![]() |
עיצוב חדש - "פיצוי" על האחרון שלי :) הביעו את דעתכם.
|
יפה מאוד!
רק לא ממש אהבתי ת'ביצה הזאת או משזה לא יהיה ליד הכתב בלוגו בצד שמאל =] אבל יפה.. תעשה איתה משהו יותר בולט |
יפה מאוד
|
מאוד נחמד :)
|
ציטוט:
ניסיתי ללכת על ביצה כלשהי :D |
משום מה
החבילות נורא מזכירות לי את החבילות מהעיצוב של BestServ.co.il עיצוב יפה |
ציטוט:
בגלל התבנית שבה כתוב את שם החבילה? מעט דומה, חוץ מזה, לא דומה בכלל... שים לב טוב. |
ציטוט:
אתה לא יכול לגיד לי שזה לא מזכיר לי לי זה מזכיר לך לא... |
סבבה אם אתה אומר...
|
שחר יפה אחי..
אבל זה באמת מזכיר את העיצוב של בסטרב.. |
למה נדמה לי שאתה עומד להתקע על הסגנון הזה שוב כמו שנתקעת על הישן?
ריבועים בבאר הצבעים וכו' הגיע הזמן שתגוון שחר ידיד בסה"כ אתה אולי מצליח אבל אל תבהל אם פתאום אנשים יעדיפו אנשים יותר מקוריים, בהצלחה |
לא ניר, אני אגוון אל תדאג. . .
|
כל מילה מיותרת!
הכל פצצה! | הכל! | |
יפה מאוד
|
תותחי!! כמו כל העיצובים שלך...
רק לא ממש אהבתי את הרעיון של הביצה הזאת... תעשה לוגו של איש או משהו... |
יפה מאוד אחי אהבתי את הקטע שלך עם הריבועים בעיצובים שלך
|
שתתחיל לחשוב לבד על העיצובים שלך!
אני אהיה שמח שיש לי כזה מנהל בפורום עיצוב וגראפיקה. כל עוד זה ממשיך אני לא מבין למה הפעמונים אצל המנהל הראשי (shev.com) לא מצלצלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאא מה כולכם משחקים אותה?? אני ממליץ שכולכם תכנס לפרוטפוליו שלו והפה שלכם יהיה פתוח הבנאדם אחד המעצבים הטובים בארץ וזה עובדהה אז תפסיקו לנסות להרוס לבנאדם את התדמית כי לא תצליחו! ואת העיצוב מאד אהבתי!
|
ציטוט:
עיצוב יפה מאוד באר קטלני |
שחר,
תקשר אליי בבקשה. אני צריך לשוחח איתך. פשוט אני לא יכול להתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר. אגב, עיצוב מעולה! |
ציטוט:
כל אחד הביע את דעתו.. |
יפה מאוד.
|
עיצוב יפה מאוד! אוהב את העיצוב שלך, בהצלחה! :)
|
ציטוט:
תישמע העתקה מוחלטת ממממממש אין פה.. אבל יש העתקה בסיגנון של אלירן-אז נכון "הסיגנון לא שייך לו" אבל זה עדין לא מוסרי להעתיק סיגנון כזה לא מראה על רמה קצת לנסות ליצור סיגנון משלך. בהצלחה... |
שחר ממש יפה
אממ מצטער אבל בבאר , הריבועים האלה מזכירים קצת מהבאר של דיג'יטייק מהעיצוב של אלירן. אבלללל , משתלב יפה פה :] בהצלחה בהמשך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ