הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   הוי כנרת שלי – בקרוב תישארי רק חלום (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66463)

Amits 17-08-08 14:09

הוי כנרת שלי – בקרוב תישארי רק חלום

הכנרת מתייבשת.
שימו לב להבדלים -
אז
http://farm4.static.flickr.com/3093/...4990eb25_o.jpg
היום
http://farm3.static.flickr.com/2170/...a2632412_o.jpg
אז
http://farm4.static.flickr.com/3217/...11d345e0_o.jpg
היום
http://farm3.static.flickr.com/2400/...3de02988_o.jpg
אז
http://farm3.static.flickr.com/2116/...78a64638ed.jpg
היום
http://farm3.static.flickr.com/2021/...8ce6443412.jpg

נעשה חישוב קטן.....
ב 10 שניות - זורם ליטר מים.
בזמן שאתם מצחצחים שינים עוברת דקה בה המים זורמים לחינם.
בדקה - 6 ליטר מים.
פעמיים ביום - 12 ליטר.
כפול שבעה ימים בשבוע - 84 ליטר.
נכפול ב 4 כדי להגיע לחודש - 336 ליטר.
בשנה אנחנו מבזבזים לחינם 4032 ליטר מים שזורמים לביוב סתם.
כשאתם מצחצחים שינים או עושים כל פעולה אחרת, תסגרו את הברז

טפטוף ברז...

כמה פעמים יצא לכם לראות ברז מטפטף ?
ברז שמטפטף 60 טיפות בדקה גורם לבזבוז של 12 ליטר ליום, 84 ליטר בשבוע, 336 ליטר בחודש 4032 ליטר בשנה !
ראיתם ברז מטפטף ? תחליפו גומייה ! 3-4 ₪ יחסכו הרבה כסף של הבזבוז של המים ולא ירוקנו את הכנרת....

רוצים רעיונות?

מתקינים חסכמים.
שוטפים את המכונית בעזרת דלי!
מתאימים את תוכנית השטיפה במכונת הכביסה לכמות הכביסה!
לבעלי הגינות הפרטיות! השתמשו באביזרי בקרה להשקיית הגינה.
מגלים ערנות לדליפות או בזבובים מיותרים בסביבת המגורים והעבודה.
הבחנתם בדליפה? דווחו מיד לרשויות!

תחשבו כמה מים הייתם חוסכים אם הייתם מתקלחים שתי דקות פחות...

לקחתי את זה מאתר שגלשתי בו באינטרנט.
תחסכו במים! אין לנו כינרת אחרת!.

sport 17-08-08 15:03

די עם החישובים המעצבנים האלה.. כל הזמן כותבים ואומרים את זה ולא באמת מתייחסים לזה..
חוץ מזה.. רב בזבוז המים נובע מחקלאות השימוש פרטי הוא אחוז די קטן.. שיתחילו להשקות במים שעברו הטפלה ולא מי כנרת.. שלח מכתב לממשלה אם הנושא מפריע לך כמו שאתה כותב..

Amits 17-08-08 15:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport (פרסם 660422)
די עם החישובים המעצבנים האלה.. כל הזמן כותבים ואומרים את זה ולא באמת מתייחסים לזה..
חוץ מזה.. רב בזבוז המים נובע מחקלאות השימוש פרטי הוא אחוז די קטן.. שיתחילו להשקות במים שעברו הטפלה ולא מי כנרת.. שלח מכתב לממשלה אם הנושא מפריע לך כמו שאתה כותב..

כמה שטויות רשמת.
נראה לך היו עושים קמפיינים נגד שימוש רב במים, אם לנו לא היה חלק מזה?.

ani 17-08-08 15:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport (פרסם 660422)

בגלל אנשים כמוך הכינרת שלנו מתייבשת..
מה הקשר לראש הממשלה?
אם אתה לא תגיע למצב שאתה רוצה לחסוך במים ואתה מודע לבעיה אז אפשר להתחיל לחסוך אפשר להתחיל לנסות להביא לשינוי, אבל בכזאת דעה? בחיים לא..
נכון שהאחוז הקטן זה השימוש הפרטי, אבל הוא מראה לך פה כמה ליטרים אתה יכול לחסוך בשנה רק משימוש נכון ואם כולם יעשו את זה, תאמין לי שיראו הבדל עצום..

dvirhazout 17-08-08 15:53

צריך לחסוך.. זה נכון אבל לפי דעתי הטפלה היא הפיתרון האמיתי לבעיית המים.

Dima 17-08-08 16:25

לחסוך במים? במרכיב החיוני והחשוב ביותר לאדם?
שהממשלה תחסוך במים, במקום להוציא קמפיינים של מליוני שקלים בטלויזיה.
אני משלם על כל טיפת מים שאני משתמש בה, אם לממשלה אין מים לתת לי מבחינתי היא יכולה לייבא מים מחו"ל.

SpiKerG 17-08-08 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660434)
אני משלם על כל טיפת מים שאני משתמש בה, אם לממשלה אין מים לתת לי מבחינתי היא יכולה לייבא מים מחו"ל.

|...|

מעבר לזה אין מה לכתוב.

Sagi 17-08-08 16:45

ברגע שהיא תתייבש,יפסיקו לתבוע אנשים
בנתיים ממשיכים לתבוע אז היא לא תתייבש בזמן הקרוב :P

4ior 17-08-08 16:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sagi (פרסם 660439)
ברגע שהיא תתייבש,יפסיקו לתבוע אנשים
בנתיים ממשיכים לתבוע אז היא לא תתייבש בזמן הקרוב :P

אחלה גישה..

|Stare|

Amits 17-08-08 17:35

ציטוט:

מישהו אמר שהוא לא חינוי!?
אך שמת לב שחוץ משתייה, ועוד מספר דברים הוא לא הכי חיוני.
לדוגמא בשטיפת ברכב- אפשר לחסוך? שמצחצחים (לסגור את הברז שלא משתמשים)? וכו' וכו'.

Dima 17-08-08 17:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 660452)
מישהו אמר שהוא לא חינוי!?
אך שמת לב שחוץ משתייה, ועוד מספר דברים הוא לא הכי חיוני.
לדוגמא בשטיפת ברכב- אפשר לחסוך? שמצחצחים (לסגור את הברז שלא משתמשים)? וכו' וכו'.

למה אתה בכלל מסתכל לי בכיור או מכתיב לי עם כמה מים אני צריך לשטוף את הרכב?
כבר כתבתי שאני משלם על כל טיפת מים שאני מבזבז.

מבחינתי בכנסת יכולים לסגור את הברזים בשירותים בשביל שלאזרח משלם המיסים כן יהיו מים.

satan 17-08-08 18:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660456)

מבחינתי בכנסת יכולים לסגור את הברזים בשירותים בשביל שלאזרח משלם המיסים כן יהיו מים.

כשמים יעלו כמו דלק אז אתה תחשוב שוב על מה שכתבת כאן.

sport 17-08-08 18:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660456)

כל מילה ומילה.. תתחילו לקרוא ולהבין.

לא כל כך נכון לומר שבגלל אנשים כמוני הכנרת יבשה, מה אני בסך הכל עושה? מתקלח? שותה? רוחץ שיניים? זה לא עד כדי כך הרבה גם אם אני די בזבזן. אחוז השימוש של המים ע"י האוכלוסייה קטן מאוד מאחוז השימוש הכללי של המים.. אז למה שאני? אזרח שמשלם כסף על המים האלה והמים האלה הם חלק מאיכות החיים שלי, צריך להתחיל לדאוג כמה אני מבזבז, כשבחקלאות מפזרים מים כאילו היו אוויר.
העניין פה הוא בזבוז המים בחקלאות ובשאר התחומים שצריך לבוא לפתרון בהתפלה.. אבל גם את זה הממשלה לא עושה.. אז אני? מלבד הבעיות היומיומיות שלי.. עכשיו גם אני צריך לספור ליטרים? תעשו לי טובה..
אנחנו משלמים על המים האלה הרבה כסף, והממשלה כבר יכלה למצוא לעניין פתרונות לפני 20 שנה.

אתה מדבר על הכנרת? היית לאחרונה בים המלח? איך הוא נראה? בקושי חצי אגם!
אם לממשלה היה באמת אכיפת מזה, היו מתחילים לעשות שם סדר עם השאיבות.

sheeze 17-08-08 19:27

ציטוט:

אני לא חושב שאתה מבין איך העולם הזה בנוי.
אני אתן לך דוגמא שתנסה להמחיש לך את המצב: כשיש מלחמה, יש גיוס מילואים וגם האזרח הפשוט מתגייס ונרתם למשימה. לפי התפיסה שלך, האזרח יגיד שהוא לא מתגייס בטענה שהוא שילם מיסים כל חייו והכספים האלו עברו בין השאר למשרד הביטחון והצבא. אז למה להתגייס? הרי הוא כבר שילם למדינה! שתתמודד עם המלחמה עם הכסף שלי!
כסף לא פותר בעיות בחיים אם עדיין לא הבנת. הוא עוזר בלי שום ספק אבל לא פותר!
מקווה שתיצא מהבואה שאתה חי בה ותבין באיזה מדינה אתה חי, לי לא נראה שהבנת עדיין...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport (פרסם 660466)
לא כל כך נכון לומר שבגלל אנשים כמוני הכנרת יבשה, מה אני בסך הכל עושה? מתקלח? שותה? רוחץ שיניים? זה לא עד כדי כך הרבה גם אם אני די בזבזן. אחוז השימוש של המים ע"י האוכלוסייה קטן מאוד מאחוז השימוש הכללי של המים.. אז למה שאני? אזרח שמשלם כסף על המים האלה והמים האלה הם חלק מאיכות החיים שלי, צריך להתחיל לדאוג כמה אני מבזבז, כשבחקלאות מפזרים מים כאילו היו אוויר.

דבר ראשון, אף אחד לא האשים אותך. ביקשו ממך לחסוך. אם תסגור את המים כשאתה מצחצח שיניים או שתתרחץ דקה פחות, לא יקרה לך כלום ורמת החיים שלך לא תדרדר. ולמה אתה מסתכל על האחר? נכון שסתם הבזבוז אבל להגיד שאם הוא עושה אז אני גם וזה בסדר זאת לא גישה נכונה לחיים. תמיד תסתכל על האני האישי. אם לא אתה סתם עוד בן-אדם, רגיל כמו כולם.

ולנושא, לא מזמן הייתה כתבה בערוץ 2. נאמר שבישראל אין מחסור במים אלא יש בזבוז של מים. הבזבזנים העיקריים הם משקי החקלאות שמשתמשים במערכות השקייה לא מודרניות ומבזבזות כמויות עצומות. האדם הפרטי, אם הוא יכול לחסוך ע"י הורדת חצי מיכל בשירותים, סגירת הברז בזמן צחצוח שיניים וכו', אין סיבה שלא יעשה את זה. לא ביקשו מאף אחד פה להתקין מערכות טיהור ביתייות ולשתות את המים שלפני שניה השתנו לתוכם.

Dima 17-08-08 19:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 660497)
אני לא חושב שאתה מבין איך העולם הזה בנוי.
אני אתן לך דוגמא שתנסה להמחיש לך את המצב: כשיש מלחמה, יש גיוס מילואים וגם האזרח הפשוט מתגייס ונרתם למשימה. לפי התפיסה שלך, האזרח יגיד שהוא לא מתגייס בטענה שהוא שילם מיסים כל חייו והכספים האלו עברו בין השאר למשרד הביטחון והצבא. אז למה להתגייס? הרי הוא כבר שילם למדינה! שתתמודד עם המלחמה עם הכסף שלי!
כסף לא פותר בעיות בחיים אם עדיין לא הבנת. הוא עוזר בלי שום ספק אבל לא פותר!
מקווה שתיצא מהבואה שאתה חי בה ותבין באיזה מדינה אתה חי, לי לא נראה שהבנת עדיין...

דבר ראשון, אף אחד לא האשים אותך. ביקשו ממך לחסוך. אם תסגור את המים כשאתה מצחצח שיניים או שתתרחץ דקה פחות, לא יקרה לך כלום ורמת החיים שלך לא תדרדר. ולמה אתה מסתכל על האחר? נכון שסתם הבזבוז אבל להגיד שאם הוא עושה אז אני גם וזה בסדר זאת לא גישה נכונה לחיים. תמיד תסתכל על האני האישי. אם לא אתה סתם עוד בן-אדם, רגיל כמו כולם.

ולנושא, לא מזמן הייתה כתבה בערוץ 2. נאמר שבישראל אין מחסור במים אלא יש בזבוז של מים. הבזבזנים העיקריים הם משקי החקלאות שמשתמשים במערכות השקייה לא מודרניות ומבזבזות כמויות עצומות. האדם הפרטי, אם הוא יכול לחסוך ע"י הורדת חצי מיכל בשירותים, סגירת הברז בזמן צחצוח שיניים וכו', אין סיבה שלא יעשה את זה. לא ביקשו מאף אחד פה להתקין מערכות טיהור ביתייות ולשתות את המים שלפני שניה השתנו לתוכם.

עם כל הכבוד, יש הבדל בין יציאה למלחמה לבין חוסר במים, קודם כל פה הכסף לא מועבר "בין היתר" לגוף שאחראי על המים, אלא אנחנו באשדוד משלמים על מים לגוף מסויים שנקרא:"יובלים".
שנית, כשיש מלחמה, אתה מקבל צו 8 ויוצא. לעומת זאת כשאין מים אתה מקבל בטלויזיה קמפיינים של מליוני שקלים שמתחננים בפניך שתחסוך במים, באיזו זכות מבזבזים מכספי הציבור לקמפיינים של טלויזיה? במקום לבזבז את הכסף הזה, היה אפשר להזמין בו מים מטורקיה בסופו של דבר.
במיוחד שאתה שומע שבחקלאות מבזבזים מים כאילו כלום, אני חושב שכדאי שתצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק לתת לאנשים להתערב לך בכמות אספקת המים שלך ביום.

Labs 17-08-08 20:13

ברוסיה המים בכלל חינם |Rolleyes|

ותאמת לפי התמונות זה נראה הפוך או שזה רק אני

בזוג הראשון
תראו באז שיש עצים תקועים כאלו מהמים כאילו הייתה הצפה
פסס עצים לא גדלים מהמים

בזוג ה2
יש מדרגות הולכות הרבה יותר למטה ממה שצריך לא עושים דברים כאלו בחופים דוגמא בבניאס יש לכם מדגות עד המותניים משם פשוט קיר כלום נאדה

אבל שיהיה
אני לא מבזבז
אני לא חוסך
ואני ימשיך לחיות ככה =\

ben 17-08-08 20:27

חבל מאוד...
ואתם תראו שהממשלה תפעול רק בזמן שכבר לא יהיו ממים ולא יכסימו לפתוח תברזים לאנשים ..
אם שמעתם הם [שחכתי תשם שלהם]שאם נגיע לקו האדום וממש נגזים הם יפסיקו תזרימה..
וזה חבל ורק אז הממשלה תתחיל לפעול...
תראו כל הכמפיינים עכשיו של הממשלה וקדימה,אף אחד לא מדבר על מיים..
חבל,בסוף לא נשאר בלי כלום.

ולפי דעתי מה שצריך לעשות זה גם לנצל את הגשם בכך שישימו פשוט מייחלים גדולים שמי הגשם ילכו לשם ולא סתם לכביש..
ואז יוכלו להשקות עם זה ...

חבל..

sheeze 17-08-08 22:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660498)
עם כל הכבוד, יש הבדל בין יציאה למלחמה לבין חוסר במים, קודם כל פה הכסף לא מועבר "בין היתר" לגוף שאחראי על המים, אלא אנחנו באשדוד משלמים על מים לגוף מסויים שנקרא:"יובלים".
שנית, כשיש מלחמה, אתה מקבל צו 8 ויוצא. לעומת זאת כשאין מים אתה מקבל בטלויזיה קמפיינים של מליוני שקלים שמתחננים בפניך שתחסוך במים, באיזו זכות מבזבזים מכספי הציבור לקמפיינים של טלויזיה? במקום לבזבז את הכסף הזה, היה אפשר להזמין בו מים מטורקיה בסופו של דבר.
במיוחד שאתה שומע שבחקלאות מבזבזים מים כאילו כלום, אני חושב שכדאי שתצא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק לתת לאנשים להתערב לך בכמות אספקת המים שלך ביום.

ההבדל היחיד בין צו 8 לקמפיין בטלויזיה הוא שהאחד כפוף לחוק והשני לא.
אתה חושב שאתה חי לך בשקט והמדינה חייבת לך הכל, זה לא עובד ככה.
לייבא מים מטורקיה זה לא פיתרון ריאלי כל עוד אין פה שלום שיאפשר סלילת צינורות. ונגיד והיו הצינורות האלו, המחיר של המים היה קופץ פי כמה ואז הייתה ממהר מאד לסגור את הברז.

כדאי שתבין שלהיות אזרח של מדינה לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך כמה שבא לך. נכון שכאן זה לא כפוף לחוק אבל אם המדינה מבקשת, למה לעשות דווקא ולעשות ההפך? בגלל שזה בזבוז להוציא מיליונים על קמפיין? אתה חושב שאגרות לכל אזרח יותר זולות? שיחות טלפון אישיות? לעבור עם רמקול בכל שכונה ושכונה? ככה פונים לציבור בימיינו ועובדה שזה עובד. רק הדיון הזה שנפתח פה מניב את התוצאה.
בכל מקרה, אתה אדם עקשן ומתגונן, אין לי מה להגיד לך יותר, אתה גם ככה לא תנסה להבין ותשאר בעולם הנהנתן שלך.

Dima 17-08-08 22:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 660537)
לייבא מים מטורקיה זה לא פיתרון ריאלי כל עוד אין פה שלום שיאפשר סלילת צינורות. ונגיד והיו הצינורות האלו, המחיר של המים היה קופץ פי כמה ואז הייתה ממהר מאד לסגור את הברז.

כדאי שתבין שלהיות אזרח של מדינה לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך כמה שבא לך. נכון שכאן זה לא כפוף לחוק אבל אם המדינה מבקשת, למה לעשות דווקא ולעשות ההפך? בגלל שזה בזבוז להוציא מיליונים על קמפיין? אתה חושב שאגרות לכל אזרח יותר זולות? שיחות טלפון אישיות? לעבור עם רמקול בכל שכונה ושכונה? ככה פונים לציבור בימיינו ועובדה שזה עובד. רק הדיון הזה שנפתח פה מניב את התוצאה.
בכל מקרה, אתה אדם עקשן ומתגונן, אין לי מה להגיד לך יותר, אתה גם ככה לא תנסה להבין ותשאר בעולם הנהנתן שלך.

אני אדם שלא הולך לשנות את איכות החיים שלו בגלל קמפיין בטלויזיה, עובדה שזה עובד? כנראה שעליך זה באמת עובד, כי רוב האנשים לא שמים על זה בכלל ובצדק.

Amits 17-08-08 22:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 660537)

כל מילה זהב.
ודימה, חבל שיש אנשים שחושבים בצורה בה אתה חושב.

sheeze 17-08-08 23:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660544)
אני אדם שלא הולך לשנות את איכות החיים שלו בגלל קמפיין בטלויזיה, עובדה שזה עובד? כנראה שעליך זה באמת עובד, כי רוב האנשים לא שמים על זה בכלל ובצדק.

יודע מה. אני אהיה בדעה שלך אם תענה לי על אחת מהשאלות הבאות בתשובה הגיונית:
1 - למה לסגור את המים בזמן שאתה מצחצח שיניים פוגע לך באיכות החיים?
2 - למה להוריד חצי מיכל בשירותים כשעושים מס' 1 יפגע לך באיכות החיים?

Dima 17-08-08 23:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 660551)
יודע מה. אני אהיה בדעה שלך אם תענה לי על אחת מהשאלות הבאות בתשובה הגיונית:
1 - למה לסגור את המים בזמן שאתה מצחצח שיניים פוגע לך באיכות החיים?
2 - למה להוריד חצי מיכל בשירותים כשעושים מס' 1 יפגע לך באיכות החיים?

1 - ככה אני עושה.
2 - ככה אני עושה.

אז בשאלות האלה הבנתי שהקמפיין לא מעביר שום מסר, מי שלא עושה את זה לא חונך נכון מהיסוד וזה ממש לא קשור לכן לחסוך במים או לא לחסוך במים, לבנאדם כזה שום קמפיין לא יעזור אלא רק חינוך מחדש.

sheeze 18-08-08 01:12

עכשיו אתה מבין למה אמרתי שאתה עקשן?
אתה אומר לעצמך שתמיד עשית X אז אתה תמשיך לעשות את זה, אפילו אם אפשר ליעל. זאת גישה מאד לא נכונה לחיים...

dor77 18-08-08 01:15

חייב לחסוך, כל כך הרבה מיים מתבזבזים לחינם!

Dima 18-08-08 01:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 660580)
עכשיו אתה מבין למה אמרתי שאתה עקשן?
אתה אומר לעצמך שתמיד עשית X אז אתה תמשיך לעשות את זה, אפילו אם אפשר ליעל. זאת גישה מאד לא נכונה לחיים...

זאת הגישה שלי כלפיי המים ב-ל-ב-ד, מהסיבות שכבר ציינתי.
לגבי החיים הגישה היא שונה לגמרי.

dark lord 18-08-08 01:47

זה לא נכון מה שאמרו שהשימשון הפרטי הוא זניח - בכלל לא.
ולדעתי, כל אחד צריך להתחיל לחסוך במים - להתחיל בזה שלוחצים על הכפתור הקטן בשירותים ולא הגדול. ואסור לזלזל בזה.
בקשר להטפלה - לא נראה לי שתרצה לאכול פירות וירקות שניזונו ממים שעברו הטפלה... תאמין לי!
חוץ מזה, התהליך עצמו גם עולה כסף.

ohadsti 18-08-08 02:09

לדעתי המדינה צריכה לעשות ככה:
להגביל את צריכת המים לפי נפש... אם המשפחה עברה את הכמות היא תקבל קנס גבוה... (אלה אם יש סיבות מיוחדות).
לדאוג שכל הקטע עם הברכות בבתים יפסק מיד! נגיד בקסיריה כל בית שני עם ברכה אן שם בעיות של כסף אז מה אכפת להם. במידה ואתה רוצה למלא בריכה, אן בעייה תשלם סכום גבוה למדינה.
ברור שכסף לא יפתור פה את הבעייה אבל קנסות כן יכולות כי ברגע שאתה תקבל קנס נגיד 20 אלף שקל אתה תחשוב פעמיים אם אתה רוצה ברכה בבית.

העניין של חקלאות עד כמה שאני שמעתי (לא יודע כמה זה נכון) הם מקבלים מים במחיר מוזל מאוד אבל המים האלה לא לשתייה אלה רק לחקלאות.

יש משפחות שאן להם כסף ואי אפשר לעלות להם מוצר כזה בסיסי כמו מים.(כמו שהיום החלב הלחם מסובסד ע"י המדינה).

sport 18-08-08 22:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dark lord (פרסם 660585)
זה לא נכון מה שאמרו שהשימשון הפרטי הוא זניח - בכלל לא.
ולדעתי, כל אחד צריך להתחיל לחסוך במים - להתחיל בזה שלוחצים על הכפתור הקטן בשירותים ולא הגדול. ואסור לזלזל בזה.
בקשר להטפלה - לא נראה לי שתרצה לאכול פירות וירקות שניזונו ממים שעברו הטפלה... תאמין לי!
חוץ מזה, התהליך עצמו גם עולה כסף.

למה שאני לא ירצה? מה הבעיה עם מים שעברו הטפלה?
גם ככה כל הפירות והירקות שאתה אוכל מפוצצים בתוספים כימיים מלאכותיים, לא הכי בריאים, כדי להאריך חיי מדף, וזה לא גורם לנו להפסיק לאכול אותם.

להגביל את צריכת המים לפי נפש? תגיד לי מה אנחנו בצפון קוריאה?
זכותי לצרוך כמה מים שאני רוצה, במיוחד כשאני משלם על זה.
וזכותו של בנאדם שהרוויח את כספו בכבוד, להקים בריכה, בטח שהוא משלם הרבה כסף גם על המים, אני רוצה בריכה בבית, זאת זכותי!

אנשים פה לא מבנים את מהות המשטר בישראל, תלמדו אזרחות..

חוץ מזה, לבריכות יש מערכת שהמים חוזרים במחזוריות.

נריה 18-08-08 23:14

הטפלה הטפלה הטפלה זה כל הסיפור
השקעה שמחזירה את עצמה
שיעשו את זה כבר,וסוף סוף יהיה פה מים ולא כל קיץ אחרי חורף טיפה גשום כל המדינה תיכנס ללחץ
כי מה שיקרה שחורף הבא בעז"ה יהיה גשום וזהו שוב פעם ישכחו מהרעיון של ההטפלה,
וזה גלגל שחוזר -בצורת-המדינה צועקת להטפלה-גשם

ההטפלה יכולה לעשות הרבה טוב למדינה שלנו חוץ מהמיים נטו
כמו תעסוקה לעוד אנשים,או כמו ההצעה שהציעו תעלה או נהר בין ים סוף לים המלח שיצור גם אזור תיירותי,גם תעסוקה,וגם שים המלח שזה מקום תירותי מאוד גדול וחלק מהיצוא של ישראל לא ייתבש לנו לחלוטין בעוד כמה שנים

VoyaAGe 18-08-08 23:25

שהמדינה תקח מים מים התיכון, שישקיעו כמה לירות בשביל לחפור בורות ולהעביר צינורות.. (לא להעיר ולהגיד זה לא רק לחפור בורות וכו'..)
זאת מדינה שרוצה כסף, מה לעשות..
היום קיבלנו בדואר פתק על חיסכון במים.. משהו חדש שהוציאו
הם רושמים לחסוך וכו', אמרתי לאמא שלי ישר אני לא חוסך בכלום, על מה שאני משלם אני ייקח.. לא אכפת לי גם אם יהיה ליטר אחרון בכינרת.
זאת המדינה שלנו, זה המצב שלה.

sport 19-08-08 17:29

המדינה בכלל לא משתמשת במשאבים הטבעיים שיש לה, כמו השמש החזקה הנגב, המערכות הסולריות שהיו יכולים להקים שם, היו חוסכות הון, וגורמות למפעלים מזהמים להיסגר..
אבל לאאא.. לא עושים את זה.. המונפול של חברת החשמל יותר חשוב.. אנחנו ממשיכים לשלם את המחיר.

mlnn 19-08-08 18:06

כנראה שצריך פשוט לשנות את המוטו, מ"תחסכו במים" ל"אל תבזבזו את המים", ככה כולם יהיו מרוצים.
sheeze, קשה לנהל דיון? אם אין לך טענה משכנעת זאת לא סיבה להגיד לאחרים שה"דרך חיים" שלהם לא נכונה.

Matan Levy 19-08-08 18:30

הממשלה כ"כ טיפשה,
שהפתרונות שלה, שמועלים ע"י כל אנשי המקצוע בלי התארים, שלמדו שנים באוניברסיטה את המקצוע בצורה מורחבת,
כ"כ מטופשים וחסרי תועלת לעומת הפתרונות של אנשי פורום הוסטס הגאונים.

פשוט בושה.

tsART 19-08-08 18:38

פתרון אחד פשוט..להעלות את מחיר המים במרכז ,
למה דווקא במרכז ? כי בדרום משתמשים במי תהום ..
בעזרת העליה במחירי המים יופחת השימוש במים..אנשים באמת יתחילו לחשוב פעמים
ומי שלא יחשוב פעמים יעביר כסף רב שיאפשר בנית מפעלי התפלה ..

Alm 19-08-08 18:51

דימה.
עם כל הכבוד -
לסגור את הברז בזמן שאתה מצחצח שיניים זה לא ירידה באיכות החיים.
לשטוף את האוטו בצורה יותר חסכנית ולא לבזבז מים בכמויות מטורפות (צורה חסכונית - ללכת לשטיפה בתחנות דלק ששם מתבצע מחזור של המים) - לא יוריד מאיכות החיים שלך.

אתה משלם על המים, נכון. כמו כולנו.
אבל המים האלו הולכים ונגמרים. צריך להעביר את זה לציבור בצורה כלשהיא. מה לעשות שהצורה הכי טובה היא להשקיע מעט, וכן כאן מותר להגיד מעט כי זה למטרה נעלה, מכספי הציבור ולהכניס קמפיינים?

מלבד זאת, אתה משלם למדינה על המים נכון? אז למה המדינה רוצה שתפסיק לשלם ותחסוך במים? תפסיקו לחיות בבועה ולצאת כנגד כל העולם רק בכדי להרגיש מורדניים וצודקים. אתם לא מורדים באף אחד מלבד עצמכם והמדינה שלכם ואתם ממש אבל ממש לא צודקים.

בקיצור חשוב לחסוך במים. זה לא ייפגע באף אחד.
זה לא שאמרו שלא תשתו. רק תשימו לב לאיפה המים מתבזבזים.

צאו מהבועה, חיו במציאות.

EBSites 19-08-08 19:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm (פרסם 660949)
דימה.
עם כל הכבוד -
לשטוף את האוטו בצורה יותר חסכנית ולא לבזבז מים בכמויות מטורפות (צורה חסכונית - ללכת לשטיפה בתחנות דלק ששם מתבצע מחזור של המים) - לא יוריד מאיכות החיים שלך.

אבל המים האלו הולכים ונגמרים. צריך להעביר את זה לציבור בצורה כלשהיא. מה לעשות שהצורה הכי טובה היא להשקיע מעט, וכן כאן מותר להגיד מעט כי זה למטרה נעלה, מכספי הציבור ולהכניס קמפיינים?

מלבד זאת, אתה משלם למדינה על המים נכון? אז למה המדינה רוצה שתפסיק לשלם ותחסוך במים? תפסיקו לחיות בבועה ולצאת כנגד כל העולם רק בכדי להרגיש מורדניים וצודקים. אתם לא מורדים באף אחד מלבד עצמכם והמדינה שלכם ואתם ממש אבל ממש לא צודקים.

צאו מהבועה, חיו במציאות.

מחזק.
צודק 100% אנשים תתחילו באמת להתעורר וכן להתחיל לחסוך במים.

Beyond-Studio 19-08-08 20:59

חחחחחחחחחח
איזה שטויות רואים שמצולם שני מקומות שונים

Matan Levy 20-08-08 08:04

ציטוט:

דימה.
עם כל הכבוד -

צאו מהבועה, חיו במציאות.

100%

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beyond-Studio (פרסם 660996)
חחחחחחחחחח
איזה שטויות רואים שמצולם שני מקומות שונים

קצת קשה לצלם את הכל מאותו המקום ומאותה הזוית ב 100%.
ונגיד שזה בכוונה, אז כנראה שיש סיבה שמעבירים לך מסר כזה.

veeiw.co.il 20-08-08 10:40

כל אחד פה מאשים תממשלה מאשים תהוא ומאשים את אללה ואת מוחמדדד אז מה אם אתם משלמיםם מה קרה? מה יהיה אם תיסגרו תברז בזמן שאתם מצחצחים שיניים תמותו? מה כבר יקרה? תפסיקו להאשים את כולם ולהגיד אני משלם ומשלם אז מה שאתה משלם שאתה משלם זה לא ממלא לנו תכינרת... שכל אחד יחסוך מעצמו אין מה לעשות תבינו אל תחפשו סיבות כמו ילדים קטנים זה הכל.

Dima 20-08-08 11:15

ציטוט:

דימה.
עם כל הכבוד -

צאו מהבועה, חיו במציאות.

אלמוג, אתה לא מבין משהו פשוט.

אני מקבל שירות מהמדינה שאני משלם עליו לא מעט כסף, למדינה יש כל מיני פתרונות איך לפתור את הבעיות האלה: (הטפלת מים, הזמנת מים מטורקיה וכו'), אבל במקום להשתמש בזה המדינה מנסה לחנך אנשים בתשדירים מטומטמים, אני לא צריך שקבוצה של אנשים עם עניבות והון עצמי גדול יכתיבו לי איך אני צריך לחיות, אלא אני מצפה לפתרון הולם, אותי כאזרח התשדירים האלה לא מעניינים ואישית כשאני רואה אותם, אני מעביר ערוץ.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ