![]() |
Xp-Host-חברת איחסון חדשה נפתחה!
Xp-Host נפתחה!
יש המון מבצעים הכתובת של האתר הוא: www.xp-host.net שרתינו מתוחזקים היטב וחזקים מאוד! החברה מספקת: אחסון אתרי שרתי רדיו דומיינים ועוד הרבה! והעיצוב כרגע לא יפה אבל עוד כמה ימים מחליפים לעיצוב מקצועי אני לא הבעל שלה ולא מנהלה,אני פשוט מפרסם אותה כי הבעל לא הצליח להירשם... יש לפנות אליו(למעוניינים) ב ICQ: 334873701 או במסנג'ר: stas7182@hotmail.com |
UP
|
למה up?!?!
בסדר אנשים ראו. ד"א אם אתם לא רשומים במס' אני חושב שאסור לכם לפרסם את החברה. בכל זאת בהצלחה(= |
בהצלחה,
לשפר עיצוב:P חבל שרצתם לייעודי על ההתחלה. |
בהצלחה
|
חחחחחחחחח הכל מועתק כל הטקסט הכל מועתק מחברת OXSERV
|
ציטוט:
בבקשה דיי אתה הורס פה את הקהילה אני לא מבין אלון למה אתה לא מתייחס למה שרשמתי לך תראה מה הילד רושם בכל האשכולות שלו! |
הוא צודק...גם אני עשיתי משהו דומה בהתחלה;) (לקחתי מהם איזה טבלה)
אני אישית מציע לך להחליף ובהצלחה |
:eek: באגים קטנים בתכנות.
לא אהבתי את השם. ובהצלחה. |
אני לא מבינה מה הבעיה לרשום מלל לבד?...
לא אהבתי את העיצוב.. בהצלחה בהמשך.. |
WTF?
|
ציטוט:
ועיצוב באמת לא משו..... |
העיצוב לא משהו
העיצוב שבור בהתחברות לקוחות השם לא משהו בכלל בכל מקרה בהצלחה |
אחי תקטין את הטקסט בחבילות ל2pt וגם תסיר את השורה של הפאנל ניהול
והעיצוב יסתדר כמו שצריך |
אני רואה שלכול חברת איכסון יש לקוח שיש לו סאב-דומיין של sababa-forum..
תיכנות+עיצוב-ברמה חלשה מאוד. ניסוח?לא חבל להעתיק? שם לפי דעתי נחמד מאוד. וחבל שברשימת לקוחות אתם סתם רושים אתרים לא פעילים של xxx כדאי להראות שיש לכם לקוחות. מחירים נחמדים. בהצלחה. |
התחלה טובה
שפרו עיצוב ומהר |
מאיפה מוכר לי הסלוגן שבאתר שלכם מתחת לשם שלכם
הממ מעניין... |
ציטוט:
העתיקה את הכול מחברות אחרות איך לא יהיה טוב? |
ציטוט:
|
חח
ציטוט:
* לבעלי החברה אני מציע לכם להקפיא את החשבון של האתר הראשי שלכם עד שתסדרו אותו כמו שצריך קראתי את התקנון שלכם , ואני לא יודע מה להגיב אפילו בנושא :\ |
החברות של היום..
זה לא מה שהיה פעם. אגב-קצת דברים מצחיקים ממה שקראתי בתנאי השימוש- ציטוט:
ציטוט:
או בגלל סיבות קיצוניות אחרות כמו אי תשלום או דברים אחרים.[/QUOTE] שטויות. חירטוטים. ואי מיקצועיות. |
לא אהבתי תעיצוב.
בהצלחה. |
בהצלחה לא ממש אהבתי את העיצוב
התיכנות על הפנים אם אתה רוצה לקנות עיצוב צור קשר פרטים בחתימה |
הטבה הזאת ממש דומה למשהו שאני מכיר....
http://www.xp-host.net/pages/risler.html אני לא זוכר מאיזה אתר זה בידיוק אמממ אאאה נזכרתי http://www.oxserv.co.il/resller.html כבר פעם 5 שמעתיקים ממני את הטבלאות חחחחח ועוד את המחירים חחחחחחחחחחחחחחח וגם את המלל אולי תעתיק גם את העיצוב לא?? ואת השם של החברה גם |
אממ..מתן,
זו טבלת HTML פשוטה, הכי פשוטה. מה בדיוק העתיקו שם? |
אולי היא הכי פשוטה אבל זה אותו צבע אותם מחירים וגם אצלי הוי הוא נטוי הצידה כזה אותו דבר גם אצלו
והמל זה גם שפת דיבור כל אחד יכול לרשום את זה זה אותו דבר.. לא ממש אכפת לי שהוא העתיק אבל מה שמצחיק אותי שאני שאלתי אותו על זה באייסיקיו הוא אמר לי שהוא העתיק והוא אמר לי העתקתי אתה לא רוצה שיהיה אותו דבר תסגור תחברה או תשנה טבלאות חחחחחחחח לפי איך שהוא דיבר הבנתי שהוא ילד בן 10-12 |
ציטוט:
|
בהצלחה רבה לכם.
|
מה עושה אתכם חברה? אתם רשומים כעסק? מנפיקים קבלות?
אם כן אז אני מצטער :) |
ציטוט:
אולי ביגלל שהמנהל חושב שאם הוא קנה ריסיילר ודומיין אז הוא חברה. |
ציטוט:
בקשר לדיון: עיצוב על הפנים התיכנות עוד יותר בכל מיקרה בהצלחה, תגיד למתכנת שיפרוש מהתפקיד. |
ציטוט:
מאיפה אתה יודע שיש לו שרת יעודי?? תן הוכחה גם אני יכול להגיד שכל 012 זה שלי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ