![]() |
טופס יצירת קשר באתר - ספאמרים מציפים אותי דרכו.
אהלן חברה,
כמו שאמרתי יש לי טופס יצירת קשר באתר (Form) בזמן האחרון אני מתחיל לקבל ממנו הודעות מוזרות דרך ספאמרים הינה דוגמא להודעה: שם: QbiuYYvdWaOyY טלפון: -QPZSORnyuXVhN פלאפון: -myVwqjlmhHPP אימייל: khslQAZoAfGW נושא הפנייה: ההודעה: 999999999.txt;2;9 אני מקבל עוד מלא הודעות כאלו עם מספרים שונים. מה כדאי לעשות?;P |
אתה יכול לעשות קוד אבטחה, לבדוק אם האימייל תקין, לבדוק אם נושא הפנייה לא ריק,
לבדוק אם הטלפון והפלאפון גם כן תקינים, אם השם בעברית וכו'. |
אחלה תודה, אני כנראה אוסיף לטופס, אימות אימייל, קוד אבטחה לא מתאים.
|
לא תמיד עוזר, יש לי אצלי באתר גם כל מה שאמרת(חוץ מאימות דרך תמונה) ולא עובד
אבל משהו שחשבתי עליו הרגע - תבלבל קצת את הקוד איפה שהinput הוא לאימיל תכתוב name(הוא משהו לא קשור בכלל כמו kjkjkj) ככה הבוט לא יבין ;) (ככה נראה לי אני יעשה..) |
ציטוט:
|
למה לא לעשות קוד אבטחה רנדומלי (תמונה אני מתכוון)? הרבה יותר מאובטח.
|
captcha...
אבל אל תעשה סתם קפצ'ה של מספרים, לך על משהוא יותר מעניין... |
ציטוט:
|
תעשה שאלה פשוטה- 1+1=והמשתמש ימלא 2+3=והמשתמש ימלא
זה יעיל יותר בקטע שלך כי אתה אומר שהמשתמשים לא אוהבים לכתוב את הקודי אבטחה המסובכים האלה.. פה להכניס מספר פשוט וזהו |
תכניס שעה כל פעם ותבדוק בכל שליחה את ההודעה האחרונה שנשלחה מאותו IP ותעשה שאם הוא שלח עוד הודעה לפני שעברו 20 שניות
אז שיעיף אותו.. |
תחשוב כבן אדם ולא כרובוט, עזוב אותך captcha, יש מספיק מנועים להורדה וקודים של בוטים, כמו שאמרו מעליי, לדוגמא שאלה פשוטה: "1+1" וכו', כל מיני שאלות שרק בן אדם שרואה את זה יוכל להבין (:
|
לפי הכיתוב נראה לי שבן אדם עושה את זה לא בוט, תשאל שאלה, תגביל בזמן בן שליחת הודעה, תבדוק תקינות פלאפון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רובוט בדרך כלל ממציא צירופים של אותיות או מספרים שונים כדי להציף בן אדם היה פשוט מכניס כמה אותיות או מספרים (ולא אותיות גדולות וקטנות) ושולח רובוט עושה את הצירופים כי אולי יש טופס שבודק אם נרשמת בעבר (נגיד לפי אי מייל) אז הוא לא ירשום אותך שוב אז הוא ממציא צירופים שהסיכוי שיהייה כזה כבר קטן |
askimot וקפאצ'ה
|
עשיתי בדיקת תקינות אימייל ועדיין לא נשלח אימייל מאותו רובוט...
נחכה ונראה, למרות שראיתי שהוא גם יודע לשלוח אימייל תקין. אגב עוד מישהו נתקל בזה? |
מה הבעיה תשתמש בעוגיות... תגדיר זמן לכל שליחה
|
ציטוט:
כולה טופס יצירת קשר!!! |
תעשה תמונה עם צורה וצבע ושהמשתמש צריך להגיד איזה צבע זה מכמה לחצני רדיו.
הכי טוב לדעתי.. |
תודה על הטיפים חברה, כרגע עשיתי בדיקת אימייל וכנראה שהוא הצליח להתגבר על זה.
אז עכשיו שיניתי לו ת name של ה email מקווה שזה יצליח לבלבל אותו. במידה ולא אני אציב שאלה כמו שהצעתם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ