הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   [הכרזה]חברת Ventrilo ישראל נרשמה כעוסק פטור (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=65285)

Jonathan Zeierman 18-07-08 19:16

[הכרזה]חברת Ventrilo ישראל נרשמה כעוסק פטור

שלום רב,

חברת Ventrilo ישראל
נרשמה כעוסק פטור בחוק ומספקת קבלות,
אנו מספקים את השירותים הבאים:
איחסון אתרים.
קניית שמות מתחם.
עיצוב ובניית אתרים.
שרתי ונטרילו 3.0.0.

אתר החברה:

www.Ventrilo.co.il

דרכי יצירת קשר:
יוני-0525816697 ואו איימל: yoni@ventrilo.co.il.
סהר-0542589919 אימייל יתעדכן בקרוב.
שעות פעילות:
א-ה 15:00 עד 21:30 בערב.
ימי שישי ניתן לקבל שירות אך ורק באיימיל.
אז שיהיה לנו בהצלחה ותודה.

ikkon8 18-07-08 19:36

איש התמיכה שלכם לא תומך בשבת?
אם אני צריך עזרה ביום שבת דחוף וגם מנהל החברה לא יכול לעזור לי?

Jonathan Zeierman 18-07-08 19:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ikkon8 (פרסם 651459)
איש התמיכה שלכם לא תומך בשבת?
אם אני צריך עזרה ביום שבת דחוף וגם מנהל החברה לא יכול לעזור לי?

סהר,ואיש התמיכה שומרי שבת בגלל זה.
אני הוא המנהל וניתן לקבל ממני תמיכה בשעות סבירות.

Dima 18-07-08 22:44

יש לכם בכלל היתר מFlagship Industries להשתמש בשם התוכנה שלהם?

Sentiment 18-07-08 23:06

אתה יודע שזה נחשב כשם מסחרי ?
ואם רשמת את ה"חברה" שלך כעוסק פטור - ואין לך היתר מהמפעילים \ בעלים של התוכנה כמו שהבנתי מFlagship Industries.
אתה בעצם פתחת אפשרות לקבל תביעה שתספיק לסגור לך את ה"עסק" מהר מאוד ?

AmStAf 19-07-08 01:42

בהצלחה !

Jonathan Zeierman 19-07-08 01:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sentiment (פרסם 651533)
אתה יודע שזה נחשב כשם מסחרי ?
ואם רשמת את ה"חברה" שלך כעוסק פטור - ואין לך היתר מהמפעילים \ בעלים של התוכנה כמו שהבנתי מFlagship Industries.
אתה בעצם פתחת אפשרות לקבל תביעה שתספיק לסגור לך את ה"עסק" מהר מאוד ?

תשמע,
מאחר והדומיין אצלי כבר קרוב לשנה ולא נעשתה פניה מהחברה + הדומיין לא נתפס ע"י החברה,קח למשל את גוגל שתפסו את כל שמות המתחם שלהם.
אני לא עושה משהו זדוני אני מכור כחוק,הייתה פניה לחברה הם כבר כחודש לא עונים.
ואם היא תסגור אז היא תסגור,זו לא הדאגה שלי.
אשמח לקבל עוד ביקורות בונות.

Dima 19-07-08 01:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ventrilo ישראל (פרסם 651568)
תשמע,
מאחר והדומיין שלהם לא תפוס קח למשל את גוגל שתפסו את כל שמות המתחם שקשורות להם.
אני לא עושה משהו זדוני אני מכור כחוק,הייתה פניה לחברה הם כבר כחודש לא עונים.
ואם היא תסגור אז היא תסגור,זו לא הדאגה שלי.
אשמח לקבל עוד ביקורות בונות.

זה לא משנה מי תפס את הדומיין ראשון, ונטרילו זה שם מסחרי רשום אז זו כן הדאגה שלך, כי אתה עלול לקבל תביעה של המון כסף.
הם לא מחוייבים לענות לבקשות שלך, אתה זה שצריך לדעת לעבוד לפי חוק.

VoyaAGe 19-07-08 20:27

ואני לא בטוח שאנשים ירצו לקבל שירות מעסק שהוא נחשב כרגע ללא חוקי על ידיי שימוש בשם שהוא לא שלו,

hilfiger 19-07-08 21:35

זה שיש בידך את הדומיין ventrilo.co.il עוד לא עושה אותך וונטרילו ישראל
או שאני גם יקנה את הדומיין lamborghini.co.il ואני יהיה למבורגיני ישראל
זה נחמד מאוד שאתה עסק! שמתעסק רק בשרתי וונטרילו אבל להציג את עצמך כוונריטלו ישראל זו היתחזות !!!

אם אני טועה אשמח לראות מסמכים מחברת ventrilo ltd שמראים שאתה הנציג שלהם בישראל :]

וכמו שאמרתי אם אני לא טועה אז פורום הוסטס לא נותן יד לדברים לא חוקיים ומה שכבודו עושה זה לא חוקי בעליל!
אז טפלו בזה :]

Kuchi 19-07-08 22:33

LOL
ונטרילו ישראל ואין לך אישור מהחברה ?
זה כמו שאני אפתח microsofts.tv
ואני אגיד שאני המנהל של החברה מיקרוסופט
אתה הרגת אותי !
הוא קנה גם דומיין http://www.goteamspeak.co.il/
חחחחח
אם מישהו ירצה להרוס לך הוא ישלח אימייל לשתי החברות חחח

ariel20059 19-07-08 22:38

שיהיה בהצלחה

Extreme-Serv 21-07-08 00:40

גרועה מאוד , עצם העובדה שאתה אומר את המשפט "ואם היא תסגור אז היא תסגור,זו לא הדאגה שלי"

אתה בעצם אומר שלקוחות שמשלמים לך כסף , יכולים מחר בבוקר לקום ולגלות שהשרת שלהם למטה , זה לא מה שידאיג אותך ?
חוסר המקצועיות שנובע כאן מדיבורך בולט מאוד לעין , הוא מעיד על כך שאתה פתחת את העסק ש "עבודה לחופש הגדול" וכדי לעשות כסף קל , תוך שימוש בשם של חברה מסחרית ושלפי החוק אסור לך להשתמש בו .

ילד , אתה באמת חושב שעסקי אירוח האתרים ועניינים של כסף , שאפילו מבוגרים מתקשים להתמודד איתם , זה בדיחה ?
עזוב עסקי אירוח אתרים , נעבור לעסקים בכלל - בעסקים אין מקום לכסף קל , כשתפנים את זה וכשתיקח אחריות לעסק שלך ואולי תנסה לשים את עצמך במקום הלקוח ששילם לך כסף - אולי תהיה לך תובנה בסיסית לפתיחת עסק .

גם כשאני פתחתי את העסק שלי לפני 4 שנים , בחיים לא העזתי לומר שאם מישהו ינסה לסגור לי א תהעסק , אז אני אסגור ושזה לא מה שמדאיג אותי .
מה שצריך להדאיג אותך זה הלקוחות ואם הם לא מדאיגים אותך - אתה לא צריך לנהל עסק , כי הלקוחות - זה הדבר הכי חשוב בעסק וזה הדבר שבונה לך את העסק , כי בלעדיהם אין עסק - יש רסק .

נקודה למחשבה .

Jonathan Zeierman 21-07-08 14:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Extreme-Serv (פרסם 652273)
גרועה מאוד , עצם העובדה שאתה אומר את המשפט "ואם היא תסגור אז היא תסגור,זו לא הדאגה שלי"

אתה בעצם אומר שלקוחות שמשלמים לך כסף , יכולים מחר בבוקר לקום ולגלות שהשרת שלהם למטה , זה לא מה שידאיג אותך ?
חוסר המקצועיות שנובע כאן מדיבורך בולט מאוד לעין , הוא מעיד על כך שאתה פתחת את העסק ש "עבודה לחופש הגדול" וכדי לעשות כסף קל , תוך שימוש בשם של חברה מסחרית ושלפי החוק אסור לך להשתמש בו .

ילד , אתה באמת חושב שעסקי אירוח האתרים ועניינים של כסף , שאפילו מבוגרים מתקשים להתמודד איתם , זה בדיחה ?
עזוב עסקי אירוח אתרים , נעבור לעסקים בכלל - בעסקים אין מקום לכסף קל , כשתפנים את זה וכשתיקח אחריות לעסק שלך ואולי תנסה לשים את עצמך במקום הלקוח ששילם לך כסף - אולי תהיה לך תובנה בסיסית לפתיחת עסק .

גם כשאני פתחתי את העסק שלי לפני 4 שנים , בחיים לא העזתי לומר שאם מישהו ינסה לסגור לי א תהעסק , אז אני אסגור ושזה לא מה שמדאיג אותי .
מה שצריך להדאיג אותך זה הלקוחות ואם הם לא מדאיגים אותך - אתה לא צריך לנהל עסק , כי הלקוחות - זה הדבר הכי חשוב בעסק וזה הדבר שבונה לך את העסק , כי בלעדיהם אין עסק - יש רסק .

נקודה למחשבה .

אז ככה,
אל תכניס לי מילים לפה כי אני לא אחד מהאנשים האלו שזורקים הכל.
במידה ואצטרך לסגור אני ממש לא אשאיר את הלקוחות שלי ככה אתן להם פיצוי כספי.
ותראה אני לא אחד שחצי שנה בתחום אני כבר 3 שנים בתחום ובשבילי זה לא כסף קל,ולא עבודה לחופש עובד שלפני זה החברה הייתה קיימת עוד לפני החופש רק לא היתה רשומה,עבדתי בעוד הרבה חברות לא אציין פה את שמם.
כשאתה פתחת את העסק שלך הוא לא היה על שם מסחרי נכון?
אז כמו שאמרתי נשלח איימיל לונטרילו העולמית ועדיין לא ענו,אז כן במידה והם ישלחו לי מכתב שעלי לסגור את העסק,כן זה מה שאני יעשה,והלקוחות יפוצו בהתאם.
תודה רבה ויום טוב.

snirk 21-07-08 14:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ventrilo ישראל (פרסם 652372)
אז ככה,
ותראה אני לא אחד שחצי שנה בתחום אני כבר 3 שנים בתחום ובשבילי זה לא כסף קל,ולא עבודה לחופש עובד שלפני זה החברה הייתה קיימת עוד לפני החופש רק לא היתה רשומה,עבדתי בעוד הרבה חברות לא אציין פה את שמם.
אז כמו שאמרתי נשלח איימיל לונטרילו העולמית ועדיין לא ענו,אז כן במידה והם ישלחו לי מכתב שעלי לסגור את העסק,כן זה מה שאני יעשה,והלקוחות יפוצו בהתאם.
תודה רבה ויום טוב.

ועד אז, אל תתן לאנשים לחשוב שאולי אתה נציג של וונטרילו העולמית - והמינימום שאתה יכול לעשות זה לציין את זה וגם את זה אתה לא עושה.
תמציא לעצמך שם אחר ותן לינק פשוט להיכנס דרך הדומיין,
זה ששלחת אימייל באמת כול הכבוד על היוזמה, אבל זה שהם לא עונים לך לא פותר אותך מכלום.

Extreme-Serv 22-07-08 01:28

ציטוט:

אז ככה,
תודה רבה ויום טוב.

לא הכנסתי לך שום מילים לפה , זה ציטוט של מה שאתה אמרת .

בכל אופן , אני מאחל לך המון בהצלחה , אני עדיין לא מבין מה הטעם בהעלאת אתר לאוויר , השקעה של מרץ ואנרגיות בדבר שעתיד לרדת מהאוויר בקרוב מאוד .

להזכירך , היה אדם בעבר שפתח אתר בשם windows.com (אם איני טועה) והמטרה הייתה חברה לחלונות וחברת מיקרוסופט תבעה אותו . כמובן שהם ניצחו .

למענך ובשביל לקוחותייך - החלף שם .

בהצלחה

Virtual NET 23-07-08 09:24

ציטוט:

אז ככה,
תודה רבה ויום טוב.

בלי להיות מומחה עולמי בשמות מסחר ועסקים, אני יכול להגיד לך, מתוך היגיון בלבד - קודם כל מבקשים היתר, כשמקבלים אותו מתחילים להזיז עניינים

yuvdal 25-07-08 15:41

במוקדם או במאוחר יעשו משהו עם הדומיין הזה \:
בכל מקרה בהצלחה

Or|Godex.co.il 25-07-08 18:20

בהצלחה

dj fm 30-07-08 00:47

על מה הם יתבעו אותו? אז יש להם אותו שם SO?
אני לא ראיתי שהוא רשם שהוא מטעם ונטרילו העולמי? הוא בסה"כ מוכר שרתי וינטרילו!
שיהיה לך בהצלחה!
אתה יכול פשוט לישלוח לוינטרילו אימילים פקסים לברר את העינין וזהו!
ואם אני רוצה לפתוח כתובת עם כתובת חלונות וזה יהיה עסק לחברת חלונות כל שהיא!
איפה רשום שאסור שיהיה לי שם כמו שלהם אך בעיסוק אחר?
מחכה לתשובה בכלמקרה בהצלחה..

אופיר אדי 01-08-08 13:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dj fm (פרסם 654956)

על מה הם יתבעו אותו? אז יש להם אותו שם SO?
אני לא ראיתי שהוא רשם שהוא מטעם ונטרילו העולמי? הוא בסה"כ מוכר שרתי וינטרילו!
שיהיה לך בהצלחה!
אתה יכול פשוט לישלוח לוינטרילו אימילים פקסים לברר את העינין וזהו!
ואם אני רוצה לפתוח כתובת עם כתובת חלונות וזה יהיה עסק לחברת חלונות כל שהיא!
איפה רשום שאסור שיהיה לי שם כמו שלהם אך בעיסוק אחר?
מחכה לתשובה בכלמקרה בהצלחה..

הוא מציין את עצבו כחברת וונטרילו הישראלית....
לפני שאתה מגיב פעם הבאה תסתכל בין השורות.

Kuchi 01-08-08 14:08

א ) זה שמעלי הוא כתב "ונטרילו ישראל" זאת אומרת שהוא נציג עם אישור מהחברה העולמית כמו שאני יכתוב מיקרוסופט ישראל או
למבורגיני ישראל זה לא עובד ככה חייבים אישורים אם לא יאכלו אותו בלי מלח
ב ) ליאור אקסטרים כבר אמר אבל אני אתקן היה אתר בשם Windows.com של אחד שיש לו חברה לניקוי חלונות של של בינינים
ומה שקרה זה שמיקרוסופט תבעו אותו אבל מאחר והוא לא אמר כמוך "מיקרוסופ ישראל" אלה חברה לניקוי חלונות וWindows זה שם שאתה לא יכול לקחת עליו זכויות אז מייקרוסופט הפסידו אבל אז הם קנו מאותו אדם תדומיין ... הם לא ניצחו אותו !
ג ) יש עוד אתר של מתכנת בשם מייקי והוא פתח אתר בשם Mikrosoft.com פה הם עדיין ניסו להפחיד אותו אבל בסוף הם שילמו לו מליונים ועכשיו זה שלהם ...
ד ) מה הבעיה ? תחשוב על שם משלך ומה שתעשה זה פתח אתר מחדש של החברה ועל הכתובת ונטרילו והטים ספיק תשאיר מחירים ... של החברה שלך ולא אל תכתוב ונטרילו ישראל או טים ספיק ישראל אתה תשלם על זה פווווול כסף אחי חבל

WaReZ-MaN 03-08-08 17:01

שיהיה המון בהצלחה :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:15.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ