![]() |
מוכר WII
שלום,
אני בקרוב טס לטיול קצרצר לפני צבא ואני זקוק לכסף, וגם לאור העובדה שאני מתגייס ככל הנראה אני לא אהיה זקוק יותר ל WII האהוב שלי לכן אני מציע את ה WII שלי למכירה, יש לציין שיש לו 2 שלטים(המקורי בא עם אחד) ומותקן בו צ'יפ שקורא צרובים(עלה 700 שקל! מאחר ומדובר ב WII מהגירסא החדשה שהציפ שלו יקר יותר) כמובן שאצרף את הדיסקים הצרובים שלי למי שירצה, ואיך שלא: חבילת הספורט של ה WII (הטניס שם ממכר) מי שמעוניין לקנות, מוזמן לתת הצעות כאן באשכול או בפרטית תודה רבה גיא 0524456137 ניתן להתקשר עריכה: שאני אומר 2 שלטים אני מתכוון גם ל2 נונצקות מצורפות(מה שמתחבר לשלט לפעמים) + שלט שמדמה רובה שמתאים מעולה למשחק CALL OF DUTY שאני מוכן לצרף גם. מדובר גם בגירסאת PAL |
יש לי את המכשיר וממש כדאי לקנות!! מומלץ..!! רק לבדוק שאין למכשיר בריק ורוצו לקנות :)
|
מאיפה אתה בארץ? כמה משחקים יש לך ?
|
אתה אומר מחיר התחלתי?
|
אני מבנימינה.. אין לי בעיה להפגש בעזריאלי או משהו בסגנון כדי להביא
אין לי ממש מחיר התחלתי, תזרקו מה שנראה לכם - מקסימום לא ילך לא ילך לא קרה כלום |
1100 שקל, תשלום מידי, מזומן.
|
ציטוט:
אז אולי היה איכשהו אבל מדובר פה ב600 שקל פחות ממה שפחות או יותר נהוג באתרים כמו יד2 וכו' ואני מניח שאני אוכל למצוא אני באמת נותן פה חבילה מעולה ל WII |
שים לב שגם המחירים ביד 2 בדרך כלל מתקזזים אחרי משא ומתן,
הרבה פעמים ביותר מ600 שקל. |
ציטוט:
אני לא חושב שמה שאני מוכר שווה 1100, מצטער |
אז תציע , 1500 ?
|
ציטוט:
בפורומים לא תוכל למכור במחיר שתוכל להרגיש עם עצמך טוב אחר כך... תפרסם בכול מקרה בייד 2 במחיר עלות פחות 500-600 שקל בהתאם למצב המכשיר ולמחירי השוק, ועם כבר אתה משאיר את ההצעה פה, עדיף לך לתת מחיר, אף אחד לא יציע לך את המחיר שבאמת מגיע לך. ד"א תעלה תמונות של כול החלקים + המכשיר. |
ציטוט:
פה יש לי עוד איכשהו ביקורת כלשהי על הבן אדם.. רק המכשיר עצמו עולה 1800 כחדש, עם צ'יפ שעולה 700 שקל(נניח 600 אם מוצאים ממש בזול) + שלט ונונצ'קה חדשה בארץ זה לפחות עוד 500 שקל. אני גם מביא בנוסף עמדה לרובה-שלט כזה שעלה לי עוד כסף.. לגבי תמונות אני יעלה עוד מעט אם יהיו פה כאלו שבכלל מתעניינים |
ציטוט:
אתה פה המוכר, ועם מישהו יכול לעבוד על מישהו זה אתה ולא הקונה. כנ"ל לגבי יד 2. בכול מקרה שיהיה לך בהצלחה במכירה. |
תציע ב Pocket .. גם שם יש אנשים שתוכל לסמוך עליהם..
|
אם אתה מביא לי משם XBOX360 PAL אני קונה.
NM 65. תביא לי הצעת מחיר |
ציטוט:
בכל מקרה, אם יש כאן מישהו שמעוניין ב WII שלי - אפשר גם להתקשר אלי ולברר פרטים בטלפון. |
גיא אני אשמח אם תעלה תמונות של המכשיר+אביזריו,
ואם יש לך מחיר התחלתי שלח לי בפרטי ונראה אם יש על מה לדבר :]. |
אם יש לך מחיר רציני כי לפי מה שאני רואה עכשיו המחיר שלך גבוה מדיי.. אני יכול להביא קונסולה חדשה ללא צ'יפ אבל עם כל הדברים שאמרת ב1400 שקל (קצת פחות).
כמובן שלא PAL אך NTSC. אם תהיה מעוניין בכל מקרה לתת מחיר טוב עליה אבל תקבל קונה רציני אשמח שתשלח מחיר לפרטי. |
1250 ש"ח, צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין.
|
1300 מעוניין?
|
ציטוט:
גיא. |
יש מצב שאתה מוכר דברים נלווים?
(כמו נגיד הצ'יפ...) או הרובה (ראיתי אותו ב50 שקל בבאג, אולי תוכל למכור בפחות לא יודע) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ