הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   11,000 כניסות שונות ביום! פרסם עכשיו! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6005)

hi_mizrahi 17-11-05 13:57

11,000 כניסות שונות ביום! פרסם עכשיו!

קבלו אותו אתר עם 11 אלף כניסות שונות ביום ומידי יום זה רק עולה!

הנה סטטיסטיקות:
13 Nov, Sun 11223

14 Nov, Mon 11105

15 Nov, Tue 11173

16 Nov, Wed 10818

אז למה אתם מחכים לחודש שלם רק 80 שקל בלבד!
יש אפשרות למספר סוגי באנרים ויש אפשרות לטקטס שזה סך הכל 30 שקל בחודש
באנר קטן 50 שקל

http://extremetracking.com/open;unique?login=szemule

כתובת האתר:
www.emule.shumzone.com

אז למה אתם מחכים פרסמו עוד היום במחיר הכי מצחיק ולקהל יעד גדול בנע ביגלאי 12-30 ;)

talyigal 17-11-05 14:54

אז 11000 צפיות ואין דומיין אם זה באמת כך אני הייתי מפרסם אבל לא ניראה מקצועי בכל מקרה
ניראה בהמשך..

idansror 17-11-05 14:56

איך עולה?

זה יורד וגם מלא פירסומות.

Rar.Co.iL 17-11-05 15:05

כל כך הרבה פרסומות וחלונות קופצים...זה פשוט יותר מדי.

hi_mizrahi 17-11-05 17:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talyigal
אז 11000 צפיות ואין דומיין אם זה באמת כך אני הייתי מפרסם אבל לא ניראה מקצועי בכל מקרה
ניראה בהמשך..

בשביל מה דומיין בשביל אתר קטן שניכנסים רק מידי יום להתעדכן??
זה ביזבוז יתר לקנות בשביל זה דומיין (כי 25 ש"ח זה ממש כלום)
בקשר לפופ אפים פשוט יש לי בסביבות ה5000 כניסות שונות מחו"ל ולכן הם רוצים להתפרסם אצלי
RAR תתפלא שיש כל כך הרבה פירסומות ועדיין אנשים ניכנסים זה אומר משהו לא ;)

Rar.Co.iL 17-11-05 17:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hi_mizrahi
RAR תתפלא שיש כל כך הרבה פירסומות ועדיין אנשים ניכנסים זה אומר משהו לא ;)

התכוונתי לזה שעוד פרסומת תבלע בין הפרסומת. כי אין גם ניכנסתי לאתר הזה, והדבר הראשון שעלה לי בראש..."יוו הפרסומות האלה", בטח שלא הייתי לוחץ על אף פרסומת אחרי זה.

פרסומות זה הרבה פסיכולוגיה.

hi_mizrahi 17-11-05 17:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rar.Co.iL
התכוונתי לזה שעוד פרסומת תבלע בין הפרסומת. כי אין גם ניכנסתי לאתר הזה, והדבר הראשון שעלה לי בראש..."יוו הפרסומות האלה", בטח שלא הייתי לוחץ על אף פרסומת אחרי זה.

פרסומות זה הרבה פסיכולוגיה.

אולי זאת דעתך לפירסומות של אדברנט יש מעל 600 קליקים ביום (וכמובן כל קליק מאי פי שונה)
אז כל אחד והדעה שלו

ikkon8 17-11-05 18:02

כ"כ קשה לקנות דומיין? \:
25 שקל.

hi_mizrahi 17-11-05 18:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamic
כ"כ קשה לקנות דומיין? \:
25 שקל.

חבל לי לבזבז 25 על אתר שאני מקושי משתמש בו ומעדכן אותו
ולכן אני שם בו רק פירסומות הרוב..
יש לי דומיין BE חחח אם זה נחשב :)

alex 17-11-05 18:36

למה לעזאזל אני לא רואה שום פרסומות :qqb026:

~-=Eliran=-~ 17-11-05 18:40

אתה רק חושב שזה לא מוריד לך מהכניסות כל הפירסומות האלה אבל צער לי לומר לך שזה כן מוריד לך מהכניסות נמשל אני ראיתי את כל הפירסומות האלה סגרת את הכל כולל תאתר שלך העדפתי לא ליראות אותו העיקר לא להיסתבך אם הפירסומות!

talyigal 17-11-05 18:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hi_mizrahi
חבל לי לבזבז 25 על אתר שאני מקושי משתמש בו ומעדכן אותו
ולכן אני שם בו רק פירסומות הרוב..
יש לי דומיין BE חחח אם זה נחשב :)

ואני יפרסם באתר לא מושקע שבקושי משקיעים בו..שנית אם לא משקעים איך יכול להיות כל כך הרבה כנסות..???בקרוב מאוד ירד ..:qqb006:

hi_mizrahi 17-11-05 19:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי talyigal
ואני יפרסם באתר לא מושקע שבקושי משקיעים בו..שנית אם לא משקעים איך יכול להיות כל כך הרבה כנסות..???בקרוב מאוד ירד ..:qqb006:

בקרוב מאוד ירד... לא הייתי בונה על זה
אולי בקרוב מאוד יעלה
אתה תיראה לבד שבחודש הקרוב יתחיל להיות לי מעל 20,000 כניסות שונות ביום!
ואני לא עושה כלום באתר..

moomoo 17-11-05 19:27

אני לא רוצה לפגוע אבל...

יש אצלך הרבה יותר מדי פרסומות, נכנסתי ומיד יצאתי.

אין לי ממש מושג איך אתה עושה את זה, אני יכול רק לשער ואני לא אגיד את מה שאני חושב על מנת לא לפגוע או לתת רעיונות כאלה לאחרים.

שים לב שגם זה שאמרת שיש לך 5000 כניסות שונות מחו"ל אומר הכל, כיוון שמה לעזאזל יש לאנשים מחו"ל לחפש שם? הכל שם בעברית אולי חוץ משתי פרסומות. ( והמון גולשים נכנסים לאתרים רק בשביל הפרסומות, לא?)
גולשים נכנסים מרצונם לאתר רק אם יש להם מה לעשות בו.
ואין סיבה שמספר הגולשים ירד. אם אפשר להגיע ככה ל 11 אלף, אפשר בקלות להגיע ל 50 אלף גולשים ויותר. אולי יום אחד תהייה וואלה, מי יודע..

עצה שלי - במקום להשקיע בפרסום העמוד - תתחיל להשקיע באתר עצמו.

סורי...

hi_mizrahi 17-11-05 19:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי moomoo
יש אצלך הרבה יותר מדי פרסומות, נכנסתי ומיד יצאתי.

אין לי ממש מושג איך אתה עושה את זה, אני יכול רק לשער ואני לא אגיד את מה שאני חושב על מנת לא לפגוע או לתת רעיונות כאלה לאחרים.

שים לב שגם זה שאמרת שיש לך 5000 כניסות שונות מחו"ל אומר הכל, כיוון שמה לעזאזל יש לאנשים מחו"ל לחפש שם? הכל שם בעברית אולי חוץ משתי פרסומות. ( והמון גולשים נכנסים לאתרים רק בשביל הפרסומות, לא?)
גולשים נכנסים מרצונם לאתר רק אם יש להם מה לעשות בו.
ואין סיבה שמספר הגולשים ירד. אם אפשר להגיע ככה ל 11 אלף, אפשר בקלות להגיע ל 50 אלף גולשים ויותר. אולי יום אחד תהייה וואלה, מי יודע..

עצה שלי - במקום להשקיע בפרסום העמוד - תתחיל להשקיע באתר עצמו.

סורי...

קודם כל שלא תחשוב לי שטויות ותעלה לראש רעיונות אין לי מושג איך מרמים ואני גם בחיים לא ירמה בדברים כאלו כי זה כאילו אני מרמה על עצמי

אני לא כופה על אפחד לא יכנס לאתר הם ניכנסים מרצונם החופשי
ושתיהיה בעיניינים חו"ל זה רוב הדברים שאני עושה ויש לי הרבה אתרים באנגלית שאני מפתח כל המשפחה שלי גרים בחו"ל ולכם יש לי שמה הרבה קשרים (הדודים שלי עובדים במקומות נורא מכובדים שמה) ולכן אנחנו דואגים שהכל יתנהל גם משמה ויש המון אנשים שעוזרים לי שהם גרים במיאמי והם ניכנסים ומכניסים כל מי שהם מכירים לאתר ועושים אותו דף הבית כמובן שהם יהודיים האנשים שניכנסים ולכן עברים הם יודעים

-=Tj=- 17-11-05 19:42

חי לא מרמה...
אני מכיר אותו והוא בן אדם ישר !

guyguy 17-11-05 19:53

אמממ הקפיצה המדהימה שבין 1500 כניסות ביום לבין 11000 שקרתה תוך יום אחד נראית לי קצת מדהימה.
וגם החלוקה של הכניסה לפי השעות ביום שהיא כל כך מאוזנת, מי היה מאמין שבאמצע השבוע בשעה 4 לפנות בוקר יכנסו לאתר אותה כמות אנשים שנכנסת אליו בשעה 4 בצהריים... קצת הזוי.

קשה לי להאמין שזה 100 אחוז אמיתי, גם בגלל שכמות הכניסות האלה נכונה רק לשלושה-ארבעה ימים האחרונים ואני אאמין אם אני יראה שזה המשכי.

בהצלחה.

hi_mizrahi 17-11-05 19:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי guyguy
אמממ הקפיצה המדהימה שבין 1500 כניסות ביום לבין 11000 שקרתה תוך יום אחד נראית לי קצת מדהימה.
וגם החלוקה של הכניסה לפי השעות ביום שהיא כל כך מאוזנת, מי היה מאמין שבאמצע השבוע בשעה 4 לפנות בוקר יכנסו לאתר אותה כמות אנשים שנכנסת אליו בשעה 4 בצהריים... קצת הזוי.

קשה לי להאמין שזה 100 אחוז אמיתי, גם בגלל שכמות הכניסות האלה נכונה רק לשלושה-ארבעה ימים האחרונים ואני אאמין אם אני יראה שזה המשכי.

בהצלחה.

בימים הראשונים הייתה לי בעיה עם האתר המון זמן הוא לא עבד ולכן יש יום שיש בו 14 כניסות ויום שיש בו 1500 כניסות.. אבל סידרתי את זה בסופו של דבר והיום שיש לי בו מעל 11 אלף כניסות שונות זה היום המלא הראשון שהיה לי באתר..
בכל אופן כמו שכתבתי בשעה 4 לפנות בוקר ניכנסים גם אנשים מחו"ל כמו שכתבים בעבר יהודים מחו"ל שאצלהם זה צהריים אז תחשוב לבד...
זה אתר פעיל רוב הזמן ויש פירסומות לחול כי האתר קולט המון אי פי מחו"ל וגם כתוב את זה בסטטיסטיקות
אם תביאו לי דרך לרמות שמה בכייף אני ינסה :)

mr build 17-11-05 20:02

שלח לי הצעת מחיר והכל בהודעה פרטית

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ