![]() |
שאלה כללית על גוגל אדסנס.
אם אני מחליף איפי במחשב מוחק כל היסטוריית דפדפן אפשרית, ולוחץ על פרסומות באתר בזמנים רנדומליים לגמרי.
איך גוגל יכולים בכל זאת לעלות עלי? אל תגידו לי גוגל יודע הכל ושטויות כאלה אני שואל תכלס. |
ציטוט:
שנית זמנים רנדומלים לגמרה ז"א לא רובוט שעושה את זה אז אני לא רואה את הטעם בזה=\ |
ציטוט:
שנית מה ההבדל בין זמנים רנדומליים זה רובוט וכאלה של בן אדם? ואת הטעם אני חושב שלא מסובך לראות. |
אתה שואל את השאלה "הכללית" הזאת בכדי לרמות את גוגל? אתה יודע שזה הונאה במידה ומדובר בכך?
|
ציטוט:
|
גוגל סומכים עליך שלא תעשה דברים שנוגדים את התקנון .הם מפעילים כול מיני מערכות והאייפי הוא רק מערכת אחת .אתה יכול להתאמץ לעשות את אבל בסוף רק את תיפגע שתבוא ותגיד גוגל חסמו אותי. לא סתם גוגל חוסמת בקלות יש יגידו בקלות מידי . בעיקרון גוגל דואגת יותר למפרסמים מאשר לשותפים והיא לא תתן לאנשים לפגוע בהם
|
לוקחים את הכתובת MAC שלך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שלגוגל יש עוד הרבה דרכים שאין ולא יהיה לנו מושג עליהם וטוב שכך. בשביל מה לרמות. תחשוב על זה ככה (אני לא אומר שתרמה סתם דוגמא..) נגיד היית מפרסם היית רוצה שכל הכסף שאתה משקיע בקמפיין יילך לרמאים והאתר שלך לא יתקדם בכלל ? דניאל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כי יש הרבה רמאים בחוץ, מה לעשות.
|
ציטוט:
|
שמע ביקרון אתה תהיה מחשב שונה אבל דומה...
דרך הדפדפן אפשר לזהות: רזולוצית מסך צבעים IP ספק מערכת הפעלה ואולי עוד דבר או שניים. תאר לך אותו משתמש עם אותו מפרט רק עם אייפי שונה ב2 ספרות? גוגל יעלה עליו... |
ציטוט:
לא בדקתי את זה אני מאמין שאתה מבין אבל יותר ממני.. |
הם לוקחים פרטים עליך, IP, אם זה דומה אז הם בןדקיפ יותר לעומק. חוץ מיזה, אי אפשר לדעת מה הם שמים לך במחשב - יכול להיות שדוחפים לך משהו מזהה קטן. אל תתדאג, הם משקיעים מיוליונים במציאת רמאים - כבר תבעו אותם פעם אחת על 90 מיליון דולר.
|
ציטוט:
אחרי שפירמטתי את המחשב, כל ההיסטורית חיפוש שלי בגוגל הייתה קיימת.. מפחיד :-/ |
ציטוט:
לא אפשרי. ה MAC שיוחזר ע"י arp יהיה של ה Default gateway שלך, ולא של ה- IP ששלחת אליו את הבקשה. בלתי אפשרי לזהות כתובת MAC ברשת שהיא לא ה- LAN. |
ציטוט:
או שאתה מתכוון לחיפוש מותאם של גוגל, שאלו פרטים שנשמרים עליך בשרתים של גוגל, אלא לא קשורים למחשב שלך ישירות אלא לחשבון הגוגל שלך. |
ציטוט:
כל הדברים שחיפשתי בגוגל.. ואיך זה הגיוני שזה הציג לי את התוצאות לפני שהתחברתי לאימייל / כל שירות אחר של גוגל? |
1. השאלה היא אם שווה לך כל הטרחה הזאת והסיכון הזה בשביל עוד חצי שקל.
2. אם תגיע לאחוזי CTR מחשידים אני מתאר לעצמי שיעיפו אותך, במיוחד אם הקליקים יהיו מטווח IP קרוב. 3. בדיוק הסיבה שבגללה אנשים כמוני (שמוציאים אלפי דולרים בחודש על פרסום) לא יפרסמו בתוך אתרים של רשת גוגל בארץ. התוצאות פשוט "מוזרות" - כ"כ הרבה קליקים וכ"כ מעט תוצאות (לעומת פרסום במקומות אחרים). כך שבעצם בגלל כל הרמאים (שבסופו של דבר, אחרי זמן רב, כשמגיע הזמן לשלוח להם צ'ק, גוגל חוסמים להם את החשבון), מי שנדפק בסוף זה האתרים הלגיטימיים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ