![]() |
בגרות במחשבים | פתרונות ותשובות
בשאלון השני (ב)
עשיתי בפרק א 2 ו3 שניהם היו קלים סתם ארוכים חופרים כאלו הגדרות עם TYPEDEF ושטויות פרק ב עשיתי אנליזה ואוטומט(חתול עכבר וכלב עשו תהלוכה|Lol|) מישהו עשה אנליזה? מה יצאו הפתרונות של הפרבולה בסוף +- 2 ? |
תגיד ב3 ייצגת את האוסף של משחקים בgamedata כמערך או רשימה?
ומישהו פה עשה דקדוקים? |
בעיצוב תוכנה: עשיתי 1 (עם הרקורסיות.. היה קל). יצא בא' 4 ובג' 7.
ותרגיל שלישי עם המשחקים. אביחו: עשיתי דרך מערך בעל 100 מקומות. כל איבר במערך מסוג game. וgame זה בעצם struct. במודלים חישוביים, עשיתי גם את החתול והעכבר.. וגם את ה123123. בחתול והעכבר נראה לי התבלבתי :\ |
מישהו עשה תורת המחשב?
|
אני עשיתי תורת המחשב=\
ובשאלה 3 עשיתי רשימה ולא מערך ושאלה 2 מערך של רשימות וגם רשומה שכוללת CURRNET מערך של 100 של MINS ומערך רשימות VALUES הייתה בגרות חופרת רצח אני בדר"כ בכל המתכונות אפילו לא קורא אתה שאלות עושה את הרקורסיה של ה3 שורות קריאה ואיזה 4 תרגיל ועוד איזה מעקב של רקורסיה |
ציטוט:
ומה היה לך בשאלה של הגזירה(s->) היה לך זוגיים, גדול מ0 והכל? |
ציטוט:
וכמה מצבים בחתולים אני לא זוכר=\ שניה אני יפתור מחדש את את השאלה אני יעלה לפה |
באוטומט יצא לי בערך 7 מצבים.
q0 מקבל כלב והולך לq1 חתול ועכבר הולך למלכודת. q1 הולך לq2 עם חתול והולך לq5 עם עכבר ולמלכודת עם כלב. q2 עושה לולאה עצמית עם חתול הולך לq1 עם כלב ולq5 עם עכבר. q5 הוא לא מצב מקבל והולך לq1 עם כלב לq3 עם חתול ועושה לולאה עצמית עם עכבר. לא נראה לי ששכחתי משהו. ובב' השפה היא שאסור שחתול יבוא אחרי עכבר ושעכבר יבוא אחרי חתול. ואני שמח שעוד מישהו עשה רשימה במקום מערך, לא נראה לי שיורידו על זה אם כבר אז אולי קצת. בלי קשר זה יותר הגיוני. |
פאק דיברתי עם חבר שלי עכשיו על התרגיל עם החתול הכלב והעכבר...............
ועשיתי הפוך---אמרו ש"בראש התהלוכה תמיד יהיה כלב" אז הייתי בטוח שזה חייב להסתיים בכלב ובעצם הוא חייב להתחיל בכלב.. מי צודק אני או הוא? |
מישהו יודע איפה יש פתרון ל 899222?
|
יש אשכול אבל בפורום תיכנות
תעשו שם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חתול->עכבר->חתול->כלב->חתול->עכבר->כלב :( |
ציטוט:
חחח אולי הבוחן בטעות יהפוך את הדף לך תדע. |
ציטוט:
לא שהם הולכים אחורה שהכלב מוביל וכולם אחריו... נקווה שהבוחן יתן לי כמה נקודות על זה |
ציטוט:
עשיתי אוטומטים עם מספרים עם אותיות ואפילו עם סמלים, עם חיות עוד לא יצא לי... |
XD
אוטומט היה קל יחסית מה שכן חברי לכיתה אמרו שהיה קשה תאמת היה קליל כזה חמוד לא קשה האוטומט משהו כזה (בלי מלכודות רק תשתית) התחלה הולך לכלב (מצב מקבל) משם זה מתפצל לכלב וחתול חתול מצב מקבל עכשיו חתול הולך לעוד חתול שזה מצב מקבל גם כן מהעכבר יש כלב שחוזר אחורה לכלב וחתול שועבר למצב המקבל משהו כזה קיצר תוסיפו עוד מלכודות ותשלימו את השאר |
גם כן זיכרון XD, מישהו מוכן לצטט את השאלה עם החתול הכלבלבלבלב והעכבר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כתבתי פה רק תשתית פשוטה |
ציטוט:
מה היו הכללים שהאריה החליט? מה כתבת בזה? |
שהחתול לא יהיה ליד עכבר..
|
ציטוט:
|
איך כתבתם את השפה של הדקדוקים?
במילים ככה: "אוסף כל המילים בהן בלה בלה בלה" או בשפה כזאת L={} |
עשיתי את מדעי המחשב א ו ב היום
א היה ממש קל כי אחרי שלומדים את ב זה הופך את א לקל בבגרות של א הפלט במעקב היה 2,3 ובשאלה 10 ממש מהר עליתי על הרעיון שלהפוך 1245 לא 12:45 אז עשיתי first/100+first%100 במדעי המחשב ב בריקורסיה יצא 3 ובסעיף ג נדמה לי יצא 7 שאלה 4 עם המחסנית הייתה גם די קלה בסך הכל ליצור עוד מחסנית לבדוק ולהחזיר הסיבוכיות כמובן היא o(n) כאשר n מייצג את מספר האברים מחסנית S האוטומט היה די קל היה לי 6 עיגולים כולל ה"מלכודת" ו 3 מקבלים והאוטומט החדש היה שהתהלוכה יכולה להתחיל איך שרוצים אבל לא יופיע חתול אחרי עכבר או עכבר אחרי חתול חח ובאמת הקטע של החיות היה מצחיק , אני רגיל למספרים ובדיקדוקים רשמתי בעיברית מקווה ששמתם לב שבדיקדוק השני לא היה שינוי אחרי שמוסיפים את השינוי שאמרו שם קיצור היה טוב ב"ה |
ציטוט:
יש לי את התשובות לבגרות הזאת ב C למישהו יש בJAVA? ולמישהו יש את השאלון עצמו? |
לי היה היום חלק א' ב C#
היה ממממששש קלללללללל |
אחרי שקראתי פה ושאלתי את התשובות אצל החברים נראה לי שעשיתי הכל נכון.
מקווה שזה באמת ככה.... מה שאני זוכר תרגיל 1. א' תשובה 4. ב' תשובה 7. בסוד 3 הוא מוצא את ההפרש הגדול ביותר בין המילה במקום k לשאר המילים. בסוד 4 הוא מוצא את את ההפרש הגדולה ביותר בין מילים. בתרגיל הראשון במודלים. צריך לעשות 8 מצבים. מצב מקבל. מצבים שבהם התו האחרון 1,2,3 בכל אחד שהמילה עד כה זוגית ואי זוגיות. ב' ממש דומה רק צריך בין לעשות קווים בין 1 זוגי ו-1 איזוגי...... עם חיות כבר אמרו מה קורה..... |
כן היה לי מוזר שלא היה שינוי, אבל בסוף עשיתי ככה.
|
ציטוט:
את מדעי המחשב א' סיימתי בשעה וחצי מתוך 3 שמוקצבות, היה בדיחה (טוב, זה באמת בדיחה אחרי שלומדים את ב'). |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ