![]() |
SMSer - שליחת הודעות סמס בחינם(זמין גם לפלא')
שלום אנשים!
אתר חדש שבניתי, שליחת סמסים בחינם, זמין הן מהמחשב והן מכל מכשיר סלולארי(עם חיבור לאינטרנט). [האתר עובד ע"ג שרתי האיסיקיו] אני יודע שכבר קיים אתר דומה לו(misron)(והיחיד שאני יודע עליו עד כה)אך החידוש כאן - אין צורך בהכנסת שם משתמש וסיסמא!נכון מאוד! רק מס' טלפון וההודעה(עד 58 תווים) כמו כן, אין את ההגבלה של חמש-עשר הודעות בשעה... האמת?אין כלל מגבלה של הודעות(יש..אבל גדולה בשביל שיעברו אותה..) כמו כן האתר אינו שולח פירסומות לפלאפונים, אינו שומר ומעביר את מספרי הטלפון לשום גורם אחר... אז לאתר - SMSer - שליחת הודעות סמס בחינם קישור למי שלא עובד(אני אבדוק עם בעל השרת שלי מה יש לשרת..) האתר גם תומך בהכנסת שם משתמש וסיסמא ושליחה מהחשבון האישי שלך..גם כאן אין אנו שומרים שום מידע ומעבירים אותו.. כאן רוצים לתרום דומיין?(גם עולמי(info עולה דולר עכשיו..)) בכיף, וקבלו את קישור לאתר שלכם בראש(רק קישור או גוגל קטן..כי זה לפלא') |
לא עובד.
|
עובד,
שוב יש הגבלה של 58 תווים, מעל זה לא שולח.. |
"לא ניתן להציג דף זה"
|
אממ...
ממש אין לי מושג, אני מחובר מהמחשב שלי, שלי אחי, מהפלא' שלי של חבר שלי של אבא שלי מהמחשב של חבר שלי... אבל חבר אחר אומר שלא פועל לו בפלא'.. מוזר.. כאן - http://avichay.info/icq_send.php ? |
ציטוט:
|
קבל ח"ח כל הכבוד עובד :)
הערות: צריך לציין שם כי אח"כ לא יודעים למי לחזור ואין אופציה לחזור אליו. בנוסף אין לכם הגבלה לשליחת סמסים? ובמידה ולאחר 58 תווים זה לא שולח למה שלא תשים הגבלה למספר תווים? אשמח לדעת כיצד זה עובד מבחינת יתרת שליחת סמסים של האיסקיו |
לא עובד לי.
|
ציטוט:
הרעיון נחמד, אני אעשה את זה..(תיבה לשם ובראש ההודעה "מXXX" כמובן שיש הגבלה, ההגבלה כרגע עומדת על 120 הודעות ביום. איך זה עובד מבחינת היתרה? הקמתי מאגר של חשבונות(בינתיים 6 השבוע עוד..) ואז המערכת בצורה רנדומלית בוחרת איזה חשבון ושולחת ממנו {בדיוק עכשיו עלה רעיון טוב יותר, נעשה מסד של תא שבא יספרו חשבון אחד, שיגיע החשבון ל20 יעברו לבא, כך לא יווצר שאחד יגמר ואחרים לו..) ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה שירות,
אם יש אנשים מכם שזוכרים, אני בניתי לפני חודש או טיפה יותר אפילו שירות אותו דבר בידיוק ואפילו פרסמתי אותו כאן ויכול להיות שאפילו האתר הנוכחי קיבל השראה מהשירות שאני הצעתי. בכל מקרה אני אגש לעניין, השירות שסיפקתי כאמור ע"י שליחת הודעות SMS דרך ה-ICQ נסגר, יותר נכון אני סגרתי אותו עקב פנייה של מפעילי תוכנת ה-ICQ ואיום בתביעה מצידם. כנראה שהשירות הזה אינו תואם את תנאי השימוש בתוכנת ה-ICQ, שבהרשמה ל-ICQ אתה מסמן שאתה מסכים להם. לפיכך, רק רציתי ליידע אותך ששירות מסוג כזה אינו חוקי. |
אממ..תודה על האזהרה רועי,
לא ראיתי את האתר שלך..כך שהשראה אני לא יכול לקחת ממנו(אבל מהאתר של בניה דווקא כן;) כי הרבה חברים שלי התבאסו שצריך שם משתמש וסיסמא..) במידה ואקבל מכתב כלשהו מהם אשנה את המערכת רק עם שם משתמש וסיסמא, כמו שמפעיל בניה(או שגם זה לא חוקי?) {ד"א זה כבר זמין - http://icq.asteam.co.il/byup.php} ובכ"מ עכשיו אני אקרא לחוקים שלהם.. תודה! --נ.ב.-- מענין לדעת, איך הם פנו אליך? |
|
:(
אפילו לא בדקתי... לא נורא, לקראת קניית דומיין אני ישנה(sms4free או משהו זמין אחר..) |
ציטוט:
כמו - כן הם כל כמה חודשים יוצאים בהצעות מסויימות לבני נוער מבחינת תעסוקה, והצעות כאלו ואחרות. |
ציטוט:
whois לדומיין שעליו יושב האתר, או כל דרך אחרת ומשיגים את הבן אדם שמפעיל את האתר.. |
אם אתם שואלים איך הם איתרו אותי, הרי שזה פשוט מאוד.
במערכת שאני הרצתי, הייתה אפשרות ליצור קשר. יום אחד קיבלתי הודעה אשר מבקשת לדעת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי, אז החזרתי תשובה עם הכתובת של הדואר האלקטרוני. לאחר כמה ימים קיבלתי מסמך החתום על ידי עורך דין שעובד בשירות ICQ ובמסמך, שנשלח אלי דרך האימייל נכתב בבירור שהאתר שאני מפעיל נוגד את חוקי ICQ, שאישרתי בהרשמתי לאתר שלא אעבור אליהם, ובמידה והאתר לא ייסגר הם יפעלו בדרך משפטית. בכל מקרה חשבתי שאולי מישהו מנסה לבלף עלי, אז ביררתי את העניין עם טלפון שהיה מצורף שם וזה נכון. |
מה שלא מפתיע - זה שירות ש"רוכב" על גבי השירות שלהם. הם משלמים את עלויות שליחת ה SMSים מתוך רצון לקדם את התוכנה שלהם ומתוך רצון לקבל הכנסות מה SMSים החוזרים.
|
ע"פ מה שאתה אומר, אני אכתוב מבוסס על ICQ והכל יסתדר, מה שלא נראה הגיוני...
אם כך, כל פרויקט php2icq(עליו התבססתי)לא חוקי לדעתם, מה שגם לא נראה הגיוני.. |
שים לב שפרוייקט php2icq מיועד למטרות אישיות ולא ליצול של משאבי ה-ICQ.
יש הבדל בין שליחת הודעות ICQ בין משתמשים לבין שליחת הודעות SMS אשר גוזלות את כספי ICQ. שים לב שאני לא יוצא פה נגדך, וגם לי הייתה מערכת כזאת. אני רק מציג בפנייך את העובדות, אתה זה שצריך להתמודד איתן. |
אין צורך להתנצל,
ממבט כזה זה אכן נראה אחרת, אך נחכה לאיסקיו(אין דרך ליצירת קשר איתי המאתר, ובwhois זה רשום על שם מישהו אחר(מי שקניתי..עזבו סיפור ארוך..)) הדרך היחידה נראית לי הפורום.. --ד"א-- יש דרך בPHP2ICQ לעשות קבלת הודעות ICQ?(ע"פ מה שאמרת נראה שכן, ואז אעשה שירות דומה לtjat) |
ציטוט:
לא יודע למה, אבל יש פה משהו מסריח.. אתה טוען שעבדת עם המחלקה של php2icq ואינך יודע מהי המטרה הבסיסית שפותחה? אינך מכיר את הפוקנציות הבסיסיות עליה היא מושתתת? לא ברורים לי כמה דברים |
אני בכלל לא מבין מה מסריח..
בtodo של המפתח כתוב שנשארה לו עבודה שלאחר השליחה של ההודעהלהישאר מחובר לחשבון, אם הוא לא מחובר - כיצד יקבל הודעה? -- טוב סטינו קצת מהנושא, יש עוד ביקורות\הארות\הערות לאתר שלי? |
בPHP2ICQ יש פונקציה שמחזירה הודעות נכנסות, אם אני לא טועה PHP2ICQ.
תחפש בגוגל: WebIcqLite.class אתה תמצא מלא קבצים אם כל מיני מידע ואני מאמין שתוך כמה דק' אתה תמצא את הפונקציה הזו. |
אהבתי את האתר, הוא מאוד נח, אבל כמו שאמרו, הוא לא חוקי.
אני אישית משתמש באתר של בניה כבר המון זמן, ועכשיו עם האפשרות של הדף האישי (תכנס ותראה :P) זה מאוד נח. הבעיה היא לא בשליחת הSMS, אלה בזה שאתה בעצם פותח משתמשים רק בשביל זה, ונותן לאנשים להשתמש בהם. מן הסתם ICQ ייפנו אליך, אני ממליץ לך כבר עכשיו להוריד את האופציה של השליחה הרגילה ולבקש שם משתמש וסיסמא. בהצלחה (: |
תודה רבה לשניכם
לגבי קבלת הודעות-יותר מאוחר היום אני אחפש ואלמד, אני הבנתי שזה בלתי אפשרי אבל תודה על הארה. לגבי החוקיות.אתר כמו של בניה חוקי ב100 אחוז? כי אם כן אני אשנה.. עברתי באופן כללי באחד התקנונים ולא מצאתי... תודה!עוד תגובות? |
ציטוט:
|
אפשר לקבל קישור בפרטי על האתר שאתם מדברים עליו? של בניה
|
misron.net ^
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה אני לא רואה פה הוכחה שהוא חוקי=/ קיים היגיון בעניין שהוא לא דבר חוקי, לפי דעתי בכל אופן, באופן פרטי ועצמי לא תהיה בעיה לעשות אבל לבנות אתר כמו של בניה כבר לא נשמע לי טוב. |
ציטוט:
התכוונתי שאם הוא קיים כבר שנה, ויש לו מעל 17 אלף כניסות בחודש, משמע לא אתר קטן, סביר שICQ יודעים עליו וזה באישור שלהם... וחוץ מזה, אם הוא לא חוקי, אז בשביל מה יצרו את PHP2ICQ? כאילו, זאת לא המטרה של המחלקה הזאתי?8-* |
אני חושב שההבדל העיקרי בין האתרים הוא שבמיסרון כל משתמש משתמש למעשה בחשבון האייסיקיו שלו. מכאן שאייסיקיו "נפגעים" פחות מאתר כזה מאשר מאתר שסתם פותח משתמשים פיקטיביים כדי לשלוח הודעות.
אבל הכל פונקציה של תנאי השימוש של התוכנה, וכמה איכפת להם מהנושא. |
לא יודע לא נראה לי שהם כזה יפגעו מזה..
בכ"מ בימים הקרובים משנה לאחד עם שם משתמש וסיסמא...(מתכונת..אני מדבר מהפלא..) |
האתר לא זמין..
|
זמין, בדוק מהכתובת השניה...
שינתי את האתר רק לבעלי חשבון... |
לפני כמה זמן גם אני התחתי להתעניין בPHP2ICQ ופתחתי הרבה חשבונות דרך QIP התחלתי לבנות את המערכת ובסוף הבנתי שזה לא שווה את זה...
|
אממ..למה זה לא שווה את זה?
אחרי שאתה בונה את הפונקציה לשליחת סמסים זה פחות או יותר הסוף.. ומכאן שני אפשרויות או עם שם משתמש וסיסמא(מה שקיים עכשיו - ראו הערה בסוף..) או לפתוח כמה חשבונות... --הערה-- שלחתי לICQ אימייל ובו פירטתי על האתר, על האפשרויות שבו. שאלתי אותם האם בגירסאתו הראשונה(פתיחת מס' חשבונות ולתת דרכם)זה חוקי מבחינתכם והאם זה חוקי בגירסאתו הנוכחית. עדיין לא קיבלתי תשובה, שאקבל אעדכן אתכם.. ---עידכונים בימים הקרובים--- -- מערכת רשומים- כוללת אלפון, שם פרטי בראש ההודעה("מ:XXX,). {פרטי החשבונות לא ישמרו אלא רק יכתבו בגט} -- ללא רשומים - שם פרטי בראש ההודעה. -- מעל 57 תווים ישלחו מס' הודעות לפי התווים.. |
עובד אבל אי אפשר לשלוח יותר מ58 תווים חבל
|
אתר נחמד
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ