![]() |
העסק Wzard נפתח
שלום לכל חברי פורום הוסטס, אני גאה להציג את העסק Wzard, להלן מספר פרטים על העסק:
העסק wzard הוקם בשנת 2008 בחודש פבואר במטרה לספק פתרונות אירוח אתרים למגזר הפרטי ובנוסף למגזר העסקי. wzard מספק מספר שירותים נוספים, השירותים אותם מספק העסק: אחסון אתרים, ריסיילרים, פיתוח אתרים, רכישה\חידוש\העברה של שמות מתחם עולמיים וישראליים, שירותי אימייל, גיבויים יומיים, שרתי רדיו, שרתי משחק. וכל זאת במחירים נוחים לכל כיס! wzard בעל צוות תמיכה גדול ומנוסה, שיוכל לדאוג לך ולאתרך בצורה הטובה ביותר, ולזמינות גבוהה של השרת. שרת העסק מאוחסן בחוות השרתים בזק בינלאומי, ומתוחזק היטב על ידי צוות התמיכה של העסק. העסק רשום במס הכנסה כעוסק פטור. כתובת האתר: http://www.wzard.co.il שירותי העסק ומחירים (לחץ על השירות בשביל להגיע לדף מחירי השירות באתר): אחסון אתרים לינוקס אחסון אתרים ויינדוס ריסיילר לינוקס ריסיילר ווינדוס פיתוח אתרים שירותי אימייל גיבויים יומיים רכישת שמות מתחם חידוש\העברת שמות מתחם תמיכה טכנית ניתן לקבל דרך: צ'אט התמיכה אפשרויות תמיכה נוספות להלן מספר תודות: אביעד וייצמן- המעצב הנהדר והחבר הנפלא, תודה רבה על העיצוב הנפלא! דור אריאל- הפלאשר המעולה, תודה על הפלאש המצויין ועל השירות המהיר. טל גלייכר- המקודד\מתכנת של האתר, תודה רבה על העבודה המצויינת. |
נראה עסק רציני, בהצלחה בהמשך הדרך! :)
|
נראה מעולה,
המון בהצלחה! |
תודה נדב,
עלה והצלח! |
בהצלחה נדב!
|
נראה מרשים.. בהצלחה:)
|
נראה טוב, עשית עליי רושם חיובי:)
עיצוב יפה, תיכנות מעולה, פלאש טוב. המחירים של האחסון ווינדוס קצת יקרים. אגב, מה אומר שם העסק ? יש לו פירוש ? רואים רציניות מצידך, בהצלחה. |
לא אהבתי כ"כ את האתר (יפה אבל נדוש כזה).. בהצלחה
|
ציטוט:
בקשר למחירי אחסון הווינדוס, אלו המחירים שנקבעו על ידי מנהלי העסק (שותפי ואני) וזאת לאחר בדיקות מרובות, בנוסף יהיו מבצעים לרגל פתיחת העסק (מחירי הכרות). |
נראה מצויין, בהצלחה :)
|
בחירה כושלת לשם העסק לטעמי, wzard בנסיון להגיד wizard? כמו שאמרתי, כישלון בתחום בחירת השם, מנקודת המבט שלי.
האתר נראה חמוד אם כי כמו שנאמר, נדוש למדי ולא מחדש דבר, צבעים די מתים סה"כ למרות שמדובר בחברת אחסון שצריכה לוק מקצועי משהו, אבל - עדיין.. יש דרך. אגב, על סמך מה אתם קובעים שה"עובדים" בחברה הם בסטטוס "מומחים" בתחום ה"אתרים ברשת"? לדעתי זה לא בדיוק מעלה מערך החברה לכתוב דבר כזה. לעומת זאת אם תכתוב "המומחים שלנו" זה כבר יהיה משהו אחר, כי זו תיהיה קביעה מסוג שונה שלא יכולה להיתפס כמוטעית. בנוסף, לא ראיתי איזכור למפרט\י השרת\ים שלכם, אני חושב שיהיה נחמד לתת ללקוח אפשרות לראות היכן הוא יתאחסן. בהצלחה. |
ציטוט:
בנוגע למפרט השרת אתה צודק בהחלט, נוסיף פרט זה לאתר בשעה הקרובה. |
נדב, מאחל הרבה בהצלחה! נראה רציני..
לא הוספת עדיין את מפרט השרת:-) |
ציטוט:
|
סליחה על העיכוב בקשר למפרט השרת:
Dual AMD Opteron Dual Core 2210 זכרון: 1 GB זכרון כוננים קשיחים במהירות של: 10,000 RPM מסוג SATA בקר: Raid חיצוני שאינו מובנה על הלוח אם של השרת תצורת: Raid הינה Raid 5 |
שיהיה לך בצלחה
|
שיהיה בהצלחה רבה !!
|
בהצלחה נדב :]
|
תודה רבה אור, אור ועומרי :).
|
שיהיה בהצלחה :)
|
האם כל השירותים כולל אחסון האתרים, שרתי הרדיו, שרתי המשחק וכו' נמצאים על שרת בודד עם 1 ג'יגה זכרון בלבד?
|
ציטוט:
|
נראה מעולה, המון המון הצלחה !
|
ציטוט:
|
בהצלחה ! D:
|
בכללי נראה נחמד, אך לא אהבתי שהטפסים באתר שונים זה מזה... למשל: ב-"הזמנה" - יש מסגרת בעצם, בנוי יפה.
וב-"יצירת קשר" - אין מסגרת, בנוי בצורה לא מסודרת, מבולגנת, וגם לא הבנתי למה הטופס נמצא באמצע הדף? ולא מצד ימין? (כנ"ל לגביי "פיתוח אתרים"). אגב, ב-"הזמנה" רצוי שהתקנון יפתח בדף חדש. לגבי העיצוב, בכללי עיצוב יפה. בהצלחה. |
ציטוט:
|
שיהיה בהצלחה נדב מגיע לך להצליח
|
ציטוט:
|
שיהיה בהצלחה
|
המון הצלחה,
האתר נראה טוב. |
תודה רבה Inet ו Shart :).
|
בהצלחה .
אחלה שרת :-) |
שיהיה רק בהצלחה..!
עכשיו, שים דגש ללקוחות, ופחות לעיצוב האתר. |
תודה רבה יונתן וקירק.
|
בהצלחחה!
|
יש הרבה דברים שגויים באתר , מבחינה שיווקית/קופירייטרית.
אני לא יכול לראות כל כך הרבה טקסט בעיניים שאני נכנס לדף הבית של אתר , איפה שכתוב "אחסון אתרים" ו"פיתוח אתרים" כתוב יותר מדי , אף אחד לא צריך את החפירה הזאת בכתב הקטן הזה. תשכתב את זה. תהיה תמציתי , ותגדיל את גודל הכתב.. "העסק wzard הוקם בשנת 2008 בחודש פבואר במטרה לספק פתרונות אירוח אתרים למגזר הפרטי ובנוסף למגזר העסקי. wzard מספק מספר שירותים נוספים, השירותים אותם מספק העסק: אחסון אתרים, ריסיילרים, פיתוח אתרים........" אתה אומר שהעסק מספק פתרונות אירוח אתרים ואז אחרי זה אתה אומר שיש עוד שירותים נוספים כמו אחסון אתרים? זה לא אותו הדבר? גם רייסלרים.. ואם התכוונת שזה לא יהיה קשור אחד לשני , אתה מבין שזה שגוי לגמרי מבחינה תחבירית? וגם כל הפירוט הזה של כל שירותי האתר באודות נראה לי לא במקום. האתר דווקא נראה חמוד לדעתי.. אבל עם שעמום מסויים.. |
ציטוט:
כל עוד הוא מקבל את השירות שהוא צריך לקבל. |
2 דברים...
1. יפה שאתה מדבר בשפה גבוהה, אבל אל תחצה את הגבול של השפה הפלצנית. 2. לאף אחד לא אכפת שהוקמת ב2008, עדיף שתכתוב את היתרונות של החברה. |
ציטוט:
ואני בטוח שכולם מרגישים כך. לדעת את מפרט השרת זה חשוב למדי גם ללא קשר לקבלת השירות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ