הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   הוט/בזק הביעו את דעתכם (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=65177)

dabi 15-07-08 10:28

הוט/בזק הביעו את דעתכם

דיברתי עם שני החברות אתמול
בזק אמרו
1)שאצל הוט יש טכנולוגית share שהחיסרון שלה שככול שיותר אנשים גולשים ככה יש לי פחות רוחב פס
ואצלהם(ADSL) יש לי רוחב פס(שבמקרה שלי הוא מגה וחצי) נקי ואני יכול לנצל את כולו בלי קשר לאחרים שגולשים

2)בנוסף אמרו בזק שלגבי האבטחת מידע שלהם באינטרנט הם הרבה יותר טובים מהוט(איך זה בא לידי ביטוי האבטחת מידע בגלישה שלי)

אשמח לשמוע תגובות אם הדברים האלה נכונים
תודה

Dima 15-07-08 10:42

אני עובד בשיווק של בזק, מה שאמרו לגבי העומס זה נכון, בנוסף הפס של הוט מבוסס על חשמל, ברגע שיש לך הפסקת חשמל, כבל האינטרנט מפסיק לעבוד.
לגבי אבטחת המידע, אני לא בטוח.

ikkon8 15-07-08 11:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 650596)
אני עובד בשיווק של בזק, מה שאמרו לגבי העומס זה נכון, בנוסף הפס של הוט מבוסס על חשמל, ברגע שיש לך הפסקת חשמל, כבל האינטרנט מפסיק לעבוד.

.בכל מקרה אם יש הפסקת חשמל, איך האינטרנט שלך יעבוד, אם המחשב שלך לא יכול לעבוד וגם המודם נכבה וגם המחשב o0 חחחח

dabi 15-07-08 11:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 650596)

סבבה
מצד שני אם אין לי את האל פסק הזה בר גע שיש לי הפסקת חשמל גם ככה לא יהיה לי מחשב באותו הזמן אז לא משנה לי אם יהיה אינטרנט
באמת לגבי העומס זה נכון? יש מצבים שבהוט אני יגלוש בפחות מ 1.5 מגה???

ומה לגבי מגוון ערוצים?
הבנתי שבYES יש יותר מגוון סרטים וסדרות(אמרו לי יש שהם רוכשים 1900 סרטים בשנה והוט רק 800 בערך)
זה גם נכון?

Dima 15-07-08 11:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dabi (פרסם 650603)
סבבה
מצד שני אם אין לי את האל פסק הזה בר גע שיש לי הפסקת חשמל גם ככה לא יהיה לי מחשב באותו הזמן אז לא משנה לי אם יהיה אינטרנט
באמת לגבי העומס זה נכון? יש מצבים שבהוט אני יגלוש בפחות מ 1.5 מגה???

ומה לגבי מגוון ערוצים?
הבנתי שבYES יש יותר מגוון סרטים וסדרות(אמרו לי יש שהם רוכשים 1900 סרטים בשנה והוט רק 800 בערך)
זה גם נכון?

כתבתי לך כבר שזה נכון לגבי הוט, למה אתה שואל עוד פעם?

לגבי YES, אין לי מושג.

sport 15-07-08 11:26

לא יודע מה יותר טוב ומה פחות טוב..
מה שאני כן יודע הוא שלהוט יש את התמיכה הגרועה ביותר..

-Amir- 15-07-08 11:54

בד"כ לקוח של הוט יגיד לך הוט ובזק יגיד לך בזק.. אבל בוא אני אגיד לך.. יש לי אינטרנט של הוט כבר 3 שנים והתדירות של נפילות האינטרנט גדלה מיום ליום. והדבר הזה ממש בלתי נסבל. התקשרתי אליהם אולי איזה 10 פעמים בשביל להתלונן ובאו אלינו איזה 8-9 תכנאים בשנתיים האחרונות..
כלום לא עזר! כל התכנאים האלו באו לשב. הם החליפו חיבורים ודברים אבל זה אולי עזר לשבוע אבל אז הנפילות חזרו..
הם מאשימים את הראוטר ולא את המודם אבל יש משהו שהם יודעים אבל לא רוצים לדעת.. הראוטר נופל גם בגלל נפילה של שניה או שתי שניות של המודם. אם המודם נופל לשניה ואז חוזר הראוטר נופל ל10 דקות.. ואז צריך לתקן אותו ולפעמים את שניהם.

מצטער שחפרתי לך פה. אבל אני אומר לך דבר אחד.. אל תקח אינטרנט של הוט!

dabi 15-07-08 12:12

ככה הוט גרוע?
ואללה אז אני ישקול את זה שוב
כי ADSL של בזק נופל פעם בכמה חודשים ממש
ולכמה שעות
סתם ככה גלישה חלקה

-Amir- 15-07-08 12:32

שמע אני לא אומר שיש את הבעיה שלי לכולם.. אבל זה חשוד ש-3 שנים הם לא יכולים לתקן משהו כ"כ פשוט.

אפרופו נפילות אני הולך להתקשר אליהם שיבואו להחליף את המודם... חחחח

ikkon8 15-07-08 12:35

בבזק, לא היה לי נפילה קרוב חודשיים-שלוש

amirs_5 15-07-08 12:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ikkon8 (פרסם 650602)
.בכל מקרה אם יש הפסקת חשמל, איך האינטרנט שלך יעבוד, אם המחשב שלך לא יכול לעבוד וגם המודם נכבה וגם המחשב o0 חחחח

חחחחח חזק אהבתי.. (:

הייתי לקוח של בזק איזה 5 שנים,
עכשיו ההורים שלי עשו הכל משולב [אינטרנט טלוזיה פון ]
בהתחלה היה ממש טוב , היום לא יודע אני מרגיש שפעם הוא היה יותר מהיר..
וממ הייתי חוזר לבזק=]

sport 15-07-08 17:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי -Amir- (פרסם 650609)
בד"כ לקוח של הוט יגיד לך הוט ובזק יגיד לך בזק.. אבל בוא אני אגיד לך.. יש לי אינטרנט של הוט כבר 3 שנים והתדירות של נפילות האינטרנט גדלה מיום ליום. והדבר הזה ממש בלתי נסבל. התקשרתי אליהם אולי איזה 10 פעמים בשביל להתלונן ובאו אלינו איזה 8-9 תכנאים בשנתיים האחרונות..
כלום לא עזר! כל התכנאים האלו באו לשב. הם החליפו חיבורים ודברים אבל זה אולי עזר לשבוע אבל אז הנפילות חזרו..
הם מאשימים את הראוטר ולא את המודם אבל יש משהו שהם יודעים אבל לא רוצים לדעת.. הראוטר נופל גם בגלל נפילה של שניה או שתי שניות של המודם. אם המודם נופל לשניה ואז חוזר הראוטר נופל ל10 דקות.. ואז צריך לתקן אותו ולפעמים את שניהם.

מצטער שחפרתי לך פה. אבל אני אומר לך דבר אחד.. אל תקח אינטרנט של הוט!

דווקא גם אני לקוח של הוט.. וכפי שכתבתי - להוט התמיכה הגרועה ביותר..
הכי אני אוהב שהוט מאשימים את הספקית... הספקית מאשימים את הוט.. הוט שוב פעם מאשימים את הספקית.. זה יכול להמשך ככה 20 שנה עד שתתחיל להרים את הקול עליהם..

Sentiment 16-07-08 20:54

הוט = החברה הכי שקרנית וגרועה שיכולה להיות.
גועל נפש פשוט, הם מנצלים את הפיצול של הספקית \ הוט. תמיד אוהבים לטרטר אותך מאחד לשני.
ניתוקים באינטרנט באופן עצמאי כמעט קבוע . מהירות אינטרנט ירודה .
בתור לקוח לשעבר של בזק, ושל יס במחינת טלוויזיה . בזק, בחיים לא הייתה לי התנתקות \ נפילה.
ובהוט, בטלוויזיה הם יעדיפו שאתה תקח מברג ותתן בעצמך אם משהו מתקלקל, המון תקלות ובעיות שידור.

לסיכום, כל דבר חוץ מהוט .

syn 17-07-08 02:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sentiment (פרסם 651025)
הוט = החברה הכי שקרנית וגרועה שיכולה להיות.
גועל נפש פשוט, הם מנצלים את הפיצול של הספקית \ הוט. תמיד אוהבים לטרטר אותך מאחד לשני.
ניתוקים באינטרנט באופן עצמאי כמעט קבוע . מהירות אינטרנט ירודה .
בתור לקוח לשעבר של בזק, ושל יס במחינת טלוויזיה . בזק, בחיים לא הייתה לי התנתקות \ נפילה.
ובהוט, בטלוויזיה הם יעדיפו שאתה תקח מברג ותתן בעצמך אם משהו מתקלקל, המון תקלות ובעיות שידור.

לסיכום, כל דבר חוץ מהוט .

הוט, בתור שירותי טלוויזיה ממש על הפנים. לעומת זאת, התשתית של הוט והאינטרנט של בזק בינלאומי, פשוט מעולים.

izik 17-07-08 07:29

לדודה שלי יש אנטרנט של hot כבר 4 שניים אף פעם לא היו לה בעיות וגם שהיו זה נפתר אם איפוס של המודם וכדומה.
בנוגע לבזק אני מחובר לבזק כבר 8 שניים ואני יכול להגיד לך שאם לא כאלה טובים היו לי מילון בעיות,זמן המתנה עובר את ה-15 דקות בזמן לחץ!
ושאין לחץ יענו לך רק אחריי 6-8 דקות.
לוקח להם כל כך הרבה זמן לחפש סיבות לבעיה שאני כבר מציא לו, אולי נאפס את המודם? תבדוק את הנתונים של הקו? תראה אם המודם מסוכנן טוב? וכו..
בקיצור בזק לא יותר טובה מהוט.
נ.ב
בזמן האחרון אין חודש שהאנטרנט לא נופל לאיזה 3-4 שעות זה בעיכר בלילה הרבה אנשים לא מרגישים...

ronka 17-07-08 08:33

אני לקוח של בזק ואני יגיד לך את האמת, אני מרוצה מאוד!
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נפל לי האינטרנט ם.ם
ואם אתה משחק במשחקי רשת, אז עדין בזק, עם המחשב עגלה שלי והאינטרנט הישן שלי אין לי לאגים בשום משחק!

-Amir- 17-07-08 09:12

יכול להיות שיש לחברות בעיה עם התשתיות במקום המגורים שלכם.. אצלי למשל כניראה יש בעיה כי כבר המון זמן אני מתלונן על בעיות אבל מצד שני יש אנשים שאומרים שאצליהם אין שום בעיה.

Kuchi 17-07-08 12:40

אני 7 שנים עם 013 על בסיס תשתית של הוט ואין לי בעיות :\

EBSites 17-07-08 12:46

הוט

Sivang 17-07-08 13:04

לא יודע מה איתכם, לי מעולם לא היה אינטרנט ופון של הוט..
אינטרנט - מאז שאני זוכר שאני גולש באינטרנט זה היה של בזק בינלאומי. הכי טוב.

לא זוכר נפילה אחת שלהם. (רק משהו למפני שנתיים כשהם עשו שדרוג תשתיות שלהם בכל גוש דן, אז לא היה אינטרנט לאיזה יום אחד).
סה"כ מרוצה מאוד מבזק.

ואמיר אתה צודק, אתה חייב דחוף לעבור :) עם כל הנפילות שיש אצלך הייתי מתאבד להגיד את האמת :S

VoyaAGe 18-07-08 19:09

הוט חברה ממש אבל ממש לא מבינה בתחום האינטרנט..
יש לי מודם, הם טוענים שהוא הכי טוב שיש... האינטרנט שלי פשוט מגעיל, יש לרוב נפילות וכן הרוב קורות בגלל בעיות בחשמל שיש באיזור של הוט... ככה שזה יוצר בעיות רבות

לגבי המודם, הוא הרוס טוטאלית, התקשרתי להוט ענתה איזו פקידת שירות מפגרת .. אמרתי לה את הבעיה והיא אמרה טוב נשים את המודם על פיקוח 24 שעות, בסוף יצא שאמרתי לה דחפי את המודם הזה לאן שבא לך אני מתנתק מכם עוד חודש..

אני כבר בתהליכים לעוף מאיתם, בעיקרון הוט זה משהו במקביל עם נטויז'ין, אני אצל נטויז'ין אבל אני יעבור לYES...
אני גם יודע שאין סרטים בהוט בגרוש.. הכל אותו דבר או סרטים ישנים, שהייתי אצל חבר שלי שיש לו YES לא היה מצב שלא ראינו איזה סרט טוב שיצא ב3 ~ 5 שנים האחרונות..

פשוט בושה להוט..

-Amir- 19-07-08 12:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NewServ.co.il (פרסם 651145)
לא יודע מה איתכם, לי מעולם לא היה אינטרנט ופון של הוט..
אינטרנט - מאז שאני זוכר שאני גולש באינטרנט זה היה של בזק בינלאומי. הכי טוב.

לא זוכר נפילה אחת שלהם. (רק משהו למפני שנתיים כשהם עשו שדרוג תשתיות שלהם בכל גוש דן, אז לא היה אינטרנט לאיזה יום אחד).
סה"כ מרוצה מאוד מבזק.

ואמיר אתה צודק, אתה חייב דחוף לעבור :) עם כל הנפילות שיש אצלך הייתי מתאבד להגיד את האמת :S

היתי רוצה אבל אי אפשר =\ אינטרנט מהעבודה.. אתם יודעים איך זה.. חינמי זה גרוע אבל בכל זאת חינמי.

deiner 20-07-08 08:05

בכל אופן בזק יותר מתמחים באינטרנט והשירות שלהם יותר טוב,
אני אישית היה לי YES בבית שנים ואינטרנט של בזק גם ואז הוט הוציאו מבצע של טלוויזיה טלפון ואינטרנט בזול ועשיתי והצטערתי על זה... שירות חרא, היה יייים תקלות בהתחלה וזה
וחזרתי עכשיו ליס ולבזק בחזרה :)

-Amir- 20-07-08 09:23

אני מצטער כל יום על זה שאני עדיין בהוט.. עכשיו כשאני מגיב פה אני יכול לספר לכם שנפל לי האינטרנט כבר פעמיים לפני רבע שעה ולפני חצי שעה.
אני חושב שהם הביאו אלינו כבר 9 תכנאים אבל אף אחד לא עזר.. כל אחד החליף חלק אחר אבל כלום לא עזר. אתמול המודם נפל וניסיתי איזה 6-7 פעמים להוציא את הכבל ולחבר בחזרה אבל כלום לא עזר עד שלא חיכיתי איזה שעה שלמה עם המודם בחוץ שירגע קצת. גם ניסיתי להתקשר להוט וחיכיתי חצי שעה על הקו אבל נחשו מה? יום שבת אז הם לא עובדים. מה שמוזר זה שפעם הם כן באו ביום שישי בערב אז התפלאתי. אבל לא ציפיתי להרבה. אני חושב שכבר אני מכיר את כל התכנאים שלהם..

זה פשוט סיוט להיות עם אינטרנט כזה. לא ממליץ לאף אחד שוב.

Bestouch 20-07-08 10:03

הייתי בבזק 4 שנים והיום אני בהוט כבר שנתיים.
ואני שמח לבשר לכם ששתיהם חברות ירודות.

גם בבזק נפל האינטרנט וגם בהוט באותה תדירות של פעם בחודש - חודשיים.

הפתרון האידיאלי שמצאתי הוא להתחבר לשכנים דרך הרשת האלחוטית במקרה ששלי לא עובדת.

-Amir- 20-07-08 10:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Bestouch (פרסם 651967)
הייתי בבזק 4 שנים והיום אני בהוט כבר שנתיים.
ואני שמח לבשר לכם ששתיהם חברות ירודות.

גם בבזק נפל האינטרנט וגם בהוט באותה תדירות של פעם בחודש - חודשיים.

הפתרון האידיאלי שמצאתי הוא להתחבר לשכנים דרך הרשת האלחוטית במקרה ששלי לא עובדת.

חחחח אהבתי את הפתרון.. אבל לשכנים אין wireless =\ .. ואצלי הוא נופל בתדירות של 11 פעמים ביום.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ