![]() |
iPhone של אפל ?
היי
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה ניראה לי הכי מתאים לפה הייתי רוצה לדעת אם מישהו הזמין פעם מחול לארץ ואיך אני יכול להזמין מחול לארץ את הiphone של 16 ג'יגה הכי חדש נכנסתי לאתר של אפל אבל אני לא מוצא אפשרות שליחה לישראל וכל זה הייתי מעוניין לעזרה ממכם תודה חן |
אתה לא יכול להזמין ישירות מAPPLE.
הדרך היחידה זה דרך מישהו שיעביר לך את זה לארץ ז"א מישהו שגר בארה"ב או מישהו שיש לו משפ' בארה"ב שיכולה לשלוח לארץ. אני עושה הזמנה של מספר IPHONEים לארץ דרך קרוב משפ' שלי, הם למכירה. אם תרצה המחיר לא גבוהה כ"כ הוא יהיה סביבות ה2000 ש"ח ל8 ג'יגה ול16 צריך עוד לבדוק. אם אתה מעוניין אתה יכול ליצור קשר. |
חחחח
ה 16 ג'יגה עולה פחות מ 2000 שקל אתה מוכר לי את 8 ב2000 ? אתה רמאי :) תהנה אחי מקסימום אני אדבר עם דוד שלי ... או שאני אקנה מיד2 |
Apple לא עובדים עם ישראל, וכללית את ה-iPhone הם מוכרים כחלק מתכנית שירות ספקית. לכן מדובר במוצר בלעדי לאיזורים נבחרים. כמובן שכיום יש פריצות למכשירים, למרות שטכנית זה לא ממש משתלם (אין מקלט 3G, משמע תעבוד עם חיבור GPRS עתיק וזוחל).
|
מי משתמש ב 3G ? LOL
בכל מקרה הייתי מעוניין אם מישהו יודע איך אני מזמין לארץ |
ציטוט:
אני מדבר איתך על ייבוא שאני עושה לא מדבר איתך על מצב שאני קונה בשביל להביא לך סתם כי אני בחור טוב. אם יש לך מישהו שגר בארה"ב מה יותר טוב מזה? תזמין אליו ותבקש שישלח לך לארץ. אני אישית מביא בשביל שאנשים שיירצו ייקנו והמחיר הוא זול ביחס לארץ ככה שגם כאן הם מרוויחים. עריכה: כמו שאמרתי לך כבר אין אפשרות להזמין לישראל האפשרות היחידה שלך היא שיזמינו לך מארה"ב ושם ישלחו לך את זה לישראל. אם אין לך אפשרות כזו אתה יכול לחפש מישהו שמוכר בישראל (רמז: אני). |
ebay|...|
|
ציטוט:
אם אתה מדבר על המחירים בחו"ל זה כבר שונה, המחירים של זולים מאוד :| בכל אופן, הדרך היחידה שתקבל אייפון במחיר הזה הוא שחבר שלך יקנה שם ויביא לך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכן, אפשר לאמר שזה אייפוד עם אפשרות סלולארית בסיסית מאוד, ובכל אופן, ממליץ לך בחום על N958G או אם יש לך כוח לחכות, N96 האגדי שהולך לצאת. |
ציטוט:
והאיפוד זהה לחלוטין לiphone רק שאין לו את היכולות הסלולאריות שלו. |
אתה יכול להזמין ב ebay כמו שאני עשיתי
והבחור שמציע 8 גיגה ב- 2000 זה נחשב לזול, כי בארץ מוכרים אותם הכי זול ב 2200 (קנייה בחו"ל+משלוח עולה כבר 1700 ש"ח וזה עוד בלי המכס שתצטרך לשלם אם ישלחו לך את זה לארץ). ואייפון הוא בכלל לא כמו האייפוד, יש שם מצלמה, רמקול חיצוני, אינטרנט כמו במחשבים רגילים ועוד. |
ציטוט:
רמקול חיצוני גרוע ברמות. ואינטרנט כמו במחשבים - שלא םועל בכל המקומות, ורק במקומות שיש WIFI. בכל אופן, לא ממליץ על אייפון. |
ציטוט:
ומן הסתם שאם אתה לא קונה חבילת אינטרנט אצל חברות הסלולר שלך אז יהיה לך אינטרנט רק איפה שיש wifi |
ציטוט:
iPod זה iPod, כלומר אין פה הפסד רציני כשמדובר בנגן. הוא עדיין מוביל למדי מבחינה פונקציונלית מול נגנים אחרים. ה-iPhone כמו שמו, הוא סלולרי. סלולרי מעפן. |
:\
יצא לי לגעת בוא 100 פעם כי לחבר שלי בבסיס יש ... הוא פצצה אינטרנט פצצה הוא באורנג' אז לא יודע מה אתם מזיינים בשכל ! ד"T עומרי שוסטר יש לך אח בתותחנים ? במקרה ? |
אם אתה רוצה לייבא אותו אישית לארץ אתה יכול דרך UShops , המחיר הסופי כולל שילוח וכל המיסים וכו' זה 500$.. אם אתה עושה חישובים זה קצת פחות ממה שעולה בארץ (8 גיגה)
|
ציטוט:
|
רק שתדע בצבא אין אינטרנט אלחוטי כי זה צבא (סודי כן ?)
ויש לו אינטרנט חבילה זאת אומרת למשל 100 מגה ... ותשלום חודשי של 20 דקל יקר ? לא ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז הוא יקנה ביותר הוא חייל הוא יקבל הנחה :P
|
ציטוט:
ואני כבר אומר לך, תזהר, הוא פלאפון שביר מאוד, והוא גם גדול יחסית (אז קנה נרתיק או משהו). |
אם אני קונה אותו אני קונה לו מגן פלדה חחחחח תאמין לי !
אני רגיל לשבור מסכים כל שני וחמישי ... |
ציטוט:
|
סבבה אחי :P
אה ואתה מוזמן לשלוח לי כבר עכשיו :P בפרטי ... |
תחכה ליוני לiphon 2 הוא יהיה דור 3.5 עם חיישני תנועה משופרים וכניראה מצלמת 5MP ...
|
ציטוט:
ה-iPhone גדול בצורה משמעותית מול ה-iPod, למרות שגודל המסך בשניהם זהה. מקלט 3G לא הותקן כי היה מחסור במקום, אבל הצליחו לאחרונה למזער את הרכיבים. הצעד הבא הוא iPhone קטן יותר עם 3G וכפי הנראה נפח זכרון גדול יותר. ב-GPRS מהירות ההורדה המקסימלית היא 21KB. ב-3G הסטנדרט הוא 48KB ו-450KB~ תחת HSDPA. אני שמח שנגעת בו "100 פעם", אבל האינטרנט לא פצצה. |
ציטוט:
וכן, בקשר לאינטרנט אתה צודק, ובאמת קשה מאוד לעבוד על האינטרנט של דור GPRS. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואייפון 2 כנראה יצא בחופש הגדול. |
ציטוט:
אמור לצאת Q3, משמע יולי - ספטמבר. |
AMITS, מאיפה לך שאייפון 2 יצא בחופש הגדול?
אני שמעתי אנשים דיברו על שנה הבאה ביכלל.. (יש לך מקור שמשה הוצאת את ההודעה הזאת?) |
ציטוט:
|
אגב. אתם יודעים שאפל פותחים עכשיו חנות בת"א?
יש לי דיווח ממקור אמין. חנות של אפל. לא של השלוחה שלה עם השם המוזר שכולל DIGITAL... אפל אפל :) |
ציטוט:
אני מאמין שאתה מדבר על זה: http://finance.walla.co.il/?w=/3/1260079 |
ציטוט:
|
ציטוט:
יולי-ספטמבר. |
ציטוט:
תזכור. H = מחצית, Q = רבעון. בעסקים, כך מתכננים מפת דרכים. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ