![]() |
חשבון בנק לצעירים
אהלן, אני פותח בקרוב חשבון בנק (יום הולדת 14 עוד פחות מחודש |Lol|)
רציתי לדעת, האם יש לך בנק שאתם ממליצים עליו? הכי פחות עמלות, תנאים נוחים, שירות לקוחות טוב... עוד משהו, רציתי לדעת שהבנתי נכון. מגיל 14, ניתן לקבל כרטיס דיירקט, אשר לא ניתן להכנס בו למינוס, אך במידה ויש יתרה אפשר לבצע בו עיסקאות (לקנות שווארמה בקניון או בגדים ברנואר), נכון? כל עוד יש בו כסף הוא כמו כרטיס אשראי לכל דבר, ואני גם מקבל אחד כזה? של ויזה, ישראכרט וכולי... עוד משהו, כרטיס הכספומט שאני מקבל, הוא למשיכה מהבנק שלי בלבד, ומן הסתם רק מהכספומט, לא מעוד מקומות? אז, מה הבנק שאתם ממליצים עליו? והאם הבנתי נכון?! תודה תודה תודה לעוזרים... |
מצטרף..
גם לי יש יום הולדת 14 עוד פחות מחודש |Lol| בקשר לאשראי לא נראה לי שאפשרי מתחת ל16 עריכה: עכשיו קראתי על הדירקט וזה מצויין :P |
אני פתחתי בלאומי, אין שמה עמלות (שידרגתי לפני שבוע לכרטיס ויזה).
בכל מקרה אתה מקבל כרטיס כספומט, אתה לא יכול לקנות איתו באינטרנט ולא בחנויות, אבל אתה יכול להוציא איתו כסף בכל כספומט, כל עוד זה כספומט של בנק, אתה לא משלם עמלה על המשיכה. |
כמו שאני יודע, בבנק פועלים יש לך כרטיס ישראכרט צעיר מגיל 14, אך זה לא כרטיס אשראי לכל דבר,
אתה לא יכול לגהץ אלה רק למשוך מהכספומט. וכמו שאמרת יש שתי אפשריות, או לתת לך אפשרות להכנס למינוס; *להתקשר אל ההורים שלך ולהתריע על זה *להכנס למינוס, ומהשניה שאתה נכנס למינוס כל שקל שאתה מושך ימשכו מהחשבון של ההורים שלך *פשוט לתת אפשרות לא להכנס למינוס וזהו זהו |
ציטוט:
אני פתחתי חשבון לפני כמה שבועות הכרטיס הגיע ביום רביעי רק שלא היתי פה וכניראה ביום ראשון אני יקח אותו.. זה כרטיס רק להוציא מזומן! אין אשראי אין מינוסים אין עמלות אני מדבר על פועלים כן. לדעתי זה מכל כספומט לא בטוח! אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לישאול אני יכול לענות לך על הכול אם אתה רוצה לפתוח חשבון: שתי תמונות פספורט!+טופס שאתה רשום אצל ההורים שלך בת.ז עוד שאלות אתה יכול לישאול פה. |
אני יש לי חשבון של בנק פועלים, קיבלתי גישה לאינטרנט ואין עמלות על שום דבר [חוץ ממשיכה מכספומט שהוא לא של בנק].
אפשר להוציא מכל כספומט, הכרטיס אשראי לא מתאים לגיהוץ, אבל אפשר לקנות איתו דברים באינטרנט [קניתי דומיין, הצעתי כסף במכרזים ב-1buy1] בשביל לחפות על חוסר הדברים שיש בכרטיס הדירקט שילבתי איתו כרטיס Ycard.co.il שאיתו אפשר לעשות הכל, כרטיס שמטעינים ואין מינוסים, אני מטעין מההורים שלי ונותן להם כסף, וכל מה שאני צריך לקבל כסף מאנשים מפקידים לי לחשבון בפועלים, ולא חובה תמונות פספורט.. אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול. |
ציטוט:
דבר שני אתה רוצה להגיד לי שבכרטיס של פועלים הצלחת ליקנות באינטרנט? לי אמרו שאפשר להוציא מזומן וזהו! הפקידה אמרה! בקשר לYקארד ראיתי את זה אם כבר רוצים כרטיס לכל דבר אז ללכת עליו וחבל שני כרטיסים.. |
בנק לאומי, מומלץ :)
|
כרטיס דיירקט זה לא כרטיס אשראי, אין לו מסגרת ולא כלום רק למשוך שיש כסף בחשבון אני לא יודע למה זה טוב.
ונותנים את זה לילדים ולאנשים שלא סומכים עליהם בבנק ( שימו לב שרוב בערבים עם דיירקט (: ) אתה לא יכול לבצע תשלומים וזה לא יורד לך במועד מסוים כמו אשראי רגיל.. היה לי את זה פעם שהייתי קטן. |
אממ, סבבה, תודה לעוזרים.
לפועלים אין כרטיס pre paid כל ללאומי? ה YCARD נכון לעכשיו אני אלך ללאומי, הם עדיפים על העמלות של הפועלים, אפשר להזמין כרטיס אשראי שלהם (בלי קשר לחשבון בנק, אבל עדיף הכל באותו מקום) ובנוסף הם לא דורשים הפקדה שוטפת (הפועלים דורש הפקדה של 100 שקל כל חודש) ויש להם פחות עמלות על כרטיס האשראי מאשר לויזה אגב, הכרטיסים האלו (pre paid) קבילים בפייפל? יש מישהו עם ניסיון איתם? |
ציטוט:
ובשני הכרטיסים לא מצאתי שיש עמלות! אם זה כרטיס אשראי בינלאומי אין סיבה שפייפל לא יקבלו אותו יש באתר שלהם טלפון אתה יכול להתקשר ולישאול ולעדכן אותנו :). |
הכרטיס ישראכרט דירקט יכול לעשות את הפעולות הבאות:
בחשבון קטין לפחות בבנק הפעולים: ניתן למשוך ע"י הכרטיס עד 600 ש"ח ביום. פנקסי צ'קים עד 400 ש"ח. אתה לא יכול להיכנס למינוס,אני רואה את זה בצד חיובי מה שיש בחשבון זה מה שיש. כדאי לפתוח חשבון צריך לבוא עם 2 ההורים כאפוטרופוסים. הכרטיס עצמו נראה לי עולה הנפקה של איזה 22 ש"ח ואם אתה מאבד קוד או משהו אז גם לוקחים לך עמלה על קוד חדש ולחלופין גם עם אתה מאבד אותו. בהצלחה. |
ציטוט:
למשוך עד 400 שקל ביום אם יש יתרה בחשבון אין צ'קים! אתה לא יכול להיכנס למינוס! אפשר ללכת רק עם הורה אחד! הכרטיס לא עולה כלום! אין שום עמלה בחשבון לא הוצאת כסף לא כלום! בקשר לקוד אולי אבל בספק! |
לא לפתוח חשבון בבנק הפועלים !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי לך לדיסקונט יותר טוב מפועלים |
ציטוט:
ביננו בחשבון קטין כולם זה אותו דבר ההבדל זה מעל 16-18 ששם אתה משלם עמלות וכל מיני! |
ציטוט:
|
פועלים זה בנק שהופך תפועלים לתפרנים!
|
ציטוט:
וכל מה שאמרת אתה טועה,אני יכול להראות לך מסמכים המאשרים זאת. |
ציטוט:
אולי זה בגלל שאתה בן 15 מה שאני בספק אולי אתה פתחת משהו אחר אולי חיסכון אני יכול להראות לך הכול. |
איזה מוזר...אבא שלי פתח לי חשבון בלאומי ולא קיבלתי שום כרטיס |:
|
תיראה ,
ברשותי חשבון בנק צעיר אני בן 16וחצי פתפחתי את החשבון בבנק הפועלים תשמע, מכיוון שזה חשבון צעיר אין עמלות בכל הבנקים(לפי ידעיתי) וכן אם יש לך הכנסה קבועה של למעלה מ 500 שקלים בחודש עדיף לך לפתוח חשבון בנק |
לא לפתוח בפועלים ..
כי הם לוקחים עמלה על כל דבר..וכשאתה פותח חשבון אתה לא מקבל שום פלוסים הסניפים שלהם גרועים..אפילו מים אין ..תמיד עמוס , צעקות בסניף - לא נעים שם בקיצור.. השירות חרא (תקעו אותי עם מתלמדת בזמן שאני חוזר ואומר לה שאני צריך ללכת הכי מהר שאפשר ) ועוד דוגמאות לשירות חרא.. סחבת נוראית - הזמנתי צ'קים יחד עם הבנקט - הבנקט הגיע והצ'קים לא הגיעו כמובן שהצ'קים עולים כסף..וכן , גם על הבנקט אתה משלם. השבוע אני דואג להוציא את הכסף שלי משם..בכנות. |
ציטוט:
1.בחשבון קטין אין עמלה! 2.בקשר לעומס אולי נפלת על שעה ויום עמוס 3.צעקות קרא סעיף 2 ואנשים היו עצבנים מזה! 4.אז תקעו אותך עם מתלמדת SO היא לומדת ומאחורי על מתלמדת יש אחת שמלמדת אותה ואם יש בעיה היא מתקנת ועוזרת 5.בקטין לא ניראלי שאפשר צ'קים ואם כן זה ללא עלות ואם זה חשבון רגיל אז ברור שתשלם עמלה על להזמין צ'קים ככה בכל בנק וגם יצאו עמלות חדשות ככה שלכולם זה אותו דבר! |
מממתי ביכלל אפשר להוציא פינקס צ'קים מתחת לגיל 18, הצחקתם אותי S:
שנית, בשום בנק את גיל 18 אין עמלות, אחרי זה יש חשבון חייל גם אין עמלות, אחרי זה חשבון סטודנט גם אין עמלות.. בפועלים |
בטח שאפשר צ'קים מתחת גיל 18... אבל יש עליהם הגבלה, עד 400 שקל לצ'ק או משהו כזה..
|
אני יודע מגיל 16 אפשר מתחת לזה אתה תצטרך חתימה של ההורים,וכרטיס אשראי לא תקבל בכל הבנקים עד כמה שאני יודע בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה לא צריך לרוץ לפתוח חשבון בנק יהיה לך מספיק זמן שתגדל.
|
ציטוט:
בבנק לאומי (אולי בעוד בנקים), מעל גיל 16 אפשר להזמין פנקס צ'קים. אני היום פתחתי חשבון, אין עמלות אין כלום, הלכתי תוך 15 דקות היה לי חשבון, עוד שבוע אני מקבל כרטיס למשיכת כסף מקספומט וזהו. לא יותר מדי מסובך |
ציטוט:
בדיוק! גם אני מחר בבוקר אמור לקחת את הכרטיס אם לא יהיה בעיה או משהו.. אגב יש לך מושג אם אפשר לתת לבנק הוראה שיהיה אפשר להעביר כסף באינטרנט? ולא רק לצד ג' |
ציטוט:
תחסוך תגובות , אין לך מה להגן על הבנק..אני מבקר את מה שאני חושב שנחשב גרוע , ואני יודע על מה אני מדבר. אותך קונים במילים והבטחות , אבל לי יש ניסיון עם הבנק.. יש עמלה גם יש . אתה תלמד את זה על בשרך כשתתחיל לזוז עם החשבון שלך. אין דבר כזה יום עמוס ..הבנק פתוח שעות ספורות כל יום לכן הוא תמיד עמוס . אנשים לא עצבניים מזה שהבנק עמוס וגם אם כן , אנלא מוצא לנכון לצעוק ולהרים את הבנק עם הצעקות ..מי שצועק ומפריע לשאר הלקוחות מקומו לא בבנק ואם בבנק , אז בחדר סגור 1 על 1 עם המנהל של הבנק או משהו כזה..כשזה לא קורה זה הופך למטרד . 100 איש לא אמורים לשמוע למה אותו בנאדם לא יכול להוציא כסף..זה לא מעניין אף אחד . מה זאת אומרת תקעו אותך עם מתלמדת SO ? אם אני לא רוצה לקבל שירות ממתלמדת ? כשאני צריך שירות מהיר ודורש אותו הם אמורים לתת לי שירות מהיר..לא מספיק שאני משלם עמלה על השירות של הפקידה אני גם נתקע עם אחת שלא יודעת את העבודה . יש צ'קים - אני לא מדבר באוויר ..זה רק מוכיח שאין לך ניסיון ואתה מגונן עליהם בלי בסיס.. אני מציע לך להיות כמה חודשים ולראות מה באמת קורה. ככה תוכל לשפוט את הבנק.. כל ההבטחות שוא האלה שלהם בלי עמלות , רק מתנות לא קיימת בתכלס ..אולי פעם זה היה ככה אבל היום - אין מצב ואם יש - אני עכשיו עובר לבנק כזה . |
אפשר צ'קים מגיל 16,הגבלה של 400 ש"ח, אפשר להוציא כ"א, וכרטיס כספומט, אפשר בעצם הכל, רק שעל הכל יש הגבלה =)
אבל אני לא חושב שנער בגיל הזה צריך יותר.. |
ציטוט:
אין לי סיבה להגן על הבנק אני לא קשור אילהם מלבד שיש לי חשבון שם. אתה פשוט מדבר מחוסר ידע איזה עמלות בדיוק זה שיש לך אולי חשבון רגיל ולא קטין זה לא אומר שלקטין יש עמלות אין לי שום עמלה אין כלום נדה גורנישט! אין אין אין שום עמלה לא משלם אגורה! אין צ'קים בדוק! אני יכול לסרוק לך את הדף שרשום שם הכול[שיהיה לי סורק!] פעם הבאה לפני שאתה אומר משהו תברר! |
אני בדיסקונט.. תנאים נוחים והתמיכה שם מעולה.
אני אישית עם ויזה לצעירים וזה אשראי לכל דבר אתה יכול לעשות איתו קניות איפה שאתה רוצה (בארץ כמובן) וגם באינטרנט(כמובן גם באתרים ישראליים). לי אישית אין בעיות איתם.. אני פטור מעמלות ולכל דבר שהייתי צריך תמיכה קיבלתי אותה. |
לא ממליץ לך למהר..קח את הזמן אתה רק ילד..
|
ציטוט:
לי יש ויזה אלקטרון של לאומי וקניתי כבר פעמיים מגודדי. |
ציטוט:
וגם עמלות יש תחכה ותראה אח שלי חייל שזה אמור להיות בלי עמלות אם תראה תחשבון שלו תראה מה הולך שם תקבל חום יש עמלות ! |
ציטוט:
אני דיברתי על חשבוןן חייל? אני דיברתי על חשבון קטין |
אחי אני בן 17 עכשיו ויש לי חשבון קטין בבנק איגוד ואני מאוד מרוצה. ממליץ.
|
אני בבנק הפועלים שנה וחצי או שנתיים ככה...
ואין שום עמלה על חשבון צעיר,הפקדתי מלא צקים אגורה לא לקחו ממני,אף פעם גם לא שילמתי על שירות של פקיד כזה או אחר... אבל מה שכן אם אתם מוציאים כסף מכספומט בקניונים לא משנה אם זה חשבון צעיר או לא יש עמלה של 5-8 שקל,גנבה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ