![]() |
ssh בלינקוס ? = וינדוס ?
שלום לכולם.
איך בעלי שרת וינדוס שוריתם על השרת מרחוק ? (המקביל של ssh בוינדוס) |
ע"י התוכנה putty.
|
יש תוכנה אני לא זוכר את השם שלה, אבל אם אני לא טועה היא יותר פשוטה מה SSH (לפחות למתחילים)
ציטוט:
|
ציטוט:
|
remote desktop
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מחפש ל Windows ולא ל Linux. http://www.microsoft.com/windowsxp/d...dclientdl.mspx הנה קישור ל Remote Desktop. תהנה |
יש מלא
לא חסר RAdmin Remote Desktop וכו' וכו' ממש רואים דסקטופ למרות שאני מת על ה NC.exe |
Telnet גם אפשרי לשליטה על שרתי Windows
|
בוא נעשה סדר בדברים,
Putty == לקוח למחשבים המריצים מערכת מבית מיקרוסופט(ווינדוס) ודרכה מתחברים לשרת SSH מרוחק * 'SSH Client' ע"פ ההגדרה. SSH == הפרוטוקול עצמו. sshd == שירות(צד שרת) של הssh - אליו בעצם מתחברים * אגב, ישנו שירות sshd למרבית מערכות ההפעלה ( ספארק, לינוקס, FreeBSD, ווינדוס ועוד.. ) - כן, אפשרי לשלוט על מכונת 'Windows' מרוחקת בקונסול( אחרי הכל גם בWindows הכל מתחיל ונגמר בפקודות. ) עכשיו לגבי השאלה המקורית, הסטנדרט הוא Terminal Services(בחברות), או הגירסא ה'חינמית'-המבוססת במערכת-'Remote Desktop Sharing'. ( ישנם אפשרויות נוספות, כגון WinVNC, rVNC וכו'.. ) המשך יום/לילה נעים, Nexus. |
יש את logmein.com :P
|
ציטוט:
עכשיו מה לדעתך הכי מומלץ ? (אבל במחיר סביר לא 6 אלף $) |
Terminal Server
Radmin(Password) VNC. לפי מה שאני יודע. |
ציטוט:
במקרה הזה, אני ממליץ עליו, הוא יענה על כל הדרישות בצורה הטובה ביותר. ( כלי חינמי כמובן-בילט אין במערכת ההפעלה-Windows.. ) יום/לילה טוב, Nexus |
Remote Desktop מובנה בכל שרת חדש מ2000.
|
ציטוט:
זה אתה sk? אם כן באיסיקיו אני אסביר לך ואפשר גם דרך גישת דוס(telnet) ויש עוד מלא דרכים אבל הכי טובה ובטוחה זה טרמינל (שליטה מרחוק על שולחן עבודה) ואם אתה לא sk אתה יכול לפנות אלי באיסי | /\ |
שאלה פשוטה,
למה אתם עונים על שאלה שכבר קיבלה תשובה-מעל אחת, תשובות מפורטות ומוסברות? סתם כדי שיהיה כתוב "נוספה לך הודעה למונה" ? מה יעזור אחרי שענו במפורש, "תשובה X" שתרשמו "תשובה X" או "כן מה שהוא אומר" ?! Nexus. |
ציטוט:
טענה מוגזמת אתה לא חושב?:qqb010: |
תודה לכולם,במיוחד לך Nexus רואים שיש לך ידע רב :)
|
ציטוט:
תגובת "חיזוק" בטוח לא מפגינה ידע, אז אני די שולל את זה, למרות שהכל אפשרי. ) אולי אחרי תגובה אחת מסודרת ומלאה, לכתוב תגובה בסיגנון 'מחזק', אפשר להבין, אבל 1,2,3,4,5 ? כמה אפשר? בדיונים יותר גדולים זה לפעמים עובר כבר את ה2\3 עמודים בסתם תגובות "חיזוק" - כיבייכול.. stav, תודה, שמח לעזור. Nexus. |
ישנו שירות יחסית זול של חברת LogMeIn.com תנסה את גרסת LogMeIn IT לתקופת נסיון.
תוכנה מעולה! |
mstsc
:) |
ווינדוס יותר נוח מלינוקס D:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ