![]() |
מזל טוב לדן לוי !!
מזל טוב חבר יקר ושותף !!!
בן 15 כבר 8 דקות !!! המון המון המון בריאות הצלחה עושר ואושר והצלחה בהכל !! ממני. דניאל |
מזל"ט!
|
מזל טוב!
מי זה? |
מזל טוב
|
מזל טוב :D
|
15 ואוו איזה צעיר..(עוד כלכך הרבה זמן ללמוד).
מזל טוב :D |
מזל טוב :) שבוע טוב :)
|
מזל טוב :).
|
ציטוט:
ברגע שאמרת כ"כ הרבה זמן ללמוד הבנתי שאתה לא מכיר אותו. הוא כאן בכינוי HomeServ.co.il בחור רציני עם עסק רציני. ואל תגיד עוד ילד הוסטינג. כי אם תכירו אותו תבינו שזה הרבה הרבה הרבה מעבר לזה :) . |
מזל טוב !
|
מזל טוב דן!,
אולי אתה זוכר אותי בכינוי Idoy. |
מזל טוב =]
|
מזל טוב עד 120
|
ציטוט:
כמובן שיהיה רק במזל טוב! |מסמיק קטן| |
מזל, בריאות, אושר.... וזיקפה טובה.
|
מזל טוב =]
|
חשבתי הוא בן 15 מזמן
:\ מזל טוב |
ציטוט:
זה לא תחביב אצלו. זה עבודה. והוא מתפרנס בזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא חי מזה. זה לא איזה תחביב |
מזל טוב :)
|
מזל טוב!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לו עוד הרבה ללמוד בבית ספר, שזה לא הדבר הכי כיף שאפשר לעשות 8-*. ושוב כמובן מזל טוב עד 120...במידה ואתה רוצה עוד בכיף.. |
מזל טוב. :)
|
מזל טוב
|
מזל טוב=]
|
ציטוט:
כן, אני משלם בעצמי את כל חשבונות הטלפונים שלי, אינטרנט וטלפון קווי. כן, אני משלם את הלימודים שלי בג'ון ברייס. כן, אני קונה בעצמי את הדברים שאני צריך ואני מסתדר לבד בלי לקחת כסף מההורים. הכי בריא. ואגב, העסק שלי הוא עסק מורשה, ובניגוד לחברות פה בהוסטס - אני לא עובד כאן וזה לא קהל הלקוחות שלי. [= אה, ותודה רבה לכולכם! (יורי אני זוכר אותך) |
מזל טוב :)
|
ציטוט:
|
מזל טוב!
|
ציטוט:
אתה לא משלם משכנתא, אין לך בית להחזיק, אין לך חשבונות ממשיים לשלם. כמה שאתה מחזיק מעצמך, אתה סך הכל ילד. בכל מקרה, שיהיה לך רק מזל טוב. |
מזל טוב אחי :-)
|
עמרי שוסטר זה אשכול יום הולדת.. למה אתה מנסה לרדת עליו?..
מזל טוב!! עד 120 |
דבר ראשון מזל טוב !
דבר שני, אני בד"כ לא מסכים עם גברת פלפלת [עמרי], אבל הפעם אני מסכים דבר שנראה לי קורה פעם ראשונה, אי אפשר לקרוא לזה מתפרנס, אפשר לקרוא לזה "עושה כסף", עדיין אין לך דירה, עדיין אין לך דברים ממשיים להחזיק, זה לא פרנסה, זה לא שבלי זה לא תתקים, זה יותר בסביבות הכסף שמקבלים ממקדולנ'ס וכו' ילדים שעובדים, פשוט יש לך אחלה עבודה מהבית וכו' אני מאחלה לכולם, אבל עדיין, זה לא שתגדל תוכל להמשיך עם אותו סכום כסף.. מזל טוב ! |
מזל טוב ..
|
באמת אחד האנשים היותר משפיעים ברשת ויותר מתקדמים לגילם, בהצלחה בהמשך ועד 120 ויותר!
צדיק |Lol| הגבתי לך גם בבלוג. |
ציטוט:
וכן, מיום ראשון, גם לו יש משרד, הוא קנה אחד, מהכסף שהוא הרוויח מהעסקים. הוא ממן את הלימודים שלו בג'ון ברייס, וחיי בשביל עצמו. הוא הולך לאחסן כמה חברות סטארטאפ לא קטנות עכשיו. הוא מחזיק 9 שרתים, ולא סתם אני מחזיק ממנו. אינ מכיר אותו, אישית, ואל תצחק. |
מזל טוב!
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ