![]() |
הפועל ירושלים מחזיקת גביע המדינה לשנת 2008
אני אוהד מכבי, אבל יודע לפרגן כשצריך.
חזרה מ22 הפרש נגד מכבי זה דבר שצריך להעריך....עם ניצחון ובלי... מזל טוב לאוהדי הפועל ירושליים, נתראה במלחה ואז שוב ביד אליהו..ואז בפיינל פור-הישראלי כמובן... |
מצער...
לראות את מכבי לפני שנתיים ואת מכבי של היום... הבדלי שמים וארץ.. |
שיהיה ברור דבר אחד שי,
הפועל י-ם לא ניצחו את המשחק, מכבי הפסידו אותו. השופטים - השופטים אלו שניצחו את המשחק בשביל הפועל ברבע של שריקות ותחרות עונשין. לא יאומן. |
שיהיה במזל :)
|
ציטוט:
אבל בשורה התחתונה, הרבע האחרון היה הירואי של ירושליים, עם או בלי "פוש" מהשופטים, לחזור מ22 הפרש זה לא דבר שצריך לקרות, אבל זה קרה. בגמר הפיינל פור שנה שעברה, טוענים שסמי בכר העניק את האליפות למכבי (משהו שאני לא מאמין בו, ההחלטות היו בגדר הסביר) אז הפעם זה היה יותר לטובת ירושליים..זה מה יש וטעויות מהשיפוט הם חלק מהמשחק. עד שלא יביאו שופטים זרים למשחקים מכריעים, שופטים חסרי אינטרס, לא יהיה פה משחק טוב ל2 הצדדים, השופטים במדינה מתחלקים ל2 זרמים, אלו שיותר בעד מכבי ("הקבוצה של המדינה") ואלו שנגד ("נמאס כבר-60 שנה..")... ככה שהמצב כבר מחייב שיפוט זר. אגב, את הדברים האלו, עוד אמרתי לפני הפיינל פור הישראלי שנה שעברה...שלא תחשבו שעכשיו אני מעלה את הדברים האלו רק כי מכבי הפסידה... |
ציטוט:
ואני לא אהיה אוהד ירושליים ואבכה על מר גורלי ועל העובדה שהשיפוט היה פשוט חרא, אבל השיפוט היה חרא. 16 עבירות נשרקו למכבי, לעומת 6 של הפועל. מכבי לא יכלה להכנס לסל, לשמור, לעשות משהו עם עצמה בלי לקבל תוקף/עבירה, זה מטורף. לא יאומן. |
אבל הבושה הגדולה הייתה שהם לא עלו לפרקט בזמן הענקת הגביע. שילמדו להפסיד בכבוד...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם מכבי צריכים להענש, גם ירושליים....אבל האשם העיקרי, זה איגוד הכדורסל, איך שלא מסתכלים על זה...הוא צריך לעבור מהפכה. ומהר. |
כמו האיגוד לכדורגל, בעצם כל הספורט בארץ. לרדוף אחרי הרוח...
|
תומר, להזכיר לך את סמי בכר חברכם הטוב?
בכל מקרה, היה מדהים אתמול! אווירה מעולה בהיכל ואני חייב לציין שגם האוהדים של מכבי עודדו יפה! חבל שמכבי החליטה לא לכבד את טקס הענקת הגביע. קבוצה צריכה לדעת להפסיד וגם כשהפועל הפסידה היא נשארה עד להענקת הגביע. |
ציטוט:
17 עבירות ב 10 דק', 2 עבירות לדקה לטובת הפועל י-ם, זה לא נתפס. זה מטורף. ג'יימי ארנולד הלך 21 פעמים לקו. וכן, היה עידוד מדהים מצד שני הקבוצות. חבל שדן שמיר קיבל הוראה מדני קליין לא להגיע למסיבת העיתונאים החגיגית שנערכה לפני המשחק והבריז ממנה. תעשה לי טובה, ירושליים לא שה תמים. כל שופט בארץ הזו ששופט נגד הפועל י-ם (עבירת תוקף, לדוגמא) מקבל בוז כלכך גדול מהקהל של הפועל י-ם והליהום תקשורתי כלכך מטורף שבאותה שנייה הקריירה שלו מחוסלת (ראה ערך סמי בכר). כששופט שורק נגד מכבי ת"א עבירת תוקף מפוקפקת (ראה ערך ביינום במשחק הגמר על הגביע) - הוא מקבל חיבוק כלכך גדול מהקהל הירושלמי. |
אני אמרתי שזה היה בסדר המעשה של דני קליין? לא!
|
ציטוט:
מקווה שעל עניין סמי בכר אתה גם תסכים, אלא אם אתה אוהד הפועל י-ם, ואז כל מטרתך היא לבכות על זה שסמי בכר לקח לכם את האליפות... 5 וחצי דק' לסיום כשאתם ביתרון של 5+- ומכבי נראית שבורה. |
ציטוט:
אני מדבר איתך על שיפוט לאורך רבע שלם שנועד להחזיר את הפועל למשחק. כמו שאמרתי קודם, מכבי יכולים להאשים רק את עצמם, בכל זאת..22 הפרש לא צריך להשמיט, גם כשהשופטים נגדך... אבל בסופו של דבר, השיפוט היה רע...הפועל יודעים את זה, אבל כשהקבוצה מנצחת (וגם מכבי בגמר הפיינל פור שנה שעברה) אז היא מעדיפה לא לדבר על זה. לא מאשים אותם, מאשים את השופטים. כמו שאמרו וזה יכתב בהסטוריה. הפועל לא ניצחו-מכבי הפסידה. אני לא יכנס לפינות קטנות וחוקים שבאו מכיוון הפועל, שהם ומכבי יוכלו להפגש רק בגמר (וכן, זאת לא הייתה הצעה של שמעון, אלא דווקא של קליין...), או עוד הצעות מאוד יפות כמו שיטת הפיינל פור לליגה סדירה. באותו נושא, גם כל אליפות שהפועל יקחו בשיטת פיינל פור (אם זה יקרה), יכתב אותו משפט. אין ערך ספורטיבי לאליפות כאשר זה בשיטה הזאת (וכן, גם האליפות של מכבי שנה שעברה ללא ערך ספורטיבי) בגלל שבשום מקום בעולם, אין ליגה (לא גביע, והיורוליג זה גביע) נגמר בשיטה של "הטוב מ1"? זה לא קיים, בשביל זה יש גביע. עכשיו, יגידו שיש בכיינות מסויימת בתגובה שלי, אבל בת'כלס, אני מפרגן להפועל..למה? כי כמו שאמרתי, מכבי לא היו צריכים לתת להפועל לחזור ב22 הפרש. |
אמנם ההפסד,
זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות למכבי ת"א. עמרי כספי הוכיח את עצמו, ואני בטוח שזה ישפיע על המהלכים הבאים של מכבי. לגבי הפועל ירושלים, היה שם משחק מלוכלך , אני מאחל לקבוצה הזאתי מוות ולשיפוט גהינום. "כל כלב בא יומו" - היום שלהם קרב.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרור חג'ג' התחצף לשופטים ומשם צריכה להיות עבירה טכנית. מה שקרה אתמול זה פשוט זוועה. בשבילי (אוהד מכבי ת"א) מכבי ניצחה. |
ציטוט:
אני אוהד הפועל ירושלים עוד מהבטן. דבר שני, גם אתה וגם שאר אוהדי מכבי תקועים בראש ש"השופטים לקחו לכם את הניצחון" ואני מכיר את ההרגשה הזאת ולכן אני לא אכנס איתך לוויכוח כי לא נגיע לשום מקום. שיהיה לכם בהצלחה ביורוליג ותאמין לי שאני רק מחכה ליום שבו השיפוט בארץ יהיה נורמלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני מסכים עם שריקה אחת שראיתי שהייתה לא במקום וזה עם העבירה ה-5 אם אני לא טועה של מוריס. אבל מה לעשות שזה מה שהשופטים ראו והחליטו לשרוק. גם העבירה ה-3 שהביאה את העבירה ה-4 (טכני) של דרור חג'ג' לא הייתה. אבל לבוא ולהגיד שבגלל השופטים הפועל ניצחה? לא מסכים. אם תבדוק טוב, תראה שבמהלך כל הריצה של ה-14-0 השופטים כמעט לא היו מעורבים. הרוב היה חטיפות ומלחמה של חג'ג', ארנולד, פניני, באוורס והשאר. |
ולהוציא 3 שחקנים של מכבי ב 5 עבירות זו לא התערבות של השופטים? שוב, תעשה לי טובה. אני לא היחיד שאומר שזה השופטים, הייתי שם, ראיתי מה הלך שם. חצי מהשריקות לא היו ולא נבראו, אבל אני לא אוהד הפועל, ככה שאני לא אמור לבכות בגלל השופטים. זו העבודה של קליין, שמיר והקהל של הפועל.
|
ציטוט:
ואני מציע לך לבדוק שוב את מספר העבירות שביצעתם לפני זה. הרי הם לא באו עם 0 עבירות, הם באו עם 3 לפחות אז מה אתה מצפה שלא ישרקו יותר עבירות כי יש להם 3 עבירות? הם עשו עבירות וצריך לשרוק! אתה אומר שאתה לא אמור לבכות בגלל השופטים אבל זה מה שאתה עושה במהלך כל התגובות שלך אם אתה לא שם לב. |
ציטוט:
בכל מקרה, מכבי הפסידה את הגביע, הפועל לא ניצחה, ואת זה אף אחד לא יוכל לשנות, אפילו לא הפרשנים של ערוץ 11 שהם בעד הפועל ולא מתביישים להראות את זה [לפי מה שהבנתי, לא ראיתי את המשחק בטלוויזיה..], אני אראה את ההקלטה מתישהו. |
הפועל לא ניצחה?
שוב, תראה את המלחמה שהשחקנים נתנו בריצה של ה-14-0 (ואל תגיד לי השופטים כי השופטים לא היו קשורים פה בכלל, אתם בכלל לא הצלחתם לעבור את מחצית המגרש שלכם!) מתוך ניסיון, הדיון הזה לא יגמר בחיים. |
ציטוט:
זה באמת לא ייגמר, אבל רק כדי שתראה מה אנשים חושבים על המשחק.. 21 מתוך ה 38 נק' ברבע האחרון של הפועל - מקו העונשין, מוזר לא? לילה נפלא(: |
היגיון בריא? נו באמת!
קבוצה שלא שומרת כ"כ טוב?! אני שוב מזכיר לך שבקושי הצלחתם לעבור את חצי המגרש שלכם וכאשר יצאנו למתפרצות עשיתם עלינו לא מעט עבירות. אז מה קשור עכשיו היגיון? באמת שאני ממליץ לך לראות את המשחק (יש אותו באתר של ערוץ 11, למרות שהאיכות על הפנים). זה גם אולי ישנה את הדעה שלך על השדרנים בערוץ 11. הדבר היחיד שהם אמרו שם נגד מכבי זה על מה שקרה בהענקת הגביע ולזה אני בכלל לא רוצה להיכנס, אתה ראית לבד מה קרה. |
ציטוט:
אגב, סטטיסטיקה לא משקרת, הדבר היחיד שהפועל עברה את מכבי זה להיות על הקו עצמו (ואז האחוזים של אותו נתון שיפרו את הנקודות).. מתוך אתר מסויים-"נתונים מהרבע הרביעי": "ירושלים זרקה 25 זריקות מהקו ברבע וקלעה 18 מהן" מה שאומר, שכמעט חצי מהנקודות שירושלים עשו ברבע הזה, זה עונשין... אי אפשר להתווכח על העובדה הזאת, וכששורקים 17 עבירות ברבע אחד, זה פשוט לא הגיוני-לא נתפס. אני לא יודע כמה מקרים כאלו קרו בהיסטוריה. 17 עבירות, תוסיף לזה עוד מספר עבירות של הפועל, תקבל מעל 20 עבירות (אני מניח) ואז זה יוצא שלפחות כל חצי דקה המשחק נפסק על עבירה (לערך..זה ממוצע..ברור שהרוב זה ב"מאני טיים"), זה נראה לך נתון הגיוני של משחק סדיר? אני ישאל אותך, כמה משחקים ראית שדיגדגו את הנתון הזה? ואני ימשיך ויאמר, ששוב, אף קבוצה לא אמורה לשמוט כזה הפרש והיו למכבי מספר של איבודים ברבע הזה...אבל בחיית, לא צריך להגיד שהשיפוט לא היה רע...בדיוק הפוך, צריך לצעוק את זה...זה לא שהגביע יעלם לכם, אבל אולי האיגוד יתחיל לחשוב על זה. |
אגב,
שמעון מזרחי התראיין לרשת ב' לפני כמה זמן (פחות משעה) ואמר שנשרקו נגד מכבי 48 עבירות, זה מספר שלא נקלט. 25 עבירות נגד מכבי ברבע האחרון. מטורף. הוציאו את 2 הישראלים של מכבי ב 5 עבירות - מכבי בבעייה בגלל החוק הרוסי. המנהלת עשתה את שלה - דפקה את מכבי. |
ציטוט:
רוב השופטים בארץ ברמה ממש נמוכה ושנים על גבי שנים אנחנו צועקים ומתלוננים על השיפוט אבל כשהשורשים רקובים (האיגוד) כל העץ רקוב. |
ציטוט:
ממש לא הקבוצה של המדינה .. אין שום קשר בין הקבוצה הזאת לבין המושג מכביזם .. מכבי יש רק בחיפה מזל טוב להפועל ירושלים |
ציטוט:
"אבל סמי סמי אל תעשה לי את זה סמי אני מחכה לזה כל הקריירה שלי סמי" (מ. טפירו, גמר הפיינלפור 2007) "הנה השופטים של מכבי" (זה היה השיר היחיד שהקהל של הפועל י-ם הכיר ברבע השלישי) יאפ, אנחנו מאשימים את השיפוט. אני בטוח שרק בגלל ששמעון מזרחי לא רוצה להאשים את השיפוט, השופטים האלו עוד ישפטו.. (השלושה שדפקו הצגה ברבע הרביעי) |
ציטוט:
נכון, לחג'ג' נתנו טכנית, אנחנו לא נדע מה הוא אמר לשופט לכן לא נוכל לשפוט את זה...וכן, דרק עשה הצגה קטנה...כמו שכל שחקן עושה בכל רמה... אבל מפה ולהגיד שהוא היה רע ל2 הכיוונים (כלומר, כאילו להגיד שזה מתקזז ל2 הצדדים)... זה ממש לא נכון. |
ציטוט:
אגב , בסוף המשחק אוהדי הפועל ירושלים קיללו את אוהדי תל אביב . אני חושב שהם צרכים לקבל על זה כמה רדיוסים (אחרי שאנחנו קיבלנו שני רדיוסים על זה שהפרענו לטוני יאנגר לזרוק מהקו) |
ציטוט:
"כי קבוצות אחרות יכולות להאשים את השיפוט , אתם לא ." WTF? נכון, שמעון מזרחי שולט באיגוד השופטים, באיגוד הכדורסל, במנהלת, ביורוליג ודיוויד שטרן סתם הסגן שלו ב NBA. עכשיו לך תסביר איך הפועל עשתה 29 עבירות בכל המשחק, לעומת 49 של מכבי. בטח שמעון אמר לשופטים לשרוק רק נגד מכבי. חה חה חה. אתה לא אמיתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הסטטיסטיקה לא משקרת, הפועל י-ם הייתה 49 פעמים על הקו, ומכבי רק 29. זה מטורף. 25 עמידות על הקו להפועל ברבע האחרון. |
Jonathan, מתי בדיוק קיללנו את אוהדי מכבי ת"א?
אני הייתי במשחק וגם בכיכר ספרא ולא שמעתי דבר כזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
"מכבי שלום.. איך זה לראות את נוקיה אדום" "השופטים של מכבי" וזה רק חלק ממה שהלך במשחק. זה אולי לא נגד האוהדים, אבל היי, לאחל לבנאדם להתאבד זה בטח מנומס. מכבי צריכה לפרוש מהליגה המגעילה שלנו. קופל עוד יבוא למזרחי על 4 להחזיר אותו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ