![]() |
עוברים לICQ6
אם יש לכם ICQ5 בטח תשימו לב שהתוכנה מבקשת שתשדרגו לICQ6, בהתחלה שללתי על הסף את 6 אבל אחרי שהתקנתי החלטתי שאני יישאר, וכן יש ברירה, ראיתי כבר כמה פאטצי'ם שאפשר להישאר עם 5.
הם העתיקו ממסן את השיחות ועידה, שזה מוסיף המון ובעיקרון כולם יעברו ל6 אז אין טעם להישאר ב5. |
שח את הפאטצ'ים בבקשה, שונא את 6...
|
מה זאת אומרת פאץ' ?
כאילו איסיקיו מחייבים לעבור לאיסיקו 6 ? |
יאללה איזה מגעיל האיסיקיו 6....
|
נראה לי שכן שהם מחייבים...
התחלתי להפסיק לראות את התמונות של המשתמשים היו כמה דברים שלא היו עובדים (לא בטוח שזה בגלל המעבר אבל ככה זה נראה לי) את ICQ6 לא אהבתי כבד מדי וסתם עמוס מסנגר טוב יותר לפי דעתי |
ציטוט:
ציטוט:
|
גם לי עשו את התרגיל הזה , אבל אני עדיין בגירסה אחרת של 5.1,
ICQ 6 ממש זוועה. |
ICQ6 זה אחד הדברים המוזרים והלא נוחים.
מאוד אהבתי את 5.1, הבעיה היא שהוא עושה לי בעיות עם הויסטה, בעיות שנשארו אחרי המחיקות והתקנות חוזרות ונשנות. אז בלית ברירה עברתי ל-6. רק סבל. אני אנסה את הפאטצ', נראה אם זה יעזור. תודה. עריכה: אל תשאלו, חזרתי ל-icq4, קלאסי. בנתיים עובד מעולה, מקווה שזה ימשיך ככה. |
מישהו הצליח להשתמש בפאץ'?
לא עובד לי... |
הם לא מחייבים, גם אני קיבלתי את ההודעה "יצאה גרסת ICQ חדשה, לחץ לעדכון"
פשוט לחצתי ביטול =.=" |
אני עם ויסטה, עם ICQ 5.1 ואני שמח. וטפו טפו טפו שיישאר כך ולא יהיו בעיות. |מסמיק קטן|
|
הפאץ לא עובד לי למישהו עבד?
|
האייסקיו התחיל לעשות בעיות כנראה יזומות אחרי שיצאה הגרסא החדשה.
|
ציטוט:
חחח גם לי היה ככה עכשיו זה עם העדכון אני לא מוותר אני נשאר עם 5.1 עם העדכון הזה כל הפאצים לא עוזרים וגם עם תנסו למחוק ולהתקין גרסאות אחרות ועוד פעם לא יעזור 5.1 הכי נוח האם למישהו יש פאץ חזק שבאמת יעיף את העדכון הזה עם כן פרסמו באשכול |
מאז שיצא אי סי קיו 6 כל פעם שאני מתחבר למספר אי סי קיו שלי מכל מחשב לא משנה איפה זה לא מתחבר, יש לי בעיה שאני מתחבר עם המספר האי סי קיו שלי לאי סי קיו 6 (משהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?)
גם לי זה שלח חיוב להוריד אי סי קיו 6 ובזכות הפאצ' שלך זה יתבטל תודה |
איזה מעצבן האייסקיו 6 הזה |:
הפאץ' לא עובד, אין דרך אחרת לעקוף את זה ולהתחבר אם 5.1 ? |
הפאצ' עובד לי , תתקינו ICQ 5 ולפני שמפעילים אותו תריצו תפאצ' .
|
גועל נפש מה שהם עושים, ממש מגעיל.
עדיין לא מבין מה המניעה לעשות כזה דבר, מה זה משנה להם? הם עדיין יכולים לשים את הפרסומות ב5.1. הפאץ' לא פועל, מישהו יודע מה עושים?. |
חברה תעברו למירנדה, הכי טוב והכי נוח שיש :).
|
עשיתי טעות ואישרתי ו 6 עובד ממש לאט
|
זאת באמת סתם תוכנה לא נוחה, היא גומרת את כל המשאבים של המחשב, כל פעם שאני רוצה לשלוח הודעה הכל נתקע ויש לי מחשב חזק.
תאמינו לי, תעברו למירנדה :-) |
אייסיקיו סתם מעאפן , מסנג'ר הכי טוב ..
|
לא הבנתי למה הם מחייבים לעדכן.
לא יכלו לסדר בעיות התנגשויות גירסא? |
גועל נפש של תוכנה.
להעביר ל6.. פשוט מגעיל אותי רצח. כנראה אפרוש רק למסנג'ר בקרוב. |
משום מה ICQ 6 עובד לי נורא לאט,
התוכנה עולה לאט, חיפוש אנשי הקשר, טעינת השיחה, הכל.. נשארתי עם 5. |
פעם היתה לי הזמנה ל ICQ6 שנאתי אותו, אח"כ חזרתי ל 5..
אז הלכתי לחבר , הוא הלהיב אותי חחח , בסוף שדרגתי ואין לי כוח אליו עכשיו D: כ"כ איטי . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ