![]() |
bars.co.il - אינדקס בארים \ ניסיון ראשון לבאר
סתם היה לי משעמם כמובן, רוצה לדעת את דעתכם.
לא הצגתי עבודות דיי הרבה זמן =\ רק רוצה לדעת אם להמשיך או לא http://www.jup.co.il/files/04e5014284.jpg |
נחמד, הצבעים יפים.
בחורים האלה או "הבועות" מגניבות בצפייה הראשונית אבל משום מה לאחר צפייה ממושכת של 15-20 שניות זה כבר מפריע בעיניים.. אולי כדאי לדלל קצת את כמות הבועות. בכל זאת יפה מאוד וכמו שאמרתי הצבעים ממש מתאימים. |
תודה, עוד תגובות
|
ה"גזים" האלה יותר בולטים מהלוגו עצמו... שלא ממוקם טוב כל כך... חוצמזה נראה בינתיים בסדר נראה את התוצאה הסופית ככה קשה להגיב
|
איזה גזים?, ואיך בדיוק הלוגו לא ממוקם כל כך טוב? הרי אין עוד אתר שמיקמתי את הלוגו
תסביר את עצמך בבקשה :\ http://danstyle.co.il/bars/ תבדקו גם פה.. עריכה |
נשמע כאילו קשה לך לקבל ביקורת... קיצר...
העיגולים האלה עם המסגרת הלבנה זה הגזים כאילו... ולא הבנתי מה אמרת לגבי הלוגו " הרי אין עוד אתר שמיקמתי את הלוגו" |
ממש לא קשה לי לקבל ביקורת, במחשבה שניה יש סיכוי שאמצא לנכון להוריד את העיגולים
בכ"מ זה ציטוט ממך: "ה"גזים" האלה יותר בולטים מהלוגו עצמו... שלא ממוקם טוב כל כך... " אני לא מבין איך הלוגו לא ממוקם כל כך טוב |
בכללי אהבתי מאוד מאוד מאוד !
הבעיתיות לדעתי זה הפונט של bars... |
הוא כרגע נמצא למעלה בצד שמאל מאחוריו יש חלק מהרקע הירוק וזה... המיקום לדעתי לא טוב תנסה להזיז אותו לזה התכוונתי
|
אוקי תודה
|
המיקום של הלוגו לא משהו, דחוק בפינה.
סך הכל נראה לא רע, חבל שזה רק באר ולא אתר שלם. אף פעם לא הבנתי את הקטע של ליצור רק חלק מאתר ולא את כולו. |
ציטוט:
שבאתה לעשות משהו עשיתה חלק ויצא לך החשק\המוזה? בכל מקרה לגבי הלוגו לא צריך להזיז פשוט תבליט שים צל כזה עם מרחק 0 אמור לעשות ותבליט בקטנה כזה יותר גדול אולי מברשות מאחורה ושיהיה זוהר וכו' ולא אהבתי את התפריט טוב לעשות שם תפריט משנה כזה של צור קשר ושטויות או להציג את הזמן והתאריך אבל לעשות את כל התפריט בקטן למעלה לדעתי ממש לא נוח |
שטויות אחי, תיכננתי על זה גם פלאש
חוץ מזה אני לא עומד להמשיך את זה, זאת סה"כ עבודה משעמום, לא קורה לכם? |
הכל נראה יפה מאוד חוץ מהלוגו שנמצא בפינה ומסנוור אותי עם הירוק.
תנסה לסדר ללוגו מקום יותר טוב ולהגדיל אותו ובכלליות לתת לו גם צורה ולא רק טקסט. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ