![]() |
שאלה בנוגע ל-PAYPAL
אני מזמין הרבה בPAYPAL
ותמיד אני רואה שזה מוריד לי אוטומטי מהחשבון ולא מהמסגרת אשראי. הפאיפל לא תלוי במסגרת אשראי? אם המסגרת שלי 500 ואני מזמין משהו ב 700 שקל (כמובן שיש בחשבון את הסכום) יעבור? |
ציטוט:
בעצם אם סכום העיסקה הוא 700 שקלים ויש לך בחשבון 200 ש''ח או יותר אז זה לא יהיה תלוי במסגרת אבל בכל מקרה הם לא יכלו לחייב את הכרטיס אשראי מעל המסגרת שלו |
אז אתה אומר שגם אם יש לך את כל הסכום בחשבון והמסגרת אשראי 500 לא יעבור יותר מ 500?
|
יש חברות אשראיי שיתנו לך לעבור 50-100 ש"ח מהמסגרת שלך אבל זה בעיכר שהסליקה מבוצעת מאותו חברה.
|
ציטוט:
|
אממ תראו אני מנסה לקנות משהו ב 491 שקל בפאיפל עכשיו המסגרת שלי 500 וזה לא מאשר עדין
יכול להיות בגלל שנשאר לי במסגרת רק 420? |
ציטוט:
ככה זה במסגרות של 500 ש"ח. |
דווקא יש לי מסגרת אשראי בחשבון 500 וגם מסגרת לכרטיס עצמו 500
עשיתי את זה לא מזמן |
שים לב שהמסגרת אשראי מתחלקת למסגרת אשראי רגילה ומסגרת אשראי מט"ח (במקרה זה $).
יכולה להיות לך גם מסגרת אשראי של 100,000 ש"ח, אבל אם יש לך מסגרת אשראי של 0$ לא תוכל להוציא 1$. ופייפאל לוקח את הכסף ב $. |
מה שאמת נשמע לי הגיוני,אבל אני ממליץ לך להיתקשר לחברת האשראיי שלך ולברר ותגיד להם שאתה עושה עיסקה באנטרנט ולא בחו"ל
יש הבדל ענק! |
ציטוט:
|
ציטוט:
שהם לא מזמן הכניסו את השקל לשימוש מלא של סחר וקנייה יום טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה אין לי דבר כזה בכרטיסי אשראי בלאומי יש לי יתרה לניצול 421 יש מצב בגלל זה לא עובר? שניסיתי 100 שקל להכניס לפאיפל עבר. |
ציטוט:
כרטיס שאפשר להישתמש בו רק בארץ אבל.. במידה ומנסים לבצע רכישה דרך האנרטנט אם הכרטיס הנ"ל העיסקה תאושר! מכיון שזאת עיסקה שמבוצעת עליידי האנרטנט במידה ותלך אם הכרטיס שלך לחו"ל לא תצליח לגעץ אבל באנרטנט כן! זה היתה כוונתי! עכשוי בנוגע אלייך אני שמח שהיתעוררת יש לך מסגרת של 500 ש"ח לחודש! נשאר לך 420 זה אומר שעד תאריך החיוב שלך יש לך לנצל עוד 420 ורק אז זה יתאפס שוב ל-500 ולכן אתה לא מצליח לבצע את הרכישה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
למה לא עבר? |
ציטוט:
|
לי אישית יש YCARD וקניתי משתמש ל-RAPIDSHARE לחצי שנה ב-30 יורו לחצי שנה, פשוט המיר את הכסף אוטומתי ליורו [160 ש"ח ~] לא הייתה בעיה בכלל..
|
תתקשר לחברת האשראיי ברוב המקרים העיסקאות האלה לא מקבלות אישורים!
תבדוק! במידה ואתה שייך ללאומי קארד אתה מסתפק בשירות לקוחות במידה ואתה ב-cal תבקש את מוקד אישורים אל תתן לשירות לקוחות לבלבל לך ת'מוח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ