![]() |
החל מהיום חברת אוקסרב היא חברה חוקית ומספקת קבלות ללקחותיה
כמו שרשום בכותרת חברת אוקסרב היא חברה חוקית ומספקת קבלות ללקוחותיה נירשמנו ב מע"מ ובמס הכנסה זה היה אמור ליהיות ממזמן אבל עשו לי בעיות כי הייתי צריך אישור מהצבא ועוד כה דברים אבל בסוף נירשמנו אז שיהיה לנו במזל טוב
יום טוב |
מזל טוב,
אשמי אם תיצור איתי קשר יש לי כמה שאלות |
תן בבקשה את השם שנרשמתה איתו במע"מ כי יש לי אתר שבודק אני רוצה לראות
|
יפה.
כל הכבוד. שיהיה בהצלחה. |
למה אתה עדיין עם השפה העילגת הזאת??
"מעכשיו חברת אוקסרב היא חברה חקית..." הרגע אמרת שמהיום אתה עוסק ולא חברה!! דיי! |
בהצלחה מתן :)
אחלה שרתים ואחלה בן אדם |
תודה ובקשר למי שרשם תאמין לי שאני לא מבין בזה אבא שלי עשה את הכל אבל אני ניראה לי רשום תחת החברה שלו
http://147.237.72.24/WebOJSite/Compa...x?id=510458904 עריכה: שאלתי את אבא שלי וכן אני רשום תחת חסותו חברת אלקטרו חבש החברה שלו ואני יספק קבלות על השם שלו אסור לי על שם אוקסרב :( |
ציטוט:
|
בהצלחהה((+משומה חשבתי שאתם כבר רשומים ממזמן
|
בהצלחה לך :)
|
מזל טוב מתן ! ! ! :)
|
ציטוט:
ותודה גם לך טל :) |
מזל טוב מתן!
|
בהצלחה מתן!
|
בהצלחה ומזל טוב :)
|
תודה לכולם :)
|
ציטוט:
אני בטוח שאם מנהל החברה ירשום פה הודעה בפורום, אף אחד לא יגיד לו "אתה עוסק". כנ"ל בסטסרב, לפני שהם נרשמו..מישהו בכלל דיבר לכיוון שלהם ואמר "אתם עוסק" ? בהצלחה. |
ציטוט:
|
בהצלחה ..
|
ציטוט:
אתה לא רשום, אבא שלך רשום. הוא רק מנפיק עבורך קבלות ומבצע עבורך את ניהול החשבונות בעסק. העסק הוא עסק שלך, אתה עדין לא חברה. כשאוקסרב תהיה רשומה ברשם החברות אז תוכל לקרוא לה חברה. אמרת מקודם:"וואלה, אני לא מבין בזה". אז בשביל זה אנחנו כאן, כדי שתשאל :) חוץ מזה, בהצלחה :) |
למה דימה?
לדעתי הוא כן רשאי לקרוא לעצמו חברה, יותר נכון, "מחלקת אכסון האתרים של חברת X".. הוא עובד באותה שיטה שעסקים רבים כאן בפורום פועלים, מוציאים חשבוניות דרך צד ג'. דניאל. |
ציטוט:
הוא לא יכול להיות מחלקת אחסון אתרים בחברה שלא מתעסקת בזה נכון? |
לפי "מטרת החברה" באתר משרד המשפטים,
ציטוט:
לפי הוא רשאי לייצר ולשווק גוגואים אם ירצה. :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהצלחה גיטא שיהיה לך המון מזל טוב חחח
|
ציטוט:
לדעתי הוא רשאי לקרוא לעצמו חברה, אך כרגע זה לא כל כך קריטי (סה"כ פורום, לא?). נ.ב דימה, התרשמתי. יש הרבה פה בפורום שאומרים לכל אחד אתה לא חברה, ובאתר שלהם כל מילה שנייה היא "חברה". ובאתר שלך לא ראיתי את המילה אפילו פעםן אחת. ;) |
בהצלחה, רק לא הבנתי למה רשימת הלקוחות שלך מלא בדומיינים be עם דף עגינה של DA.. \=
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהצלחה מתן אחלה חברה ואחלה שרתים
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ