![]() |
תחרות קידום אתרים של פורום Hosts -מידע והרשמה
נפתח נושא לתחרות, כל מי שנרשם צריך לציין את כתובת אתרו:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=62730 שלום לכל חברי פורום הוסטס, ברצוננו להציג בפניכם תחרות קידום אתרים חדשה מבית Hosts.co.il. התחרות מנוהלת על ידי הנהלת הפורום ותחל ב5 במאי. כמו כן, התחרות תערך במנוע החיפוש Google.co.il. התחרות תסתיים ב5 בנובמבר. מילת החיפוש : SEO4HOSTS כיצד ומדוע להשתתף בתחרות? תחרות קידום אתרים נועדה לעודד מקדמים צעירים ולמשוך אחרים אל התחום. בנוסף, כל מקדם מוזמן להעשיר את הידע שלו בעזרת פינת הטיפים שתעלה מדי שבועיים בפורום. כמו כן, המקדמים שיגיעו לתוצאות הטובות ביותר יזכו בפרסים. כל אחד יכול להשתתף בתחרות, כל מה שצריך זה לפתוח דף ולהתחיל לקדם אותו במנוע החיפוש גוגל הישראלי במילת המפתח שנבחרה ולנסות להגיע למקום הטוב ביותר. חוקי התחרות
הרשמה לתחרות ניתן להירשם לתחרות אך ורק באשכול זה, חובה לציין את כתובת האתר בצירוף שם וכתובת דוא"ל. התאריך האחרון להרשמה הוא ה4 במאי. כיצד נרשמים? יש להגיש את טופס ההרשמה בדיוק כך: ציטוט:
על מנת להעשיר את הידע בקידום אתרים, מדי שבוע נעלה מדור עם מגוון טיפים לקידום האתר. מומלץ לבדוק עדכונים בפורום "קידום ושיווק אתרים". פרסים לזוכים מקום ראשון - אחסון 2GB תעבורה 250GB ללא שום הגבלה בשמות מתחם ומסדי נתונים. לתקופה של חצי שנה. מקום שני - אחסון 700MB תעבורה 100GB ללא שום הגבלה בשמות מתחם ומסדי נתונים. לתקופה של 3 חודשים. מקום שלישי - אחסון 400MB תעבורה 50GB ללא שום הגבלה בשמות מתחם ומסדי נתונים. לתקופה של 3 חודשים. הפרסים מאת - www.Line-Serv.co.il מקומות 4-10 דרגת Winners בפורום הוסטס לתקופה של חודשיים. הרשמה רק כאן ! בהצלחה, מנהלי פורום קידום ושיווק אתרים ;P למי שיש מה להעיר על התחרות שיפנה אל הכומר אישית בה.פ. * הנושא נפתח בכוונה מראש על מנת לבדוק את רמת ההשתתפות. ** יתכנו שינויים בהמשך. *** עוד עדכונים בהמשך. |
כתובת האתר -
שם - דניאל. מייל - נשלח בפרטי. |
|
כתובת האתר -
שם - אבירן כהן דוא"ל - proviewz hotmail.com |
|
כתובת האתר -
שם - אלכס דוא"ל - maydenz [blat] gmail [d0t] com |
|
כתובת האתר -
שם - ויטלי בורשטיין מייל - נשלח בפרטי. |
שם - תומר
דוא"ל - info @ tukim.us |
שם - רוי
דוא"ל - r4nker [at] gmail [d0t] com |
רגע, אז מי שמשתתף צריך לרכוש דומיין עבור התחרות?
|
ציטוט:
אתר: שם: אמיר אימייל: barhak5@gmail.com |
כתובת אתר-
שם-אלמוג דוא"ל almogb89 AT gmail.com דרך אגב, יש אפשרות לפתוח סאב דומיין ביום פתיחת התחרות (הרי זה כמו דומיין חדש)? |
שם:טל דרעי
אימיל derey22@live.com |
הדומיין שלי עוד לא מאונדקס, הוא כמעט חדש (שבועיים ככה). אפשר להשתמש בו?
|
ציטוט:
נמרוד: גם, הדומיין שלך יהיה מאונדקס קודם, ככה שזה לא הוגן.. לפי דעתי. לפי דעתי צריך גם להדגיש שהדומיין צריך להיות ללא עבר.. |
אוקי, אז אני ירכוש כבר דומיין בתחרות. 3.5 שקל זה לא נורא.
|
|
|
ציטוט:
|
(לא ראיתי בשום מקום שאסור להגיב כאן על התחרות).
סליחה, אבל התחרות הזאת פשוט מגוכחת. מצד אחד - חודשיים לתחרות קידום אתרים זה ממש לא רציני, מצד שני, בלי פרסים משמעותיים - אני לא רואה את עצמי משקיע יותר משעתיים. עכשיו - בקשר לניסוח של כל הדבר, רק מרחיק אותי מלהשתתף. כבר שמחתי שיש תחרות סופסוף אבל כזאת? 1. סעיף בחוקים על זה שמנהלים לא יכולים להשתתף? 2. "אסור לדחוס כמות גדולה של מילות מפתח בעמודי האתר. " זה בכלל לא bh... מי מחליט מה זאת כמות גדולה? 3. "אסור להוסיף טקסט רב אשר לא גלוי לגולש אך נסרק במנוע החיפוש (לדוגמא: בצבע הרקע)." ורק כותרת h1 בnoscript? או קישורים בnoscript מאתרים אחרים? 4. "אין להשתמש בטכניקות פסולות עבור הקידום." טכנית, גם החלפת קישורים זה פסול מבחינת גוגל, זה גם אסור? ההמלצה שלי: למחוק את הנושא הזה, ולכתוב חדש. אני מלא הערכה לפורום הזה, אבל יש גבול לחובבנות. תאי. |
תאי צודק.
חודשיים זה מעט זמן. בקשר לקידום הפסול, תנו לכל אחד לקדם איך שבא לו. מישהו משתמש בשיטות פסולות? השתמשו במלשינון של גוגל. אם וכאשר תרצו להכנס לשוק קידום האתרים תגידו למתחרים שלכם שאסור להם להשתמש בקידום פסול? |
ציטוט:
|
אני לא מסכים..צריכים להיות גבולות לקידום.
הרעיון בתחרות כזאת זה שתהיה כאן חממה מוגנת לקידום אתרים על ידי מתחילים. צריכים להיות גבולות, אבל חייבים להגדיר אותם. אפשר לעקוף דבר כזה בקלות. |
שם: אלעד
דוא"ל: eladown@gmail.com |
|
ציטוט:
2.החוק שונה, כל מי שישתתף בתחרות וישתמש בשיטות BH יקבל אזהרה עם העברה שהוא מבצע, אם לאחר 7 ימים לא ישונה הדבר המשתתף יפסל. 3.ראה 2. 4.תשובה מתחכמת. אני לא אענה עליה אפילו. תאי, צודק, אנחנו חובבנים. בכל מקרה, אל תגיב על ההודעה הזאת היא רק מענה על התגובה שלך. אם יש לך שאלות או בכלל למישהו יש שאלות בקשר לתחרות הוא יכול לפנות אליי לפרטי. ציטוט:
-בן. |
מה עם חוקי דומיין?
אם המילה היא "חתלול ירוק", ירוויח מי שיקנה "חתלתולירוק.com", "חתלתול-ירוק.com", או דומיין עם עבר. |
|
ציטוט:
אלו חוקי המשחק. אבל מי שיעשה עבודה טובה (google.com), ינצח בסוף. |
אתה יודע , איש חכם (לדעתי) אמר פעם : "BH זה בדיוק כמו WH רק מהיר יותר"|...|
לפי דעתי אין חוקים בקידום אתרים , כל עוד יש אמינות בין הלקוח למקדם. בכל מקרה , תרשום אותי. שם : אורי דוא"ל : JoniMontana[@]Gmail.com |
אי אפשר לקנות דומיין עם עבר, הדומיין חייב להיות קנוי מהתאריך שנקבע. וכמו בכל תחרות חייב להיות איזה אפקט גם של מהירות, אז מי שיקנה את המילה/מילים ראשון יהיו לו ייתרון(אם כי לא ייתרון בלתי הפיך)
|
כמו כן, האם מותר להתחרות 2 אנשים כצוות?
|
תתחרה אפילו צוות שלם של מקדמים, מי שירשם הוא זה שיקבל את הפרס, אם תרצה לחלק אותו תצטרך לעשות זאת בעצמך.
|
"פרסים לזוכים
בקרוב.." ואם לדוגמא הפרס, זה להיכנס לקבוצה מיוחדת, האם שנינו ניכנס? |
שם - אביחי
דוא"ל - asteam.info[AT]gmail[DOT]com |
ציטוט:
קודם שיגידו מה הפרס ואז תישאל שאלות. |
ציטוט:
א. זה רלוונטי עכשיו - מכיוון שעכשיו צריך להגיש מועמדות. כי אם אחרי שניהיה צוות, ונגלה שהפרס זה לדוג' - ניהול בהוסטס - אז רק אחד מאתנו יוכל לקבל את הפרס, ואז אני יכול להגיד, "serv-net אמר....."? ב. בכל התחרויות של הוסטס שאני זוכר - המנצח היה הופך לירוק. השאלה היא, האם 2 הפרטנרים יהפכו לירוק. חוץ מזה, הנושא הזה, אני בטוח שיהיה ספאמר שיתמקם על הנושא וישלח לכולם ספאם. |
ציטוט:
"תתחרה אפילו צוות שלם של מקדמים, מי שירשם הוא זה שיקבל את הפרס, אם תרצה לחלק אותו תצטרך לעשות זאת בעצמך." |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ