הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   חוק החברות בוטל?! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6663)

דניאל 22-11-05 06:46

חוק החברות בוטל?!

ההודעה הזו באה רק על מנת לתת את דעתי האישית בנוגע לביטול,
ולחכות לתגובותיכם,
כנראה שצריך לחכות להד ארצי בשביל שמשהו בארץ הזו לא יעשה ב"קומבינה", ויתחיל להיות חוקי.
נחמד לדעת שהביטול נעשה עקב כך שה"איום מהחברות הלא חוקיות כבר אינו בתוקף",
חשוב לי לדעת, האם זה אומר שהוסטס ביודעין ובמפורש כעת מעודד פעילות בלתי חוקית...?
אני לא פרשן משפטי, וזו באמת שאלה ולא...האשמה.

בכל אופן,
הוסטס מתחיל להראות כמו מרכז הליכוד מרגע לרגע.

:eek:

דניאל.
:cool:

A1ex 22-11-05 08:05

הוא נידחה בחודש.

ראשן 22-11-05 08:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YDate.co.il
הוא נידחה בחודש.

לא, הוא בוטל לחלוטין.

כפיר 22-11-05 09:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT
ההודעה הזו באה רק על מנת לתת את דעתי האישית בנוגע לביטול,
ולחכות לתגובותיכם,
כנראה שצריך לחכות להד ארצי בשביל שמשהו בארץ הזו לא יעשה ב"קומבינה", ויתחיל להיות חוקי.
נחמד לדעת שהביטול נעשה עקב כך שה"איום מהחברות הלא חוקיות כבר אינו בתוקף",
חשוב לי לדעת, האם זה אומר שהוסטס ביודעין ובמפורש כעת מעודד פעילות בלתי חוקית...?
אני לא פרשן משפטי, וזו באמת שאלה ולא...האשמה.

בכל אופן,
הוסטס מתחיל להראות כמו מרכז הליכוד מרגע לרגע.

:eek:

דניאל.
:cool:

אני מחזק אותך מילה במילה הם עושים טעות שהחוק בוטל ויש חברות לא חוקיות חשבתי שאם החוק יצא לא יהיה פה שוק אבל אני רואה שזה מה שיהיה או כבר יש בכמה וכמה פרומים פה!

A1ex 22-11-05 09:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי כפיר
אני מחזק אותך מילה במילה הם עושים טעות שהחוק בוטל ויש חברות לא חוקיות חשבתי שאם החוק יצא לא יהיה פה שוק אבל אני רואה שזה מה שיהיה או כבר יש בכמה וכמה פרומים פה!

אל תישכח שעד לפני מספר שבועות אתה גם היית במצב הזה ומוזר שאז לא אמרת שום דבר על זה שאתה לא חוקי וכל הדברים האלה....

AlonMi 22-11-05 09:17

כן, זה היה ברור. אז הנה הסיבה:
חברות רשומות וגדולות [יחסית לכאן - Z] - ילדים בעלי חברות איחסון [Y] - משתמשים [X].
נחשו מה זה?
- זו הפירמידה שנוצרה כאן.

כש-X רוצה לקנות אחסון, הוא פונה ל-Y כי Z יקר מדי.
למי פונה Y ? ל-Z. כי אחרת מאיפה לו אחסון? הוא לעולם לא יצא מגבולות הוסטס בכל הנוגע לאחסון.
במי פוגע חוק החברות? ב-Y, והכי הרבה, ב-Z. אני מאמין שעל זה אני לא צריך לפרט למה.

דניאל, זה לא נראה כמו הליכוד, זה נראה כמו קלאבמרקט.
אני אישית לא העלתי על דעתי שאלון ילך אחורה מהצעד הזה... וחבל שכך.
מה שכן, הוא כבר הבהיר לא פעם - הפורום שלו והוא יעשה מה שהוא רוצה ומה שהוא מוצא לנכון.
צודק,
או שבעצם לא. אחרת הוא לא היה מבטל את חוק החברות.

אני בכל אופן זה לא מעניין אותי כי אני לא מחפש מכאן לקוחות [כמובן שאם יבואו אני לא אגיד להם "לכו מכאן אתם מהוסטס"], אני רק פוקח לכם את העיניים.
במיוחד לך אלון, בטווח הקצר זה אולי לא טעות, בטווח הארוך, לא יהיה ערך לשטח אחסון וכמו כן גם לתעבורה. מה שאומר שגם ה-Zים יצטרכו לשלם מחיר כבד.

כפיר 22-11-05 09:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YDate.co.il
אל תישכח שעד לפני מספר שבועות אתה גם היית במצב הזה ומוזר שאז לא אמרת שום דבר על זה שאתה לא חוקי וכל הדברים האלה....

מספר חודשים ידידי וגם שלא הייתי עסק חוקי בקושי הצעתי פה הצעות החברה שלי לאחר שנפתחה חודש בדיוק נרשמתי כעסק חוקי
אני תמיד תמכתי להיות עסק חוקי אני בא לעזור לפרום אתה בא עכשיו לגרור תשיחה למקום אחר אנחנו מדברים על החוק שבוטל ולא עלי!

shev.com 22-11-05 09:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי כפיר

חוק החברות הוגדר כהגבלה לפירסום הודעות של הצעות מכירה לחברות / עסקים רשומים בלבד.
ביטולו אינו אומר שהפורום מעודד פעילות לא חוקית. נהפוך הוא, הפרסום בפורום הוא עדיין פירסום אחראי (על כל פנים צריך להיות אחראי) ועובר ביקורת.

אמנם ההגבלה של חוק החברות כתנאי יסוד לפירסום הורד, אבל עדיין נשארו מספר אפשרויות שיהיה אפשר לתת כמו הגדרות קבוצות משתמשים שונות עם תוספת פרוילגיות לעסקים רשומים. כלומר יהיה עידוד לעסקים רשומים להיות עסקים רשומים, אבל זה לא יהיה תנאי לפירסום הודעות.

לדוגמה, עסקים רשומים יקבלו נפח תיבת הודעות אישיות מוגדל מאשר משתמשים עם עסקים לא רשומים, ואולי אפשרות לבאנרים גדולים יותר או אולי החלפת הכותרת האישית או אלמנטים אחרים. זה מחוייב שזה מה שיצא, אבל אלו הן מספר ההצעות שהועלו כחלופה לעידוד משתמשים להרשם כעסקים.

שאר החוקים, איסור ווארזים, פירסום פעילות לא חוקית וכיו"ב נשארים בתוקף.

כפיר 22-11-05 09:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shev.com
חוק החברות הוגדר כהגבלה לפירסום הודעות של הצעות מכירה לחברות / עסקים רשומים בלבד.
ביטולו אינו אומר שהפורום מעודד פעילות לא חוקית. נהפוך הוא, הפרסום בפורום הוא עדיין פירסום אחראי (על כל פנים צריך להיות אחראי) ועובר ביקורת.

אמנם ההגבלה של חוק החברות כתנאי יסוד לפירסום הורד, אבל עדיין נשארו מספר אפשרויות שיהיה אפשר לתת כמו הגדרות קבוצות משתמשים שונות עם תוספת פרוילגיות לעסקים רשומים. כלומר יהיה עידוד לעסקים רשומים להיות עסקים רשומים, אבל זה לא יהיה תנאי לפירסום הודעות.

לדוגמה, עסקים רשומים יקבלו נפח תיבת הודעות אישיות מוגדל מאשר משתמשים עם עסקים לא רשומים, ואולי אפשרות לבאנרים גדולים יותר או אולי החלפת הכותרת האישית או אלמנטים אחרים. זה מחוייב שזה מה שיצא, אבל אלו הן מספר ההצעות שהועלו כחלופה לעידוד משתמשים להרשם כעסקים.

שאר החוקים, איסור ווארזים, פירסום פעילות לא חוקית וכיו"ב נשארים בתוקף.

בסדר אז אתה אומר לעודד חברות בזה שלא יהיה חוק חברות תראה ברגע שהיה צריך להיכנס החוק כמה חברות נרשמו וזה עזר ועכשיו שאתה אומר שאין חוק לא ירשמו בכלל.
בסדר אני מבין לא יהיה החוק צריך לחשוב על משהו שלפחות יעורר את החשיבות להיות עסק חוקי להציע הצעות שלא ישברו תשוק יש לי כמה דברים בראש שיעזרו לך אם תיהיה מעוניין אני אשמח לשלוח בה"פ בקיצור ולעניין אני מקווה שהפרום יהיה פרום רציני עם עסקים חוקיים הצעות שמתגבלות על הדעת
יום טוב.

AlonMi 22-11-05 09:34

אלון, אבקש שתתייחס לתגובה שלי, ותגיד לי אם איני צודק.

ראשן 22-11-05 09:54

ציטוט:

רעיון מעולה.
אני משנה את שם החברה למשהו יותר מקצועי וארשם בקרוב.

SITEAM 22-11-05 09:54

ציטוט:

אתה צוחק נכון?
אתה באמת חושב שנפח גדול יותר של תיבת הודעות, זה מה שיגרום לאנשים להרשם? באנרים גדולים יותר? בשביל מה? בשביל שגם ככה הלקוחות ילכו לחברות הקיקיוניות והלא חוקיות?

אתה עושה צחוק מכל העניין הזה, צר לי להגיד לך, אבל יום יבוא וגם אתה תצטער על זה שלא ישמת את החוק (כמו שתיאר את זה ALONMI)

עצוב לראות לאן הפורום הזה הדרדר, כאשר אנחנו חשבנו שחילוף בהנהלה רק יעשה לו טוב.

loading 22-11-05 10:01

אלון עשית טעות ענקית שביטלת.
אבל תמיד אתה יכול לחזור בך זה לא בושה ואף אחד לא יצחק להפך יעריכו אותך
נמאס לראות את כל הילדים בין 12+- שפותחים "חברה" משתמשים במונחים של "חברה" ומטעים לקוחות תמימים שבסך הכל רצו אחסון מחברה ולא מ"חברה".
באמת חבל אלון לי אין חברת אחסון אבל מאוד רציתי שהחוק יצא לפועל ויסנן לפחות 30 אחוז מהקהילה הזאת.
תכין קפה :) תקרא תהודעות כאן שוב ואולי תחזור בך
שיהיה לך יום נפלא
טל.

shev.com 22-11-05 10:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
כן, זה היה ברור. אז הנה הסיבה:
חברות רשומות וגדולות [יחסית לכאן - Z] - ילדים בעלי חברות איחסון [Y] - משתמשים [X].
נחשו מה זה?
- זו הפירמידה שנוצרה כאן.

כש-X רוצה לקנות אחסון, הוא פונה ל-Y כי Z יקר מדי.
למי פונה Y ? ל-Z. כי אחרת מאיפה לו אחסון? הוא לעולם לא יצא מגבולות הוסטס בכל הנוגע לאחסון.
במי פוגע חוק החברות? ב-Y, והכי הרבה, ב-Z. אני מאמין שעל זה אני לא צריך לפרט למה.

דניאל, זה לא נראה כמו הליכוד, זה נראה כמו קלאבמרקט.
אני אישית לא העלתי על דעתי שאלון ילך אחורה מהצעד הזה... וחבל שכך.
מה שכן, הוא כבר הבהיר לא פעם - הפורום שלו והוא יעשה מה שהוא רוצה ומה שהוא מוצא לנכון.
צודק,
או שבעצם לא. אחרת הוא לא היה מבטל את חוק החברות.

אני בכל אופן זה לא מעניין אותי כי אני לא מחפש מכאן לקוחות [כמובן שאם יבואו אני לא אגיד להם "לכו מכאן אתם מהוסטס"], אני רק פוקח לכם את העיניים.
במיוחד לך אלון, בטווח הקצר זה אולי לא טעות, בטווח הארוך, לא יהיה ערך לשטח אחסון וכמו כן גם לתעבורה. מה שאומר שגם ה-Zים יצטרכו לשלם מחיר כבד.

אחת הסיבות שנאלצתי לבטל את חוק החברות הוא בעיה טכנית "פשוטה".
המנגנון של הפורום אינו מאפשר לי לבצע הרשאות כתיבה וביטול ושינוי של קבוצות משתמשים באופן סלקטיבי בצורה נוחה. בדקתי באתר הבית של הפורום וגם באתר המודים של הפורום אם אפשר לבצע צירוף של משתמש לקבוצה לפי חוקים כאלה ואחרים כך שיוכל או לא יוכל לכתוב (זה אפשרי) אבל אם יש צורך בשינוי, זה הופך להיות מאד מסורבל ולא ברמת מנהל אלא רק ברמת אדמין.
למרות שאני מאמין בחוק החברות וחושב שהוא נכון, פשוט נבצר ממני ליישם אותו בפועל בצורה פעילה פשוט מכיוון שזאת פעילות של זמן יקר. גם ככה המנהלים בפורום עסוקים בטיפול בדברים הרגילים והמעקב אחר כל משתמש וההחלטה אם הוא רשום או לא רשום היא פשוט עבודת נמלים שאין מי שיאכוף אותה.
לכן, יש דברים שצריך לעשות, אבל אין לי את המשאבים לבצע אותם.
כל המנהלים עסוקים בפעילות השוטפת של הפורום, ואני פשוט לא יכול להפיל עליהם עוד פעילות כבדה כזאת.
אני מקבל את כל הטענות ש"צריך לעשות את זה" אבל פשוט אין לי משאבים ליישם את החוק הזה. כשיזמתי את החוק, סברתי שהמנגנון של הפורום ערוך לקראת יישום של כזה חוק, ולצערי גיליתי רק לאחרונה כי בעצם זה לא משהו שניתן ליישם בגלל מגבלות של הפורום עצמו.
לכן, לא נותר לי אלא לוותר על המנגנון הזה בשלב זה עד שתצא גרסה או מוד שיאפשר ליישם את החוק הזה.
הפיתרון שיהיה הוא פשוט אפשרויות נוספות למשתמשים רשומים באמצעות אפשרויות הקיימות בפורום, כמו צ'ופרים למי שרשום - אפשרות עריכת הכותרת האישית, הגדלת תיבות הדואר, אולי הגדלת האוואטר האישי וכו'.
ככה יהיה אפשרי לתת יכולות יותר טובות לעסקים רשומים, כך שיוכלו להבליט את עצמם יותר.

AlonMi 22-11-05 10:11

אוקיי, תודה על ההסבר.
אני בטוח שאם היית מסביר את זה מההתחלה, שזו בעיה טכנית ולא "כי החוק לא בסדר אחרי שדיברתי עם כמה אנשים..", אני בטוח שלא היה מקום לטענות ותלונות.

תודה בכל אופן,
הסיבה מוצדקת לחלוטין,
לזמן יש ערך חשוב ביותר, ואין מה לעשות לגבי זה.

aviv53 22-11-05 13:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
אתה צוחק נכון?
אתה באמת חושב שנפח גדול יותר של תיבת הודעות, זה מה שיגרום לאנשים להרשם? באנרים גדולים יותר? בשביל מה? בשביל שגם ככה הלקוחות ילכו לחברות הקיקיוניות והלא חוקיות?

אתה עושה צחוק מכל העניין הזה, צר לי להגיד לך, אבל יום יבוא וגם אתה תצטער על זה שלא ישמת את החוק (כמו שתיאר את זה ALONMI)

עצוב לראות לאן הפורום הזה הדרדר, כאשר אנחנו חשבנו שחילוף בהנהלה רק יעשה לו טוב.

אף אחד לא הצמיד לך אקדח לראש .
כמו שאלון אמר כבר למי שלא טוב שיעזוב את הפורום.
למה לא לתת הזדמנות לעסקים/"חברות" שרק נפתחו?

Netclass 22-11-05 13:35

לא נורא..

יש עבודות אחרות בנוסף להוסטינג..
גם ככה.. בעוד כמה עשרות שנים.. לא יהיו יותר חברות אחסון.. הכל יתנהל אחרת אולי.. מי יודע?

עדיף לכם לחפש משהו אחר..

:rolleyes:

aviv53 22-11-05 13:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Netclass
לא נורא..

יש עבודות אחרות בנוסף להוסטינג..
גם ככה.. בעוד כמה עשרות שנים.. לא יהיו יותר חברות אחסון.. הכל יתנהל אחרת אולי.. מי יודע?

עדיף לכם לחפש משהו אחר..

מי יודע אם נהיה חיים בעוד כמה עשרות שנים?
נהנים מהרגע(=

SITEAM 22-11-05 13:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי aviv53

אני מניח שאתה מאלה שנגד החוק כי "למה לטרוח ולהירשם אם אפשר להיות עבריינים", נכון?
אם טעיתי אני מתנצל.

אבל החוק הזה לא מונע מעסקים הזדמנות כי לכל עסק חדש הייתה אמורה להיות תקופת "חסד" של מספר חודשים כדי לבחון את השוק ואז להירשם.

אף אחד לא מצמיד לי אקדח אקדח, ואני יודע שאם לא טוב לי אני יכול ללכת, אבל הגישה הזו רק מראה כמה מתנגדי החוק הם צרי אופקים ולא מסוגלים לראות מעבר להוסטס ולהבין ששוק הלקוחות הרבה יותר גדול ממה שיש כאן, אבל לאף אחד מכם לא תהיה בו נגיסה, כי א-ת-ם ל-א ר-ש-ו-מ-י-ם

Dima 22-11-05 13:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי aviv53

מי אמר שאסור לתת? ההפך, מדינת ישראל מעודדת אנשים לפתוח עסקים.
אבל עסקים חוקיים. אני לא מבין מה הבעיה ללכת עם אימא או אבא לשלטונות המע"מ ולהרשם.

פעם ההורים שלי גם לא הסכימו, אבל כשהסברתי להם שהעסק נרשם על השם שלי הם הבינו.
חוץ מזה, ההרשמה בשלטונות לא כרוכה בתשלום ואפילו לא במע"מ על כל קניה או מכירה, ההפך אפילו יש מקרים שהשלטונות משלמים לך כסף (אני כרגע לא ממש זוכר באילו מקרים מדובר, אם מישהו יוכל להזכיר אני אשמח).

aviv53 22-11-05 13:46

אני בעד חוק החברות אני לא נגד.
וגם אור ודור מנהלי ה"חברה" שאני עובד בה הם ירשמו רק עוד קצת זמן הם צריכים.
אני בכלל לא בעד החאפרים שפותחים חברה כל יום.
(=זאת דעתי בנושא.

דניאל 22-11-05 13:55

אלון,
בלי שום קשר למגבלה הטכנית, שתסלח לי אם אקרא לזה לרגע "תירוץ" (פשוט כי הדבר פתיר ברמות הרבה יותר פשוטות).

אתה כן מעודד כאן פעילות בלתי חוקית,
או אם להיות מדוייק....אתה עדין לא החלטת מה בדיוק אתה עושה, או לאן הפורום הזה הולך.

מצד אחד אתה אומר:
1. אין ווארז
2. אין למכור שרתי משחק פרוצים

מצד שני אתה אומר:
בא לך לפתוח חברה? אין בעיה..בוא ותמכור ב"הוסטס",
אל תטרח להרשם להרשם, זה לא נחוץ - אתה תמכור גם ככה.

סליחה שהדבר נאמר בצורה תקיפה,
פשוט אני מסרב להאמין שבגלל "בעיה טכנית", אנחנו עומדים לחזור 10 צעדים אחורה,
ובעצם להשאיר את הוסטס, כמו שהוא.

דניאל.

Eli-Hai 22-11-05 14:26

דניאל אני האמת מחזק את הצד שלך, כי אלון היית צריך לדון על זה עם כל המנהלים הראשיים של החברות, אם לא קבוצת משתמשים אז ידני, ואם מפרים אז לנעול, לנצזר, אפשר, ויעזרו לך פה. :)

AlonMi 22-11-05 14:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
מי אמר שאסור לתת? ההפך, מדינת ישראל מעודדת אנשים לפתוח עסקים.
אבל עסקים חוקיים. אני לא מבין מה הבעיה ללכת עם אימא או אבא לשלטונות המע"מ ולהרשם.

פעם ההורים שלי גם לא הסכימו, אבל כשהסברתי להם שהעסק נרשם על השם שלי הם הבינו.
חוץ מזה, ההרשמה בשלטונות לא כרוכה בתשלום ואפילו לא במע"מ על כל קניה או מכירה, ההפך אפילו יש מקרים שהשלטונות משלמים לך כסף (אני כרגע לא ממש זוכר באילו מקרים מדובר, אם מישהו יוכל להזכיר אני אשמח).

זה לא בדיוק נכון... אפילו ממש לא נכון הייתי אומר.
מי שההורים שלו עצמאיים, והוא מתחת לגיל 18, פתיחת תיקים נוספים במע"מ ומס הכנסה תגרום לעלייה במס ההכנסה עליו משלמים ההורים. אולי לא ניסחתי את זה כראוי, אבל ההבהרה שאני רוצה להעביר כאן היא: אל תחשוב שהמדינה טיפשה ותיתן לך לפתוח עסק מבלי להרוויח עלייך.

shev.com 22-11-05 14:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT
אלון,
בלי שום קשר למגבלה הטכנית, שתסלח לי אם אקרא לזה לרגע "תירוץ" (פשוט כי הדבר פתיר ברמות הרבה יותר פשוטות).

אתה כן מעודד כאן פעילות בלתי חוקית,
או אם להיות מדוייק....אתה עדין לא החלטת מה בדיוק אתה עושה, או לאן הפורום הזה הולך.

מצד אחד אתה אומר:
1. אין ווארז
2. אין למכור שרתי משחק פרוצים

מצד שני אתה אומר:
בא לך לפתוח חברה? אין בעיה..בוא ותמכור ב"הוסטס",
אל תטרח להרשם להרשם, זה לא נחוץ - אתה תמכור גם ככה.

סליחה שהדבר נאמר בצורה תקיפה,
פשוט אני מסרב להאמין שבגלל "בעיה טכנית", אנחנו עומדים לחזור 10 צעדים אחורה,
ובעצם להשאיר את הוסטס, כמו שהוא.

דניאל.

אין בעיה.
תשלם לי להיות שוטר ואני אשמח לקבל ממך משכורת עבור העבודת שיטור.
כמה אתה משלם לי על העבודה?
מה שאני כן אוכל לעשות זה ל"שדרג" את אלו שיהיו בעלי עסקים רשומים. ולשנות את ההגדרה/כותרת אישית אצל אלו שלא נרשמו ל: "לא עסק רשום".
מעבר לזה, הבעיה הטכנית כן קיימת כאשר אתה משתמש ש"מגיב" או משתמש ש"פותח אשכול" ואולי יש לך רק שאלה או אתה רוצה לפרסם בקשה ל"תנו לי הצעות". אז מי שירצה לפתוח אשכול של "תנו לי הצעות" אני לא יודע איך להגדיר אותו ככה שהוא כן יוכל לפתוח את האשכול אבל משתמש אחר שאין לו חברה לא יוכל להגיב שם.
המערכת לא מספיק חכמה לדעת לאן שייך המשתמש. או שהוא משתמש רגיל.. נגיד ללא זכויות פירסום, ללא זכויות תגובה.. ואז הוא גם לא יכול לפרסם את עצמו.. וגם לא יכול לבקש שום דבר, או שהוא משתמש שהוא כן רשום ואז הוא כן יכול לכתוב הכול.
מה שזה גורם לי לבעיה טכנית. אבל אולי לא לך.
המנהלים עסוקים בפעילות השוטפת הרגילה של שמירת סדר, דיבור, וכו', ואני לא יכול להפיל עליהם עוד מטלה מהסוג של "תבדוק אם הוא רשאי לפרסם או לא".
לפיכך. לי אין את הכלים לבצע את המשימה הזאת.

shev.com 22-11-05 14:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
זה לא בדיוק נכון... אפילו ממש לא נכון הייתי אומר.
מי שההורים שלו עצמאיים, והוא מתחת לגיל 18, פתיחת תיקים נוספים במע"מ ומס הכנסה תגרום לעלייה במס ההכנסה עליו משלמים ההורים. אולי לא ניסחתי את זה כראוי, אבל ההבהרה שאני רוצה להעביר כאן היא: אל תחשוב שהמדינה טיפשה ותיתן לך לפתוח עסק מבלי להרוויח עלייך.

לא נכון.
יש טופס (נקרא טופס 3 של מע"מ)
בקשה לרישום עוסק קטין/פסול דין

כל המטרה של הטופס הזה היא לאשר שבמידה והקטין לא שילם את החובות שלו, יש אחרי מי ללכת. דהיינו לגבות מההורים.
אבל הטופס הרישום הרגיל, (נקרא טופס 821 של מע"מ) ממולא עם הפרטים של הקטין.
פתיחת התיק היא של הקטין, לא של ההורים. ההורים מתווספים כאחראים לניהול של התיק של הקטין.

דניאל 22-11-05 14:58

אני לא אשלם לך כלום,
אבל מפרסם שיגיד "יש לי מקום לפרסם בו, כי יגיעו אלי אנשים שמחפשים אכסון" כן ישלם,
אבל אני בטח לא האדם שצריך להגיד את זה.

כמו שכבר הובהר יותר מפעם על ידיך,
פורום שלך, ואתה חפץ לעשות בו מה שבא לך.

אבל אם כבר, אז כבר..
חבל שחברות שאינן רשומות לא יכולות להציע הצעות אכסון.
(זה רק אני או שבני מצא לך את הפתרון?)

דניאל.

AlonMi 22-11-05 15:10

תשמע דניאל, אתה כבעל עסק אמור לדעת את זה:
הכל עניין של ביקוש והיצע.
אתה זוכר למה התעקב חוק החברות? פרוייקטים של אלון...
אז בוא נראה - שיפור הוסטס, טיפול והתעסקות עם תיכנות הוסטס או פרויקטים להזרמת כסף לחברה.

כל בעל עסק רציני וחכם יודע שהוא היה בוחר בפרויקטים בסדר העדיפויות כי הוסטס יכול להסתדר גם כמו שהוא עוד כמה חודשים כמו שהוא הסתדר עד עכשיו.

ואלון, אני 100% מצדיק את הסיבה [בתקווה שקלעתי למטרה], מה שכן -
אני בטוח שהיה טוב בהרבה לכולם לראות את הכותרת "חוק החברות נדחה שוב, למועד לא ידוע".
לאחר שתסיים עם הכל, תתפנה, ותטפל.

Dima 22-11-05 15:16

תגיד לי אלון, אי אפשר למנות אנשים אחרים שיהיו אחראיים על כל ה"קטע" של חוקיות עסקי האחסון? (לא אלון אני לא רוצה).

כפיר 22-11-05 15:18

אני ישבתי וחשבתי על רעיון מצויין שכתבתי לאלון בפרטי אני מקווה שיהיה אפשר ליישם אותו ולעזור לפרום הזה לא לרדת למטה במקום לעלות בלי חוק החברות הפרום רק ידרדר!

SHeDoN 22-11-05 15:26

אלון,
לי אישית חבל לדעת שאתה יורד בדרגיי הקושי לאט לאט,
חבל לי לדעת שמה שתוכנן כאן מתחיל להיגדר כאחר, לאט לאט,
וחבל שהוסטס יהיה אותו הוסטס כישן (כי אז, לא היה טעם בחדש).

שיהיה דרך צלחה,
ושוב.מאוד מאוכזב לשמוע את זה מפיך.

BoTen 22-11-05 15:31

בשבילכם, חברות וותיקות בשוק שעברו את תקופת הקירור שלהן, ועכשיו כל מכירה אצלכם היא רווח, ולא כיסוי חובות.

בשבילכם קל, מה אכפת לכם?, יש או אין, אתם רשומים.

אבל מה עם החברות החדשות?

דניאל 22-11-05 15:36

"חברות" חדשות?
יש כמה יוצאי דופן, מעטים.

אבל...
רוב ה"חברות" החדשות מורכבות רובן ככולן מילדים שחושבים שאכסון זה "כסף קל",
והשוק נפגע בגללן, אני לא מציג משהו יוצא דופן...זו עובדה,
תראה איך המחירים צנחו בשנתיים האחרונות,
ולמה? בגלל "התנסויות".

הדוגמא שלך היתה תקפה,
אם היינו נתקלים כאן באנשים שמגיעים, משקיעים סכום כסף כלשהוא..ועושים "בדיקה",
אבל אנחנו לא מדברים על זה,
היום לפתוח חברה יכול לעלות עלות הקמה ראשונית של 150 ש"ח (עיצוב + דומיין),
ועוד תשלום חודשי של 50 שקלים (ריסלר).

לאחד מאותם ילדים יש נסיון קלוש כלשהוא במשהו שקשור לאכסון אתרים (פרט לתפעול פאנל הניהול)?
את התשובה..אתה כבר יודע.

נ.ב
יש לי ממש שיר שמתאים לנושא
"תנו לו צ'אנס הוא שר מהלבבבבבבבבב, מהלבבבבבבבבבב"...
:)

shev.com 22-11-05 15:38

אני לא אשלם לך כלום.
למה? איזה רע!

אבל מפרסם שיגיד "יש לי מקום לפרסם בו, כי יגיעו אלי אנשים שמחפשים אכסון" כן ישלם,
אבל אני בטח לא האדם שצריך להגיד את זה.
נראה לי שאתה חשבת על זוית שאני אפילו לא הסתכלתי עליה. קשה להאמין אבל אפילו לא חשבתי בכלל על נושא הפירסום כשביטלתי את חוק החברות.
אבל אני אבחן את הנושא של מי יהיה רשאי לפרסם. אולי בחלק הזה אני כן אצליח למצוא איזה מן אפליה מתקנת.

כמו שכבר הובהר יותר מפעם על ידיך,
פורום שלך, ואתה חפץ לעשות בו מה שבא לך.

מפיך זה נשמע כמו משהו רע. תן לי שרת.

אבל אם כבר, אז כבר..
חבל שחברות שאינן רשומות לא יכולות להציע הצעות אכסון.
לא הבנתי את המשפט הזה. למה הן לא יכולות להציע הצעות אחסון? הרי ביטלתי את החוק.

(זה רק אני או שבני מצא לך את הפתרון?)
מה הפתרון שבני מצא לי?

shev.com 22-11-05 15:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
תגיד לי אלון, אי אפשר למנות אנשים אחרים שיהיו אחראיים על כל ה"קטע" של חוקיות עסקי האחסון? (לא אלון אני לא רוצה).

זה בעיה רצינית מאד.
מי רוצה לרוץ כמו שוטר אחרי משתמשים רק כדי ל"צוד" אותם?
אז אותם אנשים יגידו ובצדק.. שמע... תעשה אותנו מנהלים.
ומפה הגלגל חוזר שמנהלים כבר יש לנו,... וזאת מלאכה די מעסיקה.
אני לא יכול להפיל כזה דבר על מנהלים. זה לא פייר כלפיהם.

דניאל 22-11-05 15:42

בני מנהל בעצמו את הרישום,
אחד הפתרונות האפשריים...שמנהל פורום, יצדיק את העבודה שלו
ומתוך רשימה שתופיע באחד הפורומים של החברות והכינויים,
המנהלים ידעו איזו הודעה לנפות.
ואז כן, 2 מנהלים לכל פורום נשמע לא רע.

רעיון אחר אגב,
יכול להיות שבזמן ההרשמה יחליט המשתמש על הסטטוס שלו (עסק, לקוח וכו')
וההרשמה לא תהיה אוטומטית כפי שהיא כיום, אלה תעבור אישור ידני ע"י מספר מנהלים (3-4) שאתה תמנה.

אגב,
המשפט הלא הברור: "חבל שחברות שאינן רשומות לא יכולות להציע הצעות אכסון."
התייחס כמובן לנושא שרתי המשחק,
ראה את הקישור לבני בהתאם.

דניאל.

SHeDoN 22-11-05 15:42

ציטוט:

זה בעיה רצינית מאד.
מי רוצה לרוץ כמו שוטר אחרי משתמשים רק כדי ל"צוד" אותם?
אז אותם אנשים יגידו ובצדק.. שמע... תעשה אותנו מנהלים.
ומפה הגלגל חוזר שמנהלים כבר יש לנו,... וזאת מלאכה די מעסיקה.
אני לא יכול להפיל כזה דבר על מנהלים. זה לא פייר כלפיהם.

ומצד שני, אנשים חדשים בדרגה חדשה?

double_r 22-11-05 15:46

למה ליכוד, לדעתי אלון נהיה פרס, מפחד משינויים גדולים או שפשוט חוסך לעצמו את הדהתמודדות איתם, עסקים לא חוקיים פוגעים באנשים פה! תראו כל יום מישהו מתלונן שחברה גנבה לו, לא נתנה לו, זו בעיה שלו! שידע להתעסק עם חברות חוקיות, כך החברות הלא חוקיות שעושות נזק לא יזכו לפירסום ופחות אנשים יגיעו אליהן, קח שוק האיחסון יעלה רמה, ואנשים ירגישו צורך לפתח יותר שירותים בכדי לגבור על המתחרים שלהם כי הפעם באמת יש טעם לזה,

קיצר זו דעתי, אלון מציע לך לשקול שנית את העניין :)
נ.ב
דניאל יא רוסי

shev.com 22-11-05 16:43

[quote=TelecarT]בני מנהל בעצמו את הרישום,
אחד הפתרונות האפשריים...שמנהל פורום, יצדיק את העבודה שלו
ומתוך רשימה שתופיע באחד הפורומים של החברות והכינויים,
המנהלים ידעו איזו הודעה לנפות.
ואז כן, 2 מנהלים לכל פורום נשמע לא רע.

רעיון אחר אגב,
יכול להיות שבזמן ההרשמה יחליט המשתמש על הסטטוס שלו (עסק, לקוח וכו')
וההרשמה לא תהיה אוטומטית כפי שהיא כיום, אלה תעבור אישור ידני ע"י מספר מנהלים (3-4) שאתה תמנה.

אני שמח שאתה מסכים איתי שהבעיה הטכנית קיימת ושהמנהלים עסוקים מדי מכדי לבצע את הפעולה הזאת כרגע.
הוספת מנהלים נוספים בשביל לבדוק כל הודעה והודעה? אתה רוצה לעשות את זה? אני אתן לך לשבת בתור עוזר מנהל ותוכל לנפות את כל ההודעות רק על בסיס "מותר לו... אסור לו".
המנהלים הם לא בוטים.

כן. כל מנהל יכול להחליט בפורום שלו על מי הוא הולך להתלבש... אבל הוא צריך להיות מחובר 24 שעות בשביל המשימה הזאת.
את זה קיוויתי לפתור בצורה אוטומטית בפורום, חשבתי שהמנוע של הפורום יודע לעשות הפרדות כאלה ואחרות, אבל זה היה לפני שרכשתי את הפורום. היום אני יודע שזה לא קיים.
לכן, בשלב הזה של הפורום, אנחנו נמשיך עם המתכונת הנוכחית. בהתחשב שאני הוא זה שהוביל את כל המהלך ויזם אותו, אני בהחלט לא רוצה להרוג אותו. אבל לפעמים צריכים לעשות ויתורים כואבים (המממ.. נשמע מוכר למישהו).
זה לא אומר שצריך לוותר על השאיפה... זה כן אומר שצריך להתארגן מחדש.

לגבי הפיתרון של בני, ניהול עצמי.. בפורום קטן זה אפשרי, אבל זה לא ריאלי בפורום עם פעילות של עשרות/מאות אשכולות ואלפי הודעות/תגובות.
מה גם שהמנהלים עוברים שינויים, מתחלפים וכו'.

freebsd 22-11-05 16:43

יש משהו שאתם לא מבינים

אלון מסכים עם זה שזה פוגע בעסקים
חוקים שזה העבודה שלהם

מעבר לזה אל תשכחו שאלון חברה בע"מ
ובן היתר מתפרנס מהעבודה הזאת אז כן הוא יודע
שזה פוגע גם בו

אבל כרגע אין מה לעשות
אני מאמין שעוד כמה חודשים החוק יעלה
בצורה חדשה עם מערכת מסודרת שתדאג לטיפול הנ"ל

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:28.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ