלחתי.. תנו רמז ל-3?
|
3 ממש קל , רמז :
אם קורה משהו אחד , ואחרי שנה קורה משהו שני. איך קראו לדבר הראשון שקרה בשנה שהוא קרה לפני השני? ול4 לא הבנתי , אני שעה מסתכל על המספרים ,עוד לפני שאמרת , מנסה למצוא חוקיות ופשוט אין. בדקתי אפילו את כל המספרים מ1-10. |
ציטוט:
עדיין תקוע ב-15... |
חחח הבנתי את 20.. ענק
סליידר: אם אתה רוצה ת'תשובה או רמז גדול יותר שלח לי ה"פ... ציטוט:
|
גם על זה חשבתי ,ועניתי גם קצת באנגלית , ולא הלך.
|
ציטוט:
|
התשובה ל-15 זה maid
ול-4 התשובה היא 5 |
תערוך למה אתה מגלה תשובות??
|
יש פה את התשובות למי שרוצה לראות יש גם הסברים טובים:
http://gameboygenius.8bitcollective....rdpress/?p=113 לא ממליץ לכם להכנס רק אם אתם ממש מתשגעים. |
הנה התשובות להכל:
1) money 2) t (one, two, three etc) 3) first (it was not called the first world war until after the second one!) 4) 5 (letters in the word seven) 5) net 6) thursday 7) water 8) 2 (loops in the numbers) 9) 6 (most ppl miss the ones in of) 10) greogory! 11) 999 12) 3 (the first page of the first book is next to the second book, as is the last page of the third book) 13) 2 (the lions are dead!) 14) mother 15) maid (no mail on Sundays) 16) m (the number of appearances in the words) 17) e (the beginning of Eternity, the end of timE and spacE etc) 18) 13 (worst case scenario - one of each pair, then the next one HAS to match) 19) 28 (each day he climbs 1 ft, the last day he doesn't slide down - he's out!) 20) everest (just because it wasn't discovered...) 21) 25 (throw 1 = 24, take a third = 16, throw 1 = 15, take a third = 10, throw 1 = 9, take a third) 22) august 23) 8000 (the sum of each row is it's cube, 20 cubed = 8000) 24) 35 (various sizes!) 25) 59 |
23 מצאתי את הנוסחא תוך 10 שניות :P
24 לא היה לי כוח זה סתם משעמם אז בדקתי בתשובות שהביאו :X 25 ממש קל... סיימתי =P |
חוץ מאיזה 7 שאלות ( רק :P ) , את הכל פתרתי בלי התשובות..
25 כל כך קל , ציפיתי למשהו מעצבן ושיקח שעה לחשוב , וזה כזה קל... |
שאלה 5 יכולה להיות גם anchor (עוגן), ככה אני עניתי על השאלה...
|
השאלה האחרונה באמת ממש ממש קלה :S
|
ציטוט:
למה אתה חייב ליהות טיפש ולגלות לכולם? סתם לקלקל? |
סיימתי קל רצח !
|
פיה סיימתי :)
היו שאלות ממש מפגרות שלא ציפי להם כמה מעצבנות לא היה איזה משהו קשה ממש מה שכן אני יתווודה בשאלה של לספור משולשים לא היה לי כוח אז בדקתי בתשובות:P |
שמעו זה אחד הקלים..
|
סיימתי, אהבתי מאוד תודה למי שהביא שהביא את זה.
הכי נחמד היה השלב עם הצופן שהיה צריך להעביר אחד אחורה כדי לדעת מה כתוב שם. זה לקח לי קצת זמן... |
ציטוט:
נראה לי זה היה רמז - שאומרים לך שיש M (מצאת בשאלה הקודמת), ובעמוד הזה יש P וכתוב +3, וM+3 זה P... אבל לא נראה לי שמישו בכלל מבין את הרמז הזה לפני שהוא מגלה את הקטע של החסרת אות בעמוד הימני XD. ובכלל, היה יותר הגיוני שישימו J ולא P. |
ענק, אהבתי, תודה! :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ