![]() |
WebPower.co.il הכח של הרשת עכשיו לטובתך, הפתיחה הרשמית!
בשעה טובה ומוצלחת, עלה לאוויר אתר העסק WebPower פתרונות אינטרנט ואחסון אתרים. העסק WebPower הינו עסק רשום כחוק ומספק קבלות לכל לקוח ולקוח. בעסק WebPower תקבל את התמיכה, השירות והיחס הטוב ביותר, אנו נותנים יחס שווה לכל לקוח ולקוח ושירות תמיכה מקצועי ביותר. שרת העסק מתוחזק ומנוטר 24/7 ע"י צוות מומחים הפעילים מזה זמן רב בתחום. העסק נוסד ע"י צוות אנשים מקצועיים הפעילים בתחום ההוסטינג והאינטרנט מזה זמן רב. שרת העסק: שרת מס' 1# משמש לאחסון אתרים על קו פרטי של 10Mbit לכל חשבון. השרת מאוחסן בחוות השרתים של 017 ומתוחזק 24/7. מעבד: Dual QUAD Xeon Core E5230 זכרון: DDR ECC1024MB כונן קשיח: SATA 250GB למה אנחנו? - צוות העסק האיכותי יספק לך שירות מקצועי, מהיר, ואיכותי ויתן לך להפיק הנאה בצורה מקסימלית מהאיכות והאמינות אשר העסק מציע. - שרתינו ממוקם בישראל, בחוות השרתים של 017 בחיפה, החווה האיכותית בארץ לאירוח שרתים. - עסקינו יכול להבטיח לכם 99.8 אחוז אפטיים, האפטיים הגבוה ביותר מכל המתחרים! - אנו מספקים ללא תשלום גיבויי כל - 14 יום. - למשתמשי הוסטס (Hosts.co.il) יש קופון של 20% הנחה!, קוד הקופון: Hostscoil. יצירת קשר: Billing.WebPower.co.il (מערכת יצירת תמיכה והזמנות 24/7) דואר אלקטרוני: Admin@WebPower.co.il נקווה שתצטרפו אל מעגל לקוחותינו. בכבוד רב, צוות WebPower. |
בהצלחה לנו :)
|
בהצלחה חבר'ס.
|
ציטוט:
ולמי שלא הבין אלעד הוא התומך של החברה |
בהצלחה :)
עיצוב נחמד |
נראה טוב, שיהיה בהצלחה :).
|
האתר נראה מצויין, אהבתי מאוד את סל הקניות והמרכז ללקוח.
בהצלחה :) |
בהצלחה..
אתר נחמד. |
תודה רבה לכולם :)
|
בהצלחה :)
|
בהצלחה :).
|
תודה רבה לכולם :)
|
המון המון המון הצלחה =]
|
ציטוט:
שכחתי לציין ששי הוא המעצב של העסק. :) |
נראה יפה, רק דבר אחד יצא לי לראות לא תקין לדעתי, ב"צור קשר" תוסיף כפתור ליד "שלח הודעה" שבעצם יאפס את הטופס.
וכמובן תעשה בדיקה אם הטופס לא ריק, אם ה-Email שנכתב תקין בפורמטו(aa@bb.c). בהצלחה. |
בהצלחה חברים :)
כתבתם ללקוחות הוסטס, הכוונה היא למשתמשי הוסטס. :) |
ציטוט:
ציטוט:
|
מאחל הרבה הצלחה יוסי!
|
הרבה הצלחה בעסק החדש.
|
בהצלחה חברים!
|
רושם ראשוני מצויין :)
שיהיה בהצלחה חברים :) |
ציטוט:
|
בהצלחה, נראה אחלה!
|
רק לי לא עובד? :S
|
ציטוט:
בהצלחה :) |
ציטוט:
ציטוט:
בהצלחה, אתר יפה, הטבלאות (אירוח אתרים וכו') קצת מוזרות |
שיהיה בהצלחה רבה :)
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
WebPower - לקוח בחברה מתחרה? חצי חודש עלינו!
WebPower - הכח של הרשת עכשיו לטובתך!
הינך לקוח בחברה מתחרה? מעוניין לעבור אלינו? אבל חושש מתקלות בעת זמן המעבר? אין בעייה!, מבצע עבור לקוחות חדשים בלבד ועבור חבילות האחסון המובנות בלבד. בעת זמן המעבר WebPower תסייע לך בהעברת הנתונים מהשרת הקודם שלך, הביצוע בדרך כלל יתבצע תוך מספר שעות ספורות, ואתה מקבל חצי חודש חינם!, כן, כן, בחינם! WebPower תספק עזרה במעבר מכל חברה עם כל פאנל. הערות: - המבצע עבור לקוחות חדשים בלבד. - עבור חבילות האחסון המובנות בלבד, כלומר לא כולל חבילות מותאמות אישית, ריסיילרים, ושרתי רדיו. - בהצגת קבלה מחברה מתחרה של החודש הנוכחי או החודש הקודם. - המבצע הינו תקף עד סוף החודש (31.03.2008). לחץ כאן על מנת להגיע לאתר העסק. פרטים נוספים בחתימה, על מנת לקבל את המבצע יש לשלוח הודעה במערכת ההזמנות, ולאחר מכן תקבלו קופון. |
יופי של מבצע,ממש חכם.
בהצלחה לכם (לנו?). :) |
חח
ציטוט:
|
הנושאים מוזגו, כיוון שהם שייכים לאותה החברה ולכן אין טעם ב-2 נושאים.
|
שיהיה לכם בהצלחה חברס חברה מדהימה התחלה מדהימה צוות מדהים ממש לא תיארתי לעצמי ככה את העסק שאמרת לי שאתה פותח פתאום אני רואה משהו מדהים כזה וכל האשכול הזה זה ממש הדהים אותי אחי אני רואה שהשתנת לטובה ויפה לך אחי אני מקווה שתמשיך להפתיע עוד הרבה :)
בהצלחה! |
אחלה חברה
תיק העבודות שלי מאוחסן על החברה ואני זוכה ליחס מצויין מצדם, נהנה להתאחסן אצלם.
ישר כוח, חברה מצויינת :-). |
בהצלחה יוסי בחור זהב מומלץ בחום..
|
שיהיה בהצלחה
|
תודה לכולם! :)
|
בהצלחה גבר... :]
נראה נחמד |
ציטוט:
|
מרשים, כל הכבוד.