![]() |
[הכרזה] פיקסגיימינג עסק פטור מספק קבלות.!
שלום לכולם.!
שמי יואב רייכמן ואני המנהל של FixGaming.co.il. ביום ראשון. ה13.4.08 פיקסגיימינג נהייתה עוסק פטור.! פיקסגיימינג היא מוכרת שרתי משחק על שרת HP חדש שנרכש לאחרונה. מחירון: http://www.Fixgaming.co.il/mehir.html האתר שלה הוא זמני בלבד והוא נמצא על איכסון בדריםהוסט ארה"ב.! אני רוצה לאחל לכולם המשך יום מצויין וחג פסח כשר ושמח! |
Dreamhost אחת הטובות,
המהירות שלהם, למרות שהם לא בארץ..זה משהו מדהים. לפי דעתי, הייתם צריכים להמתין קצת לפני פרסום ההודעה, כדי ש..ההתחלה תראה טובה יותר. בהצלחה :) |
גם לדעתי, הייתם צריכים להכריז רק כשיש כבר אתר.
בהצלחה. |
תודה על הטיפים. האתר בבנייה. מחכים שהעיצוב יסתיים ואז הקידוד יהיה מוכן.. (עבודה של שעתיים,שלוש מקס'). בכל מקרה זה אתר זמני מה שיש. ואפשר להיכנס ולראות אותו.
|
חבל שפרסמת עכשיו, היית מפרסם מחר עם האתר הגמור, כרגע הרמה של האתר לא כל כך טובה.
בהצלחה וחג פסח שמח :) |
ציטוט:
|
גם אני מסכים עם אלה שמעליי...
תתחדשו ובהצלחה לכם. |
אני חושב שאין ממש טעם לחזור על המשפטים האלה. חח..
תתודה לכולם :) |
המון בהצלחה יואב! תתחדש..
|
מפרט שרתינו:
Quad Core intel Xeon E2405, 2X6MB Cache, 2.0GHZ , 1333MHZ FSB 4GB Fully Buffered PC2-5300 DDR2 HP 250GB 7.200RPM SATA HARD DRIVE |
בהצלחה יואב!
שמח שעשית את הצעד הזה. |
בהצלחה יואב, אם אתה זוכר אותי זה עמרי מ-NETGAME או VOTX איך שתרצה P:
|
כן עמרי. :) איך אפשר לשכוח.! השתדרגתי לשרת משלי. אני כבר לא בריסלייר הרבה זמן :X
|
אתה מוכר שרתי ונטרילו לא חוקיים ? של 2.1 ?
יפה יפה ! בהצלחה |
הרבה מוכרים. :\ לא רק אני. ואין לי כרגע שום וונטרילו רץ על השרת אז אפשר להירגע חביבי.
|
בהצלחה!
|
בהצלחה יואב:)
|
ציטוט:
ניחא. |Stare| |
:\. מה קרה לכולם כאן.? מזה היחס הזה.? :X זה לא שאני מוכר שרתים פרוצים או משהו :X יודעים מה. בשבילכם :) אני מוריד את השרתי וונטרילו מהמחירון.
ירד. אני מחר יצור קשר עם בני מביסייטס בשביל לרכוש ריסלייר חוקי :) |
ציטוט:
ציטוט:
בסוף אתה תצא המפסיד, לא אנחנו. לילה טוב שיהיה לכם. |
בהצלחה
|
ציטוט:
אתה אומר אני לא מוכר שרתים פרוצים, וונטרילו מגרסא 2.1 הוא בהחלט פרוץ. |
בהצלחה יואב :)
|
בסדר נו. עוד מעט אני יצור קשר עם בני ויקנה ממנו ריסלייר של שרתי וונטרילו חוקיים.. אני לא חושב שיש עוד טעם להזכיר את זה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ