![]() |
site4sale.co.il זירת הסחר הישראלית ולמכירה וקניית אתרים
סייט4סל הוא אתר המשמש אינדקס למכירה ולקניית אתרי אינטרנט.
בשנים האחרונות רשת האינטרנט העולמית בכלל והישראלית בפרט התפתחה בקצב מסחרר - מיזמים חדשים הוקמו, פרוייקטים חדשים עלו לאוויר ורעיונות "גדולים מהחיים" של יזמים ישראלים פרחו ברחבי העולם. אנחנו בחרנו שלהקים את האתר על מנת לקדם יזמות באינטרנט ולטפח את בעלי האתרים ע"י יצירת זירת סחר למכירה ולקניית אתרי אינטרנט. האתר ישמש כבית למשקיעים שמחפשים לרכוש פרוייקטים מוצלחים וליזמים משופשפים בתחום האינטרנט. בעיקר בעקבות העובדה שסייט4סל הוקם על ידי בעלי אתרים מנוסים שמכרו וקנו אתרים בעבר - האתר מכיל את כל האלמנטים הדרושים למפרסם המודעה והמעוניין כאחד. אנו נשתדל לספק את מיטב השירות לבאי האתר ולספק מענה לצורכיו של הגולש על ידי שדרוג וייעול הלוח והוספת אופציות חדשות. כולי תקווה כי תוכל להפיק את המירב מן מערכת הניהול הידידותית והמתקדמת של האתר. כרגע האתר פועל בשלבי הרצה. מופיעה מודעה אחת לדוגמא להמחשה, אך אתם מוזמנים להוסיף מודעות משלכם. לכניסה: http://www.site4sale.co.il |
נראה טוב וממש נוח לגלישה.
מקווה שיצליח! |
כל הכבוד, רעיון מעולה והאתר נראה ממש טוב.
שיהיה המון בהצלחה. |
שמנסים להוסיף אתר למכירה מקבלים את הודעה:
- המחיר בשקלים אינו תקין וחייב להיות יותר מ-0 ש''ח. למרות שהמחיר הוכנס.. וובקשר לאתר יש חלקים בעיצוב לא טובים.. לוגו/כפתורים.. |
רעיון קטלני...
האתר נוח לגלישה ונוח מאוד לעין... בהצלחה איתו :) |
- אורך הפרטים הנוספים חייב להיות 100 תוים או פחות, ואורך כל מילה 20 תוים או פחות.
גם זה.. |
רעיון גאוני, ביצוע מרשים ומקצועי,
אחלה מערכת + עיצוב - נקי ויפה. ישנה שגיאת js מתי שאני לוחץ על "פתח" בעמוד הראשי - השגיאה: קו: 18 , תו: 5 . בכל זאת הרבה בהצלחה, אולי בהמשך אשמח לשותפות או לפרסום באתרכם. |
רעיון מעולה,
התכנות גם פצצה, רק העיצוב לא כל כך נוח לדעתי. שיהיה בהצלחה. |
פשוט מדהים :) התיכנות מצויין, עיצוב מצויין, רעיון מצויין.. ישר כוח ובהצלחה בהמשך :)
|
נראה מעולה, יהיה מעניין לראות אותו כשהוא יפתח ויהיו בו אתרים למכירה.
בהצלחה! :) |
נראה טוב!
בהצלחה :) |
המערכת נוחה מאוד למשתמש ..אבל העיצוב לא הכי , לא מרווח מספיק ויש קרקס של צבעים וסגנונות..
מה דעתך להוסיף זירה למכירת שמות מתחם ? זה דבר כלכך נדרש לדומיינים ישראלים.. |
אחד הרעיונות הטובים ביותר שצצו לאחרונה ואני כמעט בטוח בהצלחה של האתר הזה.
ממבט ראשוני, התכנות נראה טוב והעיצוב אף יותר. שיהיה בהצלחה! :) |
גאון תמיד נשאר גאון, אפילו אם הוא לא שומר על קשר:)
אתר יפה ומקצועי, רעיון מצוין .. אבל משום מה עושה לי בעיות בהרשמה ובהתחברות(זה רק לי? .. כנראה שכן חח) |
הכל כ"כ יפה.
דומיין, עיצוב,תכנות ורעיון פשוט ענק. בהצלחה. |
רעיון מצויין.
אתר יפה מאוד, שיהיה המון בהצלחה :)! |
ציטוט:
על הפיתוח של האתר (שנמשך מעט יותר מהזמן הדרוש וערך בערך שנה) מופקד שחר. ככה שאני מסיר בפניו את הכובע ומעביר את הברכות אליו :) |
ציטוט:
|
אהבתי מאוד, בהצלחה!
|
נראה יפה מאוד! אני מקווה מאוד שזה רעיון שלך ולא מישהו בטעות סיפר לך או מכר לך אותו.....
את הבירורים האלה אני אעשה ובכל מקרה אאחל בהצלחה מכל הלב! אם אתה רוצה לעדכן אותי במשהו לפני אשמח לשמוע.. צור איתי קשר, יש לי רעיון שיפור בשבילך, את הרעיון המפורט של האתר שלי לא פרסמתי רק את המחשבה הכללית וזה למעשה מה שפיתחת... יכול להיות שאכן זה צירוף מקרים אבל על כל מקרה אשמח לשמוע ממך ולעשות איתך משהו יחד. |
כל הכבוד על הרעיון ! האתר מדהים ובאמת נדרש אתר כזה !
בקיצור מדהים ! |
מרשים מאוד, אהבתי ,
ישר כוח, ובהצלחה. |
נחמד. אתה מבקש הרבה פרטים אישיים בהרשמה עוד לפני הצגת כל תקנון.
יש בעיה עם תגובה ("הגב") להודעות שקיבלתה. מה גם שאתה מפרסם טלפון במודעה בלי אפשרות לבטל את זה. גם לא מצאתי אפשרות לבטל מכירה, אלא רק לערוך לאתר אחר. בהצלחה. |
אחלה רעיון..
שאני מנסה להירשם זה כותב שהתצלחתי להירשם ואז שאני מנסה להיכנס למשתמש זה כל הזמן כותב שפרטים שגויים..וניסיתי עם כמה שמות להירשם ולהכנס.. |
רעיון פשוט יפה! עיצוב נוח, יפה וקליל!
אהבתי. |
לא התניסתי במערכת אבל ראיתי שgoogle.co.il מוכרים את האתרים שלהם ב12 שקל. אז או שזה ניסויים שלכם או שבעצם אפשר למכור כל אתר אפילו אם הוא לא שלך וזה בעיה.
כי אם אני רואה אתר שאני רוצה לקנות אני רוצה לדעת שאני לא מבזבז את הזמן על מישהו שסתם רשם אתר שהוא ראה ברשת. בכל מקרה אני מקווה שתצליחו ושבסופו של דבר יהיה אתר גדול עם הרבה אתרים למכירה. |
תעשה אימות, שצריכים להוסיף תג מטה כלשהו כלשהו, לדוג'
HTML קוד:
<meta http-equiv="site4sale-val" content="STRING"> |
רעיון מעולה,
התכנות גם טוב |
לא נראה לי שהאתר כ"כ תפס, כבר מעל לשבועיים ואין שם משהו מיוחד בכלל...
|
אכן.
כל אתר צריך פרסום טוב,וכנראה האתר לא קיבל פרסום טוב. |
אני חושב שצריכה להיות זירה קצת יותר רצינית למכירת וקניית אתרים
ואתם פשוט לא יכולים לעמוד בזה, לא בגלל חוסר ידע או יכולת, אלא בגלל חוסר משאבים. אתר כזה דורש המון השקעה והמון מעקב, למרות שזה לא נראה כך. מה גם שמעבר ידיים בתחום האינטרנט לא קורה על בסיס יומיומי, לפחות לא בארץ... (תחשוב על ייצוא לחו"ל) בכל אופן, בהצלחה אורי. |
ציטוט:
קשה לקרוא חוקים? -נעול- |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ