הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   דקה 60 בית''ר מושפלת 4-0 ע''י הפולנים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66031)

ariel20059 06-08-08 22:08

בית''ר הושפלה 5-0 ע''י הפולנים

אין לי מה להגיד כל מילה מיותרת הכותרת מדברת בעד עצמה

ולחשוב שםה לא הסכימו להחליף ביתיות עם ברצולנה

דור 06-08-08 22:19

איך רמי ווייץ אמר?
"קאלה הזה איש אשכולות"

Proviewz 06-08-08 22:23

מממממ... כצפוי?

ohadsti 06-08-08 22:31

כן כן... איפה כל האלה שאמרו שבית"ר יכולה לצאת תקו עם ברצלונה?
בושההה זה לא ההפסד זה אך שהם משחקים

דור 06-08-08 22:32

5

Counter-israel 06-08-08 22:34

איזו שחיטה , לא יאומן .
הם פשוט משחקים כמו ילדים.

Striker 06-08-08 22:42

LOL :)
שמתי שהם יפסידו למרות ה+1 שהיה להם :)

ariel20059 06-08-08 22:49

זה היה כזה ברור לא באמת חשבתם שיקרה פה איזה משהו לא? פוקסים אין הרבה

נריה 06-08-08 22:52

תאמת לפני המשחק כן האמנתי לאור היכולת של שבוע שעבר
במחצית עוד האמנתי שיהיה מהפך
אבל אחרי זה ....

opsite 06-08-08 22:56

אני נזכר שאמרו בהתחלה " ביתר נגד קרקוב " בהגרלה

בנאדו וכולם קפצו חחחח כמו לא יודע מהה זה מה שקורה מהזילזול !

וגם מזה שהשחקנים משחקים עם $$$ ולא מהנשמה !

אין כמו מכבי חיפה :) שחקנים מהלבבבבבבבב !! בנאדו עזבב לטובת הכסף הוא יודע בעצמו איפה הוא חווה כדורגל אמיתי

רותם 06-08-08 22:58

בתור אוהד בית"ר אני מתבייש בקבוצה וברוח הלחימה שהיא הפגינה :(
אבל בית"ר גם ברגעים הקשים אני אתמוך בך.
יום עצוב לכודרגל הישראלי..

ariel20059 06-08-08 23:00

ממש יום עצוב =\ =[

Vitalist 06-08-08 23:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי opsite (פרסם 657361)

אין כמו מכבי חיפה :) שחקנים מהלבבבבבבבב !! בנאדו עזבב לטובת הכסף הוא יודע בעצמו איפה הוא חווה כדורגל אמיתי

שחקנים מהלב שאפילו קבוצות שכונה כמו סכנין מנצחות ולא הגיעו לאירופה.
בקשר לבית"ר - ביזיון. איך הם מפסידים לקבוצה עם תקציב פי כמה וכמה קטן יותר? ועוד בתוצאה כזאת? שיתביישו להם. מקומו של אוחיון הוא לא בבחרת ועידן טל צריך להיות המחליף האחרון שישחק רק במידה והשחקנים האחרים פצועים. ברק יצחקי לא מתאים פשוט פנים ואופן להרכב הפותח של הנבחרת - איזה פרייאר עזב את בלגיה בשביל זה ועוד טען שבבית"ר יש לו סיכוי יותר גדול לקבל חשיפה. וגם כל ההגנה של בית"ר גרועיה (חוץ מגרשון שלא שחק היום) בנאדו גם צריך להיות כמה שיותר רחוק מהנבחרת. קאלה שוער שלא מתאים לרמה גבוה שחק בצורה זוועתית שלא רואים כל יום. בית"ר צריכה לעשות הכל כדי להביא את דודו אווט (אם כל הכבוד לדוידוביץ' - אווט כמה רמות מעל כל הליגה) אם הם רוצים להתקדם למקום כלשהו. וגם אם זה אומר לשלם מיליונים.

בנתיים אבראו אכזה גמורה. כגדול הצפייה - גודל האכזבה. מרגישים בחסרון של קשר שיודע לשחק ולדחוף את השחקנים - מסוג החשקנים שכבר היו בבית"ר - אלברמן, לרואה ופרננדז.

Shiran 06-08-08 23:26

זה מה שקורה כששחקנים משחקים בשביל סמל ה $ ולא סמל הקבוצה.

אבל אני חייבת להגיד שזה לא היה צפוי...

Omrip 07-08-08 00:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Shiran (פרסם 657371)
זה מה שקורה כששחקנים משחקים בשביל סמל ה $ ולא סמל הקבוצה.

אבל אני חייבת להגיד שזה לא היה צפוי...

|קורץ|

Vitalist 07-08-08 01:00

ת'כלס שלא ימכרו לכם שיט כמעט כל השחקנים משחקים בשביל ה-$.
זה שחלק מהחשקנים לא הצליחו להשיג משכורות מטורפות זה לא אומר שהם לא היו שמחים להתחלף עם שחקני בית"ר.
רק בודדים משחקים איכשהו בשביל הסמל ובשביל הקבוצה ומוכנים לוותר על כסף. למשל כריס ווטסון מחולון.

DanielS 07-08-08 01:20

ציטוט:

מה שנכון נכון :)

ואגב מי שדיבר על מכבי חיפה(Vitalist).. תזכיר לי כמה אליפויות יש לנו וכמה לבית"ר... ושאני לא אזכיר את ההיסטוריה שלנו בחו"ל .. אז בבקשה..

ILDigital 07-08-08 01:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DanielS (פרסם 657401)

ואגב מי שדיבר על מכבי חיפה(Vitalist).. תזכיר לי כמה אליפויות יש לנו וכמה לבית"ר... ושאני לא אזכיר את ההיסטוריה שלנו בחו"ל .. אז בבקשה..

והיום מה נשאר לכם? להתענג על סיפורי גבורה שלכם.

לכל המגיבים האנטי, נכון היום הראנו תצוגת שפל, שיחקנו כמו הקבוצות שאתם אוהדים, ללא חיבור וללא אופי, אבל בדבר אחד לא ינצחו אותנו, לא ניתן לכם לרקוד לנו על הדם, יא קנאים.

להזכיר לכם איפה הקבוצות שלכם ואיפה בית"ר, השפלנו אתכם בליגה שנתיים רצוף, מה שנשאר לכם כמו אוהדי חיפה זה להתענג על העבר שלכם, אתם לא שווים כלום, בנתיים שאנחנו שיחקנו באירופה השנה אתם נאבקתם בקרבות תחתית או במקרה הטוב התכוננתם לאינטרטוטו.

אין לי מה להגיד עוד, בית"ר ביישה את עצמה, לא אתכם ולא את ישראל.
איך אוהדי הפועל נוהגים להגיד " אנחנו מייצגים רק את הפועל" אז מה קרה פתאום הם רואים בבית"ר משהו שמייצג את המדינה? צבועים נמאסתם!!.
לא נותר לי להגיד אלה דבר אחד, כולכם יכולים להאכל, בשקט או ברעש זה כבר בחירה שלכם, אנחנו בית"ר שאומנם באירופה לא ניראים כמו קבוצה אבל בליגה נדאג להאכיל אתכם כמו שהאכלנו בשנתיים האחרונות...

אהה ושני מילים לאוהדי מכבי ת"א- סנטה קולומה.

ILDigital 07-08-08 01:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 657369)
שחקנים מהלב שאפילו קבוצות שכונה כמו סכנין מנצחות ולא הגיעו לאירופה.
בקשר לבית"ר - ביזיון. איך הם מפסידים לקבוצה עם תקציב פי כמה וכמה קטן יותר? ועוד בתוצאה כזאת? שיתביישו להם. מקומו של אוחיון הוא לא בבחרת ועידן טל צריך להיות המחליף האחרון שישחק רק במידה והשחקנים האחרים פצועים. ברק יצחקי לא מתאים פשוט פנים ואופן להרכב הפותח של הנבחרת - איזה פרייאר עזב את בלגיה בשביל זה ועוד טען שבבית"ר יש לו סיכוי יותר גדול לקבל חשיפה. וגם כל ההגנה של בית"ר גרועיה (חוץ מגרשון שלא שחק היום) בנאדו גם צריך להיות כמה שיותר רחוק מהנבחרת. קאלה שוער שלא מתאים לרמה גבוה שחק בצורה זוועתית שלא רואים כל יום. בית"ר צריכה לעשות הכל כדי להביא את דודו אווט (אם כל הכבוד לדוידוביץ' - אווט כמה רמות מעל כל הליגה) אם הם רוצים להתקדם למקום כלשהו. וגם אם זה אומר לשלם מיליונים.

בנתיים אבראו אכזה גמורה. כגדול הצפייה - גודל האכזבה. מרגישים בחסרון של קשר שיודע לשחק ולדחוף את השחקנים - מסוג החשקנים שכבר היו בבית"ר - אלברמן, לרואה ופרננדז.

כן, שירן יניי מתאים לנבחרת, אהה נכון גם עבאס סואן ואיך שחכנו את השחקן האגדי.. וואליד באדיר.
תעשה טובה לעצמך ותשתוק, אם היית כל כך מבין בכדורגל היית בטח מבחין במכונה הזו שנקראת- אבארו. שחקן ששיחק את רוב הקריירה שלו בדרום אמריקה, מנטאליות שונה לגמריי ממה שיש בליגת העלק שלנו, ועדין הוא מצליח להתבלט, מילת המפתח עם חלוצים ובלמים היא- סבלנות, שיהיה תיאום בינו לבין ההתקפה תיראה את המפלצת שמכונה "אל לוקו"

לגביי יצחקי, עכשיו אני רואה באמת שההבנה שלך בכדורגל נושקת ל-0
יצחקי הוא הקיצוני הימני הכי טוב כיום בישראל, ולא בוזגלו שעדיין לא קרע זוג נעליים.

Shiran 07-08-08 02:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DanielS (פרסם 657401)

תזכיר מה? את מאלמו?
אתם חיים 10 שנים מנציחון על הרכב שני של מנצ'סטר...

SpiKerG 07-08-08 05:58

חחח נו ? מי אמר שבית"ר היא ברמה של אמצע הטבלה בספרד? ....

חחחחחחחחחחחח
קרקוב הפולנים האלו אכלו אותם בלי סוכר!!!!! מלח!!!! ופלפל!!!!

וואי וואי איזה פדחנים :/....

מה חשבתם אוהדי בית"ר שבאמת תגיעו לברצלונה? לא נראה לי...
קרקוב זו קבוצה אלפות פולין! והרמה בפולי בכדורגל פייייייייייייייייי 100000000000 יותר טובה מפה בארץ ובטח שהם יותר טובים מבית"ר..

עכשיו אין תירוצים לספר , אל תגידו שהיה מטוס שאיחר , שלא היו אוהדים , והמשחק הזה אם היה בטדי הייתם מנצחים..
ממש לא.

פרלין|בר מתוקים 07-08-08 06:45

חחחחח משחק פשוט גרוע של ביתר, ממש השפלה הם עברו.
לא רציתי להגיב לשטויות שכתבו באשכול הקודם על זה שביתר היא ברמה של אמצע טבלת ספרד. הם לא ברמה ולא בכושר של הליגה השנייה של ספרד לטעמי.
ועוד לחשוב שחלק מפה חשבו שהיא תעבור את ברצלונה |Lol|

ariel20059 07-08-08 06:59

מי שחש בפה שיהא תעבור את ברצולנה חי בסרט כזה רעעע קבוצה בינונית פולנית שכולם אומרים שהם בערך באותה רמה שלנו מביסה אותנו 5-0 אז מה נשאר?

RAS 07-08-08 07:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ILDigital (פרסם 657404)
והיום מה נשאר לכם? להתענג על סיפורי גבורה שלכם.

לכל המגיבים האנטי, נכון היום הראנו תצוגת שפל, שיחקנו כמו הקבוצות שאתם אוהדים, ללא חיבור וללא אופי, אבל בדבר אחד לא ינצחו אותנו, לא ניתן לכם לרקוד לנו על הדם, יא קנאים.

להזכיר לכם איפה הקבוצות שלכם ואיפה בית"ר, השפלנו אתכם בליגה שנתיים רצוף, מה שנשאר לכם כמו אוהדי חיפה זה להתענג על העבר שלכם, אתם לא שווים כלום, בנתיים שאנחנו שיחקנו באירופה השנה אתם נאבקתם בקרבות תחתית או במקרה הטוב התכוננתם לאינטרטוטו.

אין לי מה להגיד עוד, בית"ר ביישה את עצמה, לא אתכם ולא את ישראל.

שיחקתם באירופה? מי ישמע איזו אירופה, נפלתם על ההתחלה. מצטער אבל זה לא נקרא "שיחקנו באירופה" גם שנה שעברה, אותו דבר.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ILDigital (פרסם 657405)
אם היית כל כך מבין בכדורגל היית בטח מבחין במכונה הזו שנקראת- אבארו. שחקן ששיחק את רוב הקריירה שלו בדרום אמריקה, מנטאליות שונה לגמריי ממה שיש בליגת העלק שלנו, ועדין הוא מצליח להתבלט, מילת המפתח עם חלוצים ובלמים היא- סבלנות, שיהיה תיאום בינו לבין ההתקפה תיראה את המפלצת שמכונה "אל לוקו"

לגביי יצחקי, עכשיו אני רואה באמת שההבנה שלך בכדורגל נושקת ל-0
יצחקי הוא הקיצוני הימני הכי טוב כיום בישראל, ולא בוזגלו שעדיין לא קרע זוג נעליים.

תגיד לי.. בשביל מה בית"ר הביאו את אבראו? כדי שיהיה איתם באירופה!! לא בשביל הליגה!! היה לבית"ר כמה? חודש ימים לחבר בין הקבוצה? היו צריכים לעשות את זה.. כי אחרי הכל אבראו חד משמעית בא בשביל אירופה.

בנוגע ליצחקי, ראינו אותו היום איך הוא החטיא מול שער ריק 2 מטר, כנ"ל הוא - הביאו אותו בשביל אירופה.

לפי דעתי בית"ר היו צריכים להביא חלוצים כבר בינואר לליגת האלופות כדי שיתחברו, ראינו אתמול את אבראו לא עשה כלום. פרננדז היה אולי הכי בולט אם אפשר לאמר.

Inet 07-08-08 09:19

היה שחיטה :)
חחח

yNaxon 07-08-08 09:30

יש לי רק משהו אחד להגיד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התקשורת בקושי נתנה אפשרות שבית"ר לא תעלה וזה התפוצץ להם בפרצוף..
קאלה המלך!

ILDigital 07-08-08 10:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YsTyle (פרסם 657439)
יש לי רק משהו אחד להגיד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התקשורת בקושי נתנה אפשרות שבית"ר לא תעלה וזה התפוצץ להם בפרצוף..
קאלה המלך!

תסלח לי אבל את מי אתה אוהד?
תתבייש לך, זה מה שיש לי להגיד.

החופש הגדול עשה פה רע לרוב הילדודס..

ILDigital 07-08-08 10:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RAS (פרסם 657428)
שיחקתם באירופה? מי ישמע איזו אירופה, נפלתם על ההתחלה. מצטער אבל זה לא נקרא "שיחקנו באירופה" גם שנה שעברה, אותו דבר.

תגיד לי.. בשביל מה בית"ר הביאו את אבראו? כדי שיהיה איתם באירופה!! לא בשביל הליגה!! היה לבית"ר כמה? חודש ימים לחבר בין הקבוצה? היו צריכים לעשות את זה.. כי אחרי הכל אבראו חד משמעית בא בשביל אירופה.

בנוגע ליצחקי, ראינו אותו היום איך הוא החטיא מול שער ריק 2 מטר, כנ"ל הוא - הביאו אותו בשביל אירופה.

לפי דעתי בית"ר היו צריכים להביא חלוצים כבר בינואר לליגת האלופות כדי שיתחברו, ראינו אתמול את אבראו לא עשה כלום. פרננדז היה אולי הכי בולט אם אפשר לאמר.

אם היית מבין קצת יותר בכדורגל היית רואה מה שהרבה אנשים ראו, אבארו שחקן מדהים, מספר 9 קלאסי שמשחק עם הגב לשער ולא שחקן שמייצר לעצמו מצבים, מה שנקרא חלוץ רחבה קלאסי.
לא אשמתו שהקישור של בית"ר היה בסוג של הלם קרב ולא סיפק לו כדורים.. הוא לא אמור לעשות הכול לבד.
יצחקי? יש לי דבר אחד להגיד לך- חחח
יצחקי השחקן הישראלי הכי טוב היום נקודה!
גם הנרי וגם אטו החטיאו מול שער ריק, זה לא הופך שחקן לחלש.
בקיצור אני ממליץ לך להבין לפני שאתה מגיב.

dvirhazout 07-08-08 11:08

חבל...
בית"ר פשוט לא הגיעו למשחק אתמול :\

Light 07-08-08 12:19

איזה יום שמח לי היום
5 חתיכות בראשששששששששששששש

הוא הא מה קרה
בארסה לא באההה :)

ולתגובה הרצינית
הקבוצה הנאלחת ביתר ב.(בושה) יאיר ירושלים שיחקה משחק מחפיר בחוסר אחריות.
או בקיצור:עונה כזאת והפועל אלופה!! :)

Jonathan 07-08-08 12:31

קאלה אלוהים .
יהיה חם בשבת

Light 07-08-08 12:40

חחחח קאלה אלוהים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
הרגת אותי עכשיווווו :D :D :D

Ron | CSite.co.il 07-08-08 13:48

אני לא מבין מה שאר אוהדי הקבוצות כל כך שמחים,
אחרי הכל אנחנו לקחנו דאבל והיינו טובים ממכם ככה שעדיף לכם לשתוק.

בנוגע למשחק אתמול,
השחקנים של בית"ר פשוט ביישו את הסמל וצריך לקנוס את כולם (אם אפשר) והכי חשוב - ששום יילך הביתה.
לא רק בגלל הכישלון השנה,
אלא גם בגלל הכשלון בשנה שעברה בית"ר בנתה פה קבוצה לאירופה כבר שנתיים ברציפות ונכשלה.

לדעתי היחיד שהביא קבלות כשהיה בארץ,
הוא לואיס פרננז כשהוא היה בבית"ר ראינו את בית"ר קבוצה שמשחקת יפה וראינו פה זרים איכותיים שלא נראו בארץ!

Elior 07-08-08 14:02

איפה הבדרנים שחשבו שבית"ר ברמה של ברצלונה?

עודד יומיים למניאק...להביא שימשיותתתתתתתתתתת

maor 07-08-08 16:13

ציטוט:

ממש.. ראינו עונה שעברה אפילו לא התאמצו לרוץ מה אכפת להם מהאוהדים
בקשר לביתר אם הייתי עולה הייתי משחק יותר טוב

RAS 07-08-08 16:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ILDigital (פרסם 657452)
אם היית מבין קצת יותר בכדורגל היית רואה מה שהרבה אנשים ראו, אבארו שחקן מדהים, מספר 9 קלאסי שמשחק עם הגב לשער ולא שחקן שמייצר לעצמו מצבים, מה שנקרא חלוץ רחבה קלאסי.

לא אשמתו שהקישור של בית"ר היה בסוג של הלם קרב ולא סיפק לו כדורים.. הוא לא אמור לעשות הכול לבד.
יצחקי? יש לי דבר אחד להגיד לך- חחח
יצחקי השחקן הישראלי הכי טוב היום נקודה!
גם הנרי וגם אטו החטיאו מול שער ריק, זה לא הופך שחקן לחלש.
בקיצור אני ממליץ לך להבין לפני שאתה מגיב.

אבראו - איפה אתה רואה שכתבתי שהוא שחקן חלש!? להפך, הוא שחקן מעולה. כתבתי שהביאו אותו במיוחד לאירופה, בית"ר לא כ"כ האמינה שהיא תעוף בשלב כ"כ מוקדם.

יצחקי - כנ"ל. איפה כתבתי שהוא לא טוב? אם כבר מדברים עליו - שחקן בינוני.. בטח שלא הישראלי הכי טוב. (וגם דבר כזה אין ממש, לאיזה תפקיד אתה מתכוון? החלוץ הטוב של ישראל הוא ללא ספק קולאוטי וגם ברדה בכלל לא רע. קשר זה כמובן בניון וגם אלברמן לא נופל ממנו בהרבה)

sport 07-08-08 19:06

איפה האשכול של ביתר-ברצלונה

http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=65811
אמממ הנה הוא... נוסטלגיה..
כנראה שצדקתי שם =)

Jonathan 07-08-08 19:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 657499)
איפה הבדרנים שחשבו שבית"ר ברמה של ברצלונה?

עודד יומיים למניאק...להביא שימשיותתתתתתתתתתת

שימשיות של מכבי חינם למנויים
:-)

yNaxon 07-08-08 20:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ILDigital (פרסם 657450)
תסלח לי אבל את מי אתה אוהד?
תתבייש לך, זה מה שיש לי להגיד.

החופש הגדול עשה פה רע לרוב הילדודס..

אל תקרא לי ילדודס..
ואני אוהד הפועל שמאושר שבית"ר עפה והושפלה.
אני ילד? לא.

עריכה:
אה כן, ואני לא מתבייש, אני מאושר :)

Elior 07-08-08 21:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jonathan (פרסם 657649)
שימשיות של מכבי חינם למנויים
:-)

לא הביאו לי :(

בכלל, אני שונא את היחס של המוכרים בגרבר לב המפרץ. מתחבאים מאחורי הזכוכית הממוגנת שלהם, עם יחסי אנוש ברצפה, ופרצופים שמדכאים אותך, נותנים לך הרגשה "למה באתי בכלל לפה?"...

יאללה...שיגיע שבת...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:17.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ