![]() |
למכירה| אתר להחלפת קישורים.
ברשותי אתר להחלפת קישורים,
אני לא מכיר הרבה אנשים עם אתרים כך שאיני יכול לעשות הרבה החלפות קישורים. לאתר יש עיצוב, לוגו, דומיין (.info), והרבה פוטנציאל עם קצת פירסום. בימים הראשונים 30+ כניסות ייחודיות. עכשיו כבר אין הרבה 5+ כניסות ייחודיות כי לא פירסמתי (הכניסות האלו מהאתרים שכבר יש החלפת קישורים). האתר הוא ללא DB, הכל נישמר בקבצי טקסט, אני תירגמתי את רוב המערכת (פאנל הניהול לא תירגמתי כי רק אני משתמש בו). הקנייה כוללת: -דומיין -המערכת עצמה -ללא איכסון האתר ימכר למרבה במחיר. מי שמעוניין שייצור קשר, או ישאיר פה פרטים ואשמח לשלוח את כתובת האתר+סטטיסטיקות. בתודה מראש, חביב. |
שלח לי את הכתובת + סטטיסטיקות + הכנסות + הוצאות חודשיות + המחיר
|
ציטוט:
|
קיבלתם שתיכם לתיבת הדואר הפרטית.
|
תודה ויתרתי...
|
פרטים בבקשה.
|
פרטים תודה
|
נשלח הודעה.
|
פרטים בפרטי בבקשה.
|
נשלח הודעה.
|
פרטים לפרטי בבקשה
|
פרטים בבקשה.
|
נישלח הודעה.
|
אם אפשר גם לי בבקשה פרטים.
|
פרטים בבקשה
|
קיבלתם שתיכם פרטים לפרטי.
|
פרטים לפרטי בבקשה, כולל מחיר מבוקש.
|
נישלחו פרטים.
קצת עידכונים: האתר מקודם במילים הבאות- במילה "החלפת קישורים ברשת" - דף 1, מקום ראשון במילה "החלפת קישורים" - דף 3, מקום אחרון במילה "קומבינה" - דף 6, תוצאה 2 לפני אחרונה במילה "החלפת" - דף 4, תוצאה 4 במילה "kombina" - דף 1, תוצאה 3 |
שלח לי את הכתובת + סטטיסטיקות + הכנסות + הוצאות חודשיות + המחיר
|
אלירן, הפרטים נשלחו אליך.
חברים המחיר ירד, ולאתר יש פוטנציאל ברשת. אנשים מתחילים להכיר במושג של "החלפת קישורים" כך שיש התעניינות בנושא, ואין לי זמן להתעסק עם זה. |
פרטים בפרטי בבקשה.
|
פרטים בבקשה...
|
bioss, נשלחה הודעה.
|
הוקפץ לבקשת המשתמש.
|
האם מדובר במערכת החינמית הבאה?
http://www.phpjunkyard.com/php-link-manager.php אם כן(ואני רואה שזה כן), למה הורדת את הזכויות יוצרים? |
למה פשוט לא לפרסם פה?
תאמין לי שהרבה מפה סתם רוצים לראות ולא באמת רוצים לקנות, חבל על המאמץ שלך |
הנה הפרטים על האתר לכל המעוניין,
כתובת האתר - www.Kombina.iNfo סטטיסטיקות - http://extremetracking.com/open?login=kombina1 הכנסות - כרגע אין פירסומות, כי אני רוצה בהתחלה בלי פירסומות, שקודם אנשים ירשמו ואז אני אשים. הוצאות חודשיות - דומיין 10$ דרך GoDaddy, איכסון זה כבר אתה קונה. המחיר - צור קשר. |
אשמח לקבל הצעת מחיר בפרטי.
|
נשלח מחיר לפרטי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ