![]() |
[STYLIZED v.5] - לוגו מחודש! ותיק עבודות חדש בדרך..
אהלן אנשים...
אני לא יודע אם נשאר פה עוד מישהו מהדור הישן שזוכר אותי.. =] בכל מקרה מי שעוד לא הכיר אני אילן קושניר - STYLIZED - עובד כבר מעל 5 שנים בתחום.. והיום אני סיימתי סוף סוף לעבוד על הלוגו שלי.. אגב.. עם הלוגו יגיע בהמשך גם תיק עבודות חדש... בינתיים תוכלו לבקר ב www.stylized.co.il - הוא עבד גרוע.. =/ אז.. הנה הלוגו.. בגרסאתו החדשה והישנה (להשוואה): http://img233.imageshack.us/img233/3...lizedv5ue5.jpg נ.ב אני מאוד אשמח לקבל גם חוות דעת על הסלוגן! |
הלוגו החדש שלך מרשים, נקי.
האתר שלך מצועצע משהו. |
נחמד מאוד
הייתי מוסיף כחול יותר בהיר בקצוות כחול כמו של לד כדי שיורגש שזה אש קפואה \ קרה אני זוכר אותך השאלה אם אתה זוכר אותי חחח |
ציטוט:
באמת צריך לשכלל קצת ת'אש אולי.. וכן אני זוכר אותך =] לפי האימייל (KOLA) =] |
חח איזה קטע, בדיוק אתמול חיפשתי את התיק עבודות שלך ולא מצאתי.
רציתי להראות למישהו איך צריך להראות עיצוב יפה, מרשים ונקי. |קורץ| בנוגע ללוגו, אחלה לוגו, הוא יפה מאוד, נראה יותר מגניב מהקודם, אבל הוא נראה פחות רשמי...|Rolleyes| עריכה: וד"א ברור שזוכרים אותך, אם אני לא טועה גם היינו מדברים פעם לא מעט. |
וואו מדהים ! :) כל העיצובים שלך מצויינים אחד אחד.. אהבתי מאוד.
|
טנקס =]
|
יפה מאד, נראה מתאים לגירסה עדכנית. הייתי ממליץ לך רק לסובב את הדמות כך שתסתכל על הכתב ולא מחוץ לו.
|
הלוגו יפה מאוד...
אהבתי את השדרוג של הדמות(המשקפיים והלהבה הזו) מה שכן לא אהבתי כל כך את הטקסט. |
מדהים :)
שאלה קטנה אם לא אכפת לך, באיזה פונטים השתמשת ? |
לוגו מרשים,
הרבה יותר יפה מהקודם.. בעיקרון את הסגנון של האתר שלך עוד בעבר שרק העלת אותו לא ממש אהבתי, אבל אני מקווה שכמו הלוגו יבוא אתר מרשים.. המון בהצלחה.. יש כישרון |קורץ| |
עבודה טובה, אחלה לוגו, תמיד אהבתי שילוב של הצבע הכחול בגוונים :P.
בהצלחה אילן... |
יפה אילן, אהבתי את הלוגו החדש =)
|
ציטוט:
ותודה לכולם! |
יש שיפור ניכר מהגרסא הקודמת, שילוב צבעים מוצלח.
היתי מוריד מעט את השקיפות של חלק המשקף הנמצא "מאחורי" הכדור הכחול - יתן תחושה ריאליסטית יותר. עבודה טובה, בהצלחה עם תיק העבודות! |
ממש יפה, לא מוצא משהו לשפר.
|
זוכר אותך, אחלה מעצב
אהבתי את הלוגו |
לוגו מאוד יפה אהבתי בהצלחה
|
אהבתי:)
לגבי הסלוגן תקשר אותו לשם תנסה להפוך את המושג STYLIZED לפועל |
ציטוט:
Stylized The Web" תודה לכם! |
פשוט יפה, אין מילים!
איך שאני רואה את הצבע הזה אני נזכר בך, הטורקיז הזה הוא חלק בלתי נפרד ממך|קורץ| |
בס"ד
חזק ביותררר |
יפה
|
ציטוט:
תודה |
אילן! ואי אני מכיר אותך מישרארט(אולי גם אתה אותי MrDevil חח) מעצב מדהים! יש לך כמה עבודות מדהימות!!
הלוגו החדש מדהים אחי! רק מה יש פאק קטן, מעל המשקפיים יש מין קו שחור, זה לא ניראה טוב זה ניראה תקוע כזה >.< *הוספתי אותך לחברים בDA :) |
ציטוט:
|
חחח זוכר אותך... איזה ישן אתה חחחח :)
אהבתי את הלוגו בהצלחה |
מעולה,
נקי וחד. |
ציטוט:
בכל מקרה, תוריד את זה מבלבל |Lol| |
ואוו סוף סוף חזרתת..
אתה חזק אש |
צר לי לבאס את החגיגה.. אבל אני בטוח שראיתי תדמות אם המשקפיים כי השתמשתי בו פעם.. בכל מקרה עשית שילוב טוב בהצלחה בהמשך.
|
אילן סלוגן יפה וגם הלוגו אבל לדעתי תחליף ת'כדור בכדור הישן
|
ציטוט:
הלוגו הזה שלי כבר משהו כמו 3 שנים! איפה בדיוק השתמשתה בזה? |
ציטוט:
ציטוט:
תאמת המקום היחדי שראיתי את המשקפיים כזה זה זה |ממזר קטן| בכל מקרה הלוגו הזה שלו כבר מאז שאני זוכר |
מעולה!
|
הלוגו עצמו אחלה :)
הסלוגן נשמע קצת קיטצ'י כזה . |
אהבתי את הלוגו נראה נוצץ ומבריק כמו שאני אוהב.
|
הלוגו החדש יפיפה, לא שנומר על הישן מכוער .
שניהם יפים הכוונה, החדש יותר ומראה גם על "עליה ברמה" ז"א על "עידן או "דור" חדש על העיצובים שלך והסגנונות :] . בהצלחה לך :] . |
תודה לכולם =]
|
יפה מאד ומרשים. כל הכבוד!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ