![]() |
דומיין חדש - TheDeadSea.co.il
דומיין חדש - TheDeadSea.co.il - נקנה עקב צורך בדומיין של ים המלח, ותכל'ס ממש לא מצאתי דומיינים איכותיים אחרים. הוא היה תפוס וחיכיתי עד שיתפנה.
|
נחמד מאוד, רק כשמפרשים לעברית לא מקבלים משהו הגיוני במיוחד.. "ה-ים המוות\מלח".
|
ציטוט:
|
בני, שיחקת אותה..
השתלטת על ים המלח :) |
אחלה דומיין, תתחדש :)
|
תחדש אחי :)
|
אגב, אפשר להיות אופטימי מזה שמיד עם העלאת הדף בדומיין זה שם לי מודעות אדסנס מאד איכותיות.
|
תותח.. שיהיה בהצלחה.
ולדעתי תשקיע ותעלה אתר אל תמכור את הדומיין... |
דומיין שווה מאוד!
תשמור עליו יום אחד יהיה שווה הרבה כסף |
דומיין מעולה, בהצלחה!
|
דומיין יפה, בהצלחה
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ודומיין מעולה :) בהצלחה |
ציטוט:
בעיקרון לא אהבתי את הדומיין.. אורך מדי.. הייתי מעדיף את DSea.co.il או SaltSea.co.il = אל תתקנו אותי אני יודע שלא קוראים לך זה ככה.. למרות שזה לא נקרא ככה , בפירוש לעברית זה יוצא נחמד.. חשבתי שכבר תפסו את זה.. |
ציטוט:
יש הרבה שמות כאלו, שהשם באנגלית ובעברית לא ממש תואמים.. וד.א dSea לא שם יפה, וSaltSea זה לא השם של הים באנגלית.. |
ציטוט:
איפה פה זה מתקשר למה שאמרתי? תקרא את ההודעה -זה בדיוק מה שאמרתי שלא אמורים לפרש את זה לעברית.. וכמה כבר צריך להדגיש את ציטוט:
|
דומיין נחמד אבל ארוך
|
ציטוט:
זה כמו שבמקום לרשום Phoenix.co.il או FireBird.co.il נרשום SandBird.co.il רק כי בעברית זה "עוף החול" עריכה: אם אתה מגיב תגיב לי בפרטי, סתם יוצר פה ספאם ציטוט:
|
דומיין מדהיםם !
|
יפה
ב COM הוא היה שווה יותר |
דומיין טוב לשם שינוי מכל הזבל שאנשים קונים פה כל הזמן.
|
יש כבר deadsea.co.il
|
אחלה של דומיין,
שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
אחלה דומיין :]
אם האמריקאים ירצו לראות מלונות בים המלך, אז יש סיכוי שתקבל כניסות ישירות. עכשיו התלהבו בארה"ב, הפסיקו להשתמש בגוגל, אם הם מחפשים apartment in new york הם פשוט יעשו: apartmentinnewyork.com וילכו על הימורים, ככה שםא הם מחפשים משהו ישראל אז או שהם יעשו TheDeadSeaInIsrael.com או שהם יעשו TheDeadSea.co.il (רק אלה שמכירים את הסיומת שלנו..) בהצלחה, אחלה דומיין :] |
תתחדש, דומיין מאוד נחמד.
|
ציטוט:
או שאתם אותו בנאדם? 8-* ועוד הפעם.... (כי קשה לכם לקרוא).. אני יודע שזה לא הפירוש הנכון מאנגלית לעברית.. אבל זה דומיין נחמד ל-ד-ע-ת-י (עוד להדגיש?) .. אני מקווה שהבנתם סוף סוף.. Gil | Polaczek ltd - לא נראה שאיכפת לי למישהו בעולם מסיומות ישראליות.. לצערנו.. אחרת היינו עושים אחלה כסף 8-) |
אחלה דומיין, שמור עליו, אני משער שהנוצרים שעולים אל הרגל יתעניינו בו בשלב מסוים וזה יניב לך רווח לא רע.
|
ציטוט:
חזק תתחדש אחלה דומין אתה יכול למכור אותו בהרבהה לאיזה חברה בים המלח |
הדומיין הכי נמוך בעולם :P
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ