![]() |
צריך עזרה בנוגע לעברית בHTML
יש לי עמוד HTML ומוגדר בו הקידוד \ השפה UTF-8
זהו החלק העליון: קוד:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> איך אפשר לסדר? |
ציטוט:
לא, אין בינינו טלפתיה. תוכל להביא את שאר קוד הדף? |
לא ידעתי שצריך הכל בכל אופן הנה כל הדף:
קוד:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> |
בשביל מה אתה צריך את ... ?
HTML קוד:
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> |
אני לא ממש מבין בזה תגיד לי עם צריך או לא חח שאני יוריד עם לא צריך מה צריך לשנות שמה כדי שאני יראה עברית בעמוד
|
נסה את זה:
HTML קוד:
<html> |
עריכה:
הנה תודה זה עובד :) עכשיו תראה יש לי עוד בעיה שאני רואה האתר לפני זה היה מתוכנת לאנגלית איך אני עושה שהכתב יהיה מימין לשמאל כאילו עברית תיקנית ולא בעברית אבל מימין לשמאל |
מוזר, לי כן :S
|
ציטוט:
ציטוט:
גיא כהן, העמוד שמור כ UTF-8 דרך העורך טקסט? אם לא, תשמור אותו ככה ותוסיף את ה meta tag. זה אמור להציג עברית בצורה תקינה. |
ציטוט:
תכתוב קוד:
<html dir="rtl"> |
ציטוט:
הממ, לפעמים ובהרבה מקרים נתקלתי שהבעיות היו בסוף הדף - בין אם זה JAVASCRIPT שגורם להבעייה, הכרזה על אותו אובייקט מספר פעמים... אתה יכול לדעת הרבה יותר טוב על מה התמונה, אם תראה את כל התמונה - ולא רק את האדם באמצע. דור בן עמי נתן לך פיתרון, אבל אתה צריך לדעת שכנראה שזה יהפוך את כל הדף שלך - מימין לשמאל מה שכן, עדיף שתציין קידוד בדף - בין אם זה UTF-8 או windows-1255 או כל סוג קידוד אחר |
דניאל,
אני בספק אם JavaScript והכרזת אובייטים (ב- HTML?!) יגרמו להופעת סימני שאלה כמו שכותב ההודעה טען. אבל עזוב את זה. |
ציטוט:
אתה צודק, במקרה הזה אפשר היה גם לפתור את הבעייה בלי לראות את כל הקוד - אבל לפעמים עדיף, לפעמים זה לא כמו שזה נראה... אפשר להתעלם מתגובותי הקודמות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ