![]() |
קונה מחשב...גג 5000 שקל+מסך....צריך הצעות
אני רוצה מחשב
מסך דק 17 +מקלדת+רמקולים+מיקרופון+עכבר גג 5000 שקל....תנו לי מפרט הכי טוב ואני רוצה שזה יהיה מחשב שמכעט כל המשחקים יעבדו בו והוא יהיה מהיררררר....בבקשה תיתנו לי משו' טוב....תודה |
יש חריגה קטנה מהתקציב אבל זה שווה את זה:
http://www.ilnet.be/upload/images/Sparkie.jpg הערות חשובות:
|
הבנתי....תודה..אבל זה יותר מדי יקר...
|
אתה יודע מה...גם לא חייב בחלקים...אפשר מחשבים כבר שמוכנים..
|
Sparkie,
תחשוב קדימה. אני לא מאמין שעוד שנתיים אתה תקנה מחשב חדש. לכן, ההיתי ממליץ לך לקנות ב-7,000 אבל מחשב שישרוד 5-7 שנים. מחשב חזק שיקח "בקטנה" את המשחקים החדשים ויוכל לסחוב הרבה דברים. תחשוב על זה. |
אני חושב על זה הרבה תאמין לי...אבל תמחשבים שאתם מציעים לי פה....אני קונה אותם ב-3000 ולא ב-5000 אז בגלל זה אני אומר פה 5000.....המחירים שאתם דופקים פה הם ממש על הפנים...
|
ציטוט:
KSP יקרים.. אולי לאינטרנט הם דיי זולים, אבל מאיפה שאני קניתי המחירים הרבה יותר זולים.. תלוח של A8NE של ASUS מוכרים שם ב720 שאני קניתי אותו ב650.. סתם לדוגמא.. |
על מה אתה מדבר ksp בין הזולים שיש היום...(תנסה את עומרי...יכול להיות שהוא יותר זול:D )
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תשקול מה שהצעתי לך, ורכוש מחשב קצת יותר יקר. |
ציטוט:
יש לי מחשב חצי שנה והשקעתי עליו שבע אלף והוא ממש לא יחזיק שבע שנים אולי אולי עוד שנה, שנתיים... בשביל שמחשב יוכל להחזיק 5-7 שנים תצטרך להשקיע עליו לפחות 13 אלף... |
מישו' יכול לתת לי מחיר באמת טוב?
|
ואנשים..על מה אתם מדברים..יש לי מחשב פנטיום שלוש והוא החזיק והוא עדיין מחזיק...איזה 8 שנים...באלוהים אתם מדברים כאלו שטויות..
|
ציטוט:
|
+אני רוצה גם צורב דיוידי שחכתי להוסיף..
וגבר...זה ממש יקר!! את המחשב שהצגתה פה אני קונה ב-3500 שקל..+כל התוספות שאני רוצה |
ציטוט:
נשאר לך עוד איזה 1500 ש"ח לשפר את הכרטיס מסך או מה שתרצה ויהיה לך מחשב לא רע בכלל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאיפה אתה חושב שאנחנו נביא לך חלקים? ישר מהיבואן? לא כולם פה עומרי.... אנחנו מציעים לך מה כדאי.. אתה יכול ביותר זול? סע לשלום אל תבוא לבקש מפרט פה. כי שאנחנו מביאים משהו לא רק שמשקיעים בך זמן כדי לעשות את המפרט, אתה גם מזלזל בסוף. בשביל אדם כמוך לא הייתי אפילו רוצה ללחוץ על מקש נוסף במקלדת. (סליחה על הביטוי.) |
עדיף לך לקחת מסך שטוח רגיל ואל דק :]
תאמין לי רגיל הכי טוב ובשאר הכסף תשפר תמחשב :] |
ציטוט:
הפורום נועד בין היתר לזה... הוא ביקש מפרט מבחינת חלקים (הצעות לחלקים בשביל מחשב) ולא מבחינת מחירים.. סליחה, תגובתך לא לעניין! |
Alm תודה על ההגנה זה בדיוק מה שרציתי להגיד...
תראו אני רוצה מפרטים טובים של מחשבים כי אני לא מבין בזה כל כך הרבה..אני מבין פה ושם...אז אני צריך עזרה.. |
ציטוט:
|
יאללה! מה אתם רוצים?
כולכם מגיבים פה סתם כולל המנהלים! תראו איך אתם מגיבים...אתם מגיבים לא לעניין בכלל...אני ישמח אם תביאו לי מפרטים וזהו...תודה! |
טוב, גם אתה קצת חצוף - אף אחד לא חייב לך כלום, אני התעלמתי בהתחלה!
אני ממש לא במצב רוח לאזהרות אז אני אנעל את האשכול ואקדים תרופה למכה, אתה רוצה מפרט? נתנתי לך, קח אותו! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ