![]() |
אני צריך איחסון לשנה בתשלום מראש עם ויזה עד סכום של 240 שח'
שלום,
אני צריך איחסון לשנה בתשלום מראש עם ויזה עד סכום של 240 שח' עם אפשר ריסלר היה עוד יותר טוב. צריך בנוסף קבלה וותק של שנה פעילות החברה. צוות החברה/העסק בני 16+. תמיכה. פאנל ניהול חובה DA בעברית. תציאו את הכי טוב עד לסכום 240 שח' בתשלום ויזה. הצעות רק כאן ולא בשום מקום אחר!!! תודה רבה |לב| {התשלום בויזה חד פעמית: http://web02.postil.com/postshirut.n...3?OpenDocument } |
עריכה לא שמתי לב שהתשלום בויזה
|
שלום
בווינר סרב קיימת חבילת אחסון שמתאימה במיוחד לדרישות שלך. החבילה נקראת ווינר לינוקס גיגה ובמסגרת החבילה אתה מקבל: 1 GB אחסון 40 GB תעבורה חודשית שרת בישראל בחוות השרתים של בזק בינלאומי (אחסון על שרת שיתופי) ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי. מכבדים את כל כרטיסי האשראי הקיימים בשוק. |
ציטוט:
בבקשה הצעות מתאימות בדיוק,נימאס מזה שמצאים פה דברים בלי קשר לעולם... תודה רבה. |
יש פאנל ניהול DirectAdmin
ולגבי התקנה של סקין בעברית. זו לא בעיה. |
ציטוט:
OK עם עד יום ראשון (שעה:20:20) לא יהיו תגובות צור קשר בפלאפון 054-209-3722 ולדי תודה רבה ומצטער... שבת שלום :) |
ההזמנה באמצעות האתר "ווינר סרב"
על מנת להזמין מוצר מהאתר אתה נדרש לגלוש אל האתר ולהזמין אותו און ליין דרך האתר עם כרטיס אשראי |
קיבלתי הצעה מעסק שחבר שלי עובד איתו
ההצעה: 100MB 10GB השאר ללא הגבלה.. תמיכה 24/7 DA בעברית תשלום בויזה קבלה ב 220 שח' לשנה מישתלם? יש הצעה יותר טובה? |
לא שווה לך.
לך אל Winner-Serv החבילה שלהם יותר משתלמת לך. |
onemancrew טוב אני סגרתי על החברה שלכם
אני צריך לשלוח הזמנה? מתי יענו לי? תודה רבה לכולם!!! יש לי בעיה עם האתר שלכם והוא לא פועל לי על שתי הדפדפנים פיתאום... לא משנה, צור קשר בפלאפון 054-209-3722 ולדי |
אני לא יכול לערוך אז כחה:
בצעתי עיסקה עם שרתים ישראל בע"מ. .org.il נסיתי לצור קשר אבל בגלל חוסר מענה והדחיפות רכשתי מעסק אחר מצטער מראש... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ