![]() |
*-דרושים לרשת אתרים חדשה-*
בס"ד
אוקי שלום לכולם אני עומד לפתוח רשת אתרים שתהיה רצינית: אז דרושים פורומים פורטלים אתרים כללים ועוד! **כמובן שדרוש אתר עם עיצוב יפה ועם כניסות.** לא חובה דומיין בנתיים. |
בס"ד
שכחתי לציין פרטים בחתימה. |
אחי, דבר איתי במסן...פרטים בחתימה
|
חחח אה הולך לפתוח רשת??
חשבתה על איך להתמודד אם זולה זון הענקית בלי כסף?? |
צור קשר (פרטים בחתימה)
|
אני מעצב אם תצטרך לעצב משהו אתר הרשמי של הרשת או כל דבר אחר >> תשלום צור קשר
|
ציטוט:
זולהזון זה רשת עלובה, שלקחה ת"קטע" של הסטלה מפורום סטלה זון :) צר לי לבשר לך, כל האתרים ברשת שלך הם אתרים דיי מכוערים, ועלובים. האתרים היחידידים שאפשר להגיד עליהם משהו זה RAR.CO.IL, וספורנטו. |
bs
למה אתה חושב שהרשת שלו? |
ציטוט:
יש לרשת גם את FreeTopSite שזה אתר מעולה. ואת RadioStreet שהוא ממש רדיו ברמה. ציטוט:
אחרת רוב הסיכויים שהיא לא תצליח. |
בקיצור...עידן אל תמהר לפתוח רשת.קח את הזמן.תבדוק שהכל תקין.שיש לך כסף להשקיע..ואז תעלה את הרשת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוספתי אותך אחי שלח לי הודעה אני לא מוצא אותך. |
ציטוט:
אז רגע freetopsites הם כלום radiostreet כלום?? וחכה יהיה להם עוד המון דברים הם רשת ענק!!!!! |
ציטוט:
|
אני לא מבין למה כל אשכול על איזשהו רשת אתרים נהפך לביקורת על זולה זון..
אין לי בעיה להתמודד עם הביקורת, אבל פשוט חבל על הזמן. הקהילה פה לא יודעת לפרגן בשום מצב ואני לא מצפה לקהל מהוסטס, לכן אני משאיר את ענייני הרשת מחוץ להוסטס. bs תתבגר, זה שסטלה זון מתקשרת איכשהו לזולה זון זה לא אומר שום דבר על הרשת! חוץ מהשם של הרשת והלוגו של הפורום של הרשת אין שום קשר בין סטלה זון לבין זולה זון. תפסיק להתעקש על דברים כל כך קטנים וכל כך אינפנטילים, אתה רק יוצא קטן מכל הסיפור שלעשות מנמלה פיל, תיהיה בריא ויום טוב. |
בס"ד
אפשר תגובות לעניין? |
בס"ד
יש עוד תגובות אנשים<? |
לי יש אתר טוב צור איתי קשר
|
ציטוט:
רק השם דומה, הפורום דומה הלוגו דומה וזה וזה וזה דומה אבל קשר אין בכלל חחחחחחחח "צירוף מקרים בלבד" |
ציטוט:
בס"ד אמ..תוכל אתה ליצור איתי קשר בבקשה: 259000892 |
הכי מצחיק שאנשים באים לי ב ICQ אומרים שהעתקתי מהם את השם
מוזר שSATLA-ZONE קיימים שנה, ו ZOLAZONE קיימים חודש |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ